2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canımcım üzme kendini, inan ben daha çok sıkıntı çektim ama gelip geçiyor zaman...
Benim nişanlımda askerdeydi kardeşimde, hatta kardeşim şuan Hakkari'de, ama alışmak zorundayız.
Çünkü bu vatani görev, bugün olmasa yarın karşısına çıkacaktı bu durum, inan sen bir çoğundan şanslısın, çünkü kısa dönem olması büyük avantaj....
Nişanlım çok şükür bitirdi, şimdi kardeşimde plakalara indik, günler çarçabuk geçecek emin olun...

evet taa mardinde :2: piyade olarak gitti tam sınırda yani

canım eğitimler şuan için yemin törenine hazırlık üzülme bak benim kardeşim mardinde bi köyünde orda askere çok iyi bakıyorlar kardeşim bilecikten gitti mardine iyiki buraya düştüm diye seviniyor. üzülme dua et

nişanlım kısa dönemdi ama sürekli nöbet tuttu spordan daha da zordu tabi taşıdığı mühimmatlarda cabasıı çok zor geçti. erkekler askerlik anılarını anlatır ama nişanlım ağzına almaz valla hatta eylülde aşkım askerden dönüşünün 1.yılı dedim aman aman hatırlatma dedi:97:

evet taa mardinde :2: piyade olarak gitti tam sınırda yani

canım eğitimler şuan için yemin törenine hazırlık üzülme bak benim kardeşim mardinde bi köyünde orda askere çok iyi bakıyorlar kardeşim bilecikten gitti mardine iyiki buraya düştüm diye seviniyor. üzülme dua et

sevgililerini nişanlılarıını askere yollayan fıstıklar
kendinize eziyet ediyormuşsunuz gibime geliyor.
üzüldüğünüzü belli etmeyin 154 gün geçmez çocuklar perişan olur valla.
Allah sabır verecektir
onlar geldiğinde evliliğe çoook yaklaşmış olacaksınız böyle düşünün

kızlar nişanlım bana süpriz yapmış
deri mont almış
bugün kargo geldii
çok şaşırdımm

Son düzenleme:
selammm

didoş ne güzel canım güle güle giy canım
bende bugün dışardaydım
kendime pantolon aldım
çatal,bıçak,tatlı kaşığı,yemek kaşığı,tava,cezve takımı,nescafe takımı ve su bardağı aldım baya alışveriş yaptım bu soğukta valla

teşekkür ederim gizicm
sende güle güle kullan :)
baş ucu sürahisi aldım bugün bende :)

askerim koguşta ortam iyi diyor ilk günler yorulacak onuda göz ardı ediyorum artık herkes yapıyor bunu diyorum ama inş. dagıtımı olmaz sınır köylere verilmesinden çok korkuyorum

tşk toprağım

kızlar allah yardımcınız olsun asker bekleyenlere sabır versin.
kendinizi iyi hissettirin ki onlarda rahat etsin orada bunlarda güzel anılar olacak arkasına dönüp baktıklarında siz olacaksınız sayılı günler çabuk geçer burada birlikte sayıyoruz günleri emin olun...
allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin

sağol didoş'um

allah kavuştursun asker yolu bekleyenlere
zaman su gibi akıp geçsin inşallah
geçen sene martta geldim nişanlım benimde zor zamanlar ama hatıra olarak kaldı allah yardım ediyor bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…