- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.541
Aldıkların çok güzel gerçekten güle güle kullan.. Fiyatları nasıl uygunmu? Az önce internet sitesine baktım çok güzel gözüküyor herşey..
Çok saol canım herkes o kadar hızlı ki daha yazarken siz cvp yazmış oluyosunuz haliyle bende kaçırmış akannehir
Herkese iyi akşamlar benim mesai bitti...
aynen bizimde öyle. doğum günüm, evlilik teklifi aldığım ay, çıkmaya başladığımız ay.tanıştığımız ay... Ama bize kısmet olmadı ekim ayında hayatımızı birleştirmek. Mayısa inşallah =)
güle güle kullan canım.. hepside çok güzel.
canım onlar sonbaharın aldıkları evet e.home ürünleri güzel. ben de havluları el yüz havlularını yani 7 tl ye battaniyelerimin ikisini kampanyadan 40 tlye bir alana bir bedava diğer battaniyemi 40 tlye kaztüyü yorgandada 1 alana 1 bedava vardı onuda 95 tlydi sanırım fiyatlar uygun yani.daha neler var suan nevresim takımlarında kampanya var ç.kişilik 40 t.kişilik 30 tl..bilginize...canım pikelerde 30 tl tek pike...
ammanya battaniyeler ne kadar cnm orda ?hiç dikkat etmemişim yaa battaniyelere bizim burdaki mağazada yok sanırım
İnan onuda son anda farkettim zemuszemus Sende Sonbaharda güle güle kullanın aldıklarınızı.. Cevaplar içinde ayrı ayrı teşekkür ederim çok saol..
Çok saol canım herkes o kadar hızlı ki daha yazarken siz cvp yazmış oluyosunuz haliyle bende kaçırmış akannehir
canım onlar sonbaharın aldıkları evet e.home ürünleri güzel. ben de havluları el yüz havlularını yani 7 tl ye battaniyelerimin ikisini kampanyadan 40 tlye bir alana bir bedava diğer battaniyemi 40 tlye kaztüyü yorgandada 1 alana 1 bedava vardı onuda 95 tlydi sanırım fiyatlar uygun yani.daha neler var suan nevresim takımlarında kampanya var ç.kişilik 40 t.kişilik 30 tl..bilginize...canım pikelerde 30 tl tek pike...
Herkese iyi akşamlar benim mesai bitti...
canım ya herzaman bende hızlı değilim mesela işim yok ya şu an buraya konsantre oldum sadece o yüzden =)) Sen yaz yinede Şeniz
Ya bu bilgiler için çok teşekkürler canım. Bugün veya yarın bi uğrucam bana yakın olan şubesine. Fikir edinmiş olurum bi. Hoşuma giden nevresim battaniye filan olursada alırım hihoyyyt
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar, ben yine resimleri göremiyorum ve koptum topikden(
akşam sevgülümle yemeğe gideceğiz ama eve gittiğimde aldıklarınızın resimlerien tek tek bakacağım. iyi akşamlar herkese
tmm cnm.ben aldım artık pikelerimi
o yüzden daha hiç bişiy aldırmaz annem bana
evlendikten sonra bakarım ama hatırladım şimdi pikeleri bakmıştık nişanlımla
güle güle kullan cnm sende
kızlar ben kaçıyrmm gelirim sonra yinee
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar, ben yine resimleri göremiyorum ve koptum topikden(
akşam sevgülümle yemeğe gideceğiz ama eve gittiğimde aldıklarınızın resimlerien tek tek bakacağım. iyi akşamlar herkese
canım ya herzaman bende hızlı değilim mesela işim yok ya şu an buraya konsantre oldum sadece o yüzden =)) Sen yaz yinede Şeniz
Ya ben geriye dönüp okuyorum niyeyse bağımlılık yaptınız kaydirigubbakcemile3 Sonrasında anca yazıyorum işten güçten fırsat buldukça ama yazarım tabiki takipteyim topiğini
Güle güle git sonbahar aldıklarınıda güle güle kullan. Ve aklın kalmasın hiç bişeyde çünkü kural böyle sen alırsın daha güzeli çıkar ama bu hep devam eder o yüzden üzülme bende bi ara pişman oldum yemek takımımı aldığıma sonra düşündüm napıyım hayırlısı oymuş dedim ben yeni çıkandan da alsam yine yeni bişey çıkacak kaydirigubbakcemile Aman uzattım iştee boshayallersmile Hepsi süper seninde içine sinmişse boşver gitsin sonra kocana aldırırsın beğendiklerini evlenincee opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?