2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol duggicim.haftasonu yaklasıyor..seviyorum perşembeyle cumayı..

Rica ederim Ammanya kaydirigubbakcemile5 Bende severim perşembeyi ve cumayı çünkü perşembe cumanın habercisi :sm_cool:
Ama bugün kendi açımdan gelsin istemiyorum haftasonu geçsin istemiyorum günler.. İlk kez ayrılıcam sevdiğimden askere göndericem ne biliyim zaman yaklaştıkça canım sıkılıyo inşallah kolay atlatırım onun yokluğunu..:1no2:

bende seviyorum. özellikle cumayı zemuszemus

Cumayı :jeyyar: Çünkü tatil geliyoo dimi seni hınzır

akşam 2 saat tartıştık iş güç yaşayacağımız yer aileler hiçbiri tozpembe gelmiyor bana :gitme:

Canım benim o tartışmadan kaynaklanıyor.. Herşey düzelir merak etme.. Bazen bizde kavga ettiğimizde sanki bütün herşey bitiyormuş gibi geliyor ama düzeliyor sonunda çünkü yazılmışız birbirimize bir kere.. Git güzelce bir tane ağrı kesici al iç kendine gel.. Üzülme takma kafana.. a.s.

duggicim zaman geçmezse askerliği tamamen bitmezse nasıl kavusacaksınız..zamn geçsin gitsin gelsin bi daha ayrılmayın inşallah.

öylede insanın bir anda karanlığa gömüldüğü o anları ne yapacağız elimdeki umutlarım bile uçup gidiyorlar

:teselli: bu zamanlarda herkesin öle tartışmaları oluyo gerçekten. iş güç nerde yaşanıcak nasıl olucak -tatlicadiarzu-
bende çok takıyorum bişeyleri ama artık takmamaya çalışıcam akışına bırakıcam

hihoyyyt

Atlatırsın canım ya bi baakmışsın askerliği bitmiş gelmiş.

Günaydın 2011'in en güzel gelinlerine....

başım çatlayacak gibi ağrıyor eyvahedigeldismile güzel bir gün olmayacak galiba.Sevgili kalsanda nişanlanıp evlensende bu kavgalar bitmeyecek gibi

Deniz'cim kavgalar bitmezki canım, aslında insanın birbirini tanıması açısından yararlı diye düşünüyorum. Sinir anında nasıl konuştuğunu test edebiliriz. Hele uzakta olunca insan nedense tartışmaya daha meyilli oluyor, belki yüz ifadesini göremeyip söylediklerini yanlış anlamaktır.
İnşallah bu günleride atlatıcaz sıkma canını...

öylede insanın bir anda karanlığa gömüldüğü o anları ne yapacağız elimdeki umutlarım bile uçup gidiyorlar

böyle zamanlarda en önemli şey ne olursa olsun saygıyı koromaktır..geriye dönüp baktıgında onlara belki gülüp gececeksin ama unutmayacagın sözler edince bi tek onlar kalıyor geriye. bizde zamn zaman böyle durumlar yaşadık tartıştık.oluyor böyle şeyler üzülmeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…