- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.581
günaydınnnn 2011 gelinleri nasılsınızzz
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr =)) Herkese güzel bi gün diliyorum =))
gelinlerrrrrrrrrrrr uyanamadınız mı daha kaydirigubbakcemile
günaydınn kızlarrrrra.s...
ben varim ben alkisalkisalkis
Herkese günaydın kızlar.. olumunekankayizsmile Güzel bir gün dilliyorum hepinize..
sabahın 6 sındamı konuşulmuş benmi yanlış görüyorum..:1shok:
sağol duggicim.haftasonu yaklasıyor..seviyorum perşembeyle cumayı..
başım çatlayacak gibi ağrıyor eyvahedigeldismile güzel bir gün olmayacak galiba.Sevgili kalsanda nişanlanıp evlensende bu kavgalar bitmeyecek gibi
başım çatlayacak gibi ağrıyor eyvahedigeldismile güzel bir gün olmayacak galiba.Sevgili kalsanda nişanlanıp evlensende bu kavgalar bitmeyecek gibi
biz erkenciyiz guzelim heheh
kavgalar ilişkinin tadı tuzu biberi bazen. =))
sağol duggicim.haftasonu yaklasıyor..seviyorum perşembeyle cumayı..
bende seviyorum. özellikle cumayı zemuszemus
noldu canım sabah sabah başın neden agrıyor:teselli:
akşam 2 saat tartıştık iş güç yaşayacağımız yer aileler hiçbiri tozpembe gelmiyor bana :gitme:
Rica ederim Ammanya kaydirigubbakcemile5 Bende severim perşembeyi ve cumayı çünkü perşembe cumanın habercisi :sm_cool:
Ama bugün kendi açımdan gelsin istemiyorum haftasonu geçsin istemiyorum günler.. İlk kez ayrılıcam sevdiğimden askere göndericem ne biliyim zaman yaklaştıkça canım sıkılıyo inşallah kolay atlatırım onun yokluğunu..:1no2:
Cumayı :jeyyar: Çünkü tatil geliyoo dimi seni hınzır
öylede insanın bir anda karanlığa gömüldüğü o anları ne yapacağızelimdeki umutlarım bile uçup gidiyorlar
Rica ederim Ammanya kaydirigubbakcemile5 Bende severim perşembeyi ve cumayı çünkü perşembe cumanın habercisi :sm_cool:
Ama bugün kendi açımdan gelsin istemiyorum haftasonu geçsin istemiyorum günler.. İlk kez ayrılıcam sevdiğimden askere göndericem ne biliyim zaman yaklaştıkça canım sıkılıyo inşallah kolay atlatırım onun yokluğunu..:1no2:
Cumayı :jeyyar: Çünkü tatil geliyoo dimi seni hınzır
akşam 2 saat tartıştık iş güç yaşayacağımız yer aileler hiçbiri tozpembe gelmiyor bana :gitme:
öylede insanın bir anda karanlığa gömüldüğü o anları ne yapacağızelimdeki umutlarım bile uçup gidiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?