- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.561
iyi akşamlar kızlar mesai saatleri dışında fazla kaynatmayın geri kalmak istemiyoru evde netim yokkaydirigubbakcemile3..sabah görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
Bende geçmişi okumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama kaçırdıklarımda oluyor.
akşamda kaynatıyo kızlar kaydirigubbakcemile3 akşamları çok fazla giremiyorum ben kardeşimden fırsat bulupta
Bu arada sonbahara yorum yapmışken aklıma bişi geldi. Yemek takımı alcam ya o alıcağım yemek takımın elimden geldiğince kullanmak istiyorum. hatta günlük yemek yerken bile kullanmak istiyorum güzel sofra kurayım hergün istiyorum. yaşadığım kadar daha yaşıcakmıyım garantisi yok valla. iyice hevesimi alayım herşeyden. hee kırılırsada dediğin gibi kocam alsın bi takım daha napim kaydirigubbakcemile2
Herkes 17 - 17.30 arasımı çıkıyo işten ya senağlama
bi ben bulamadım o saatlerde çıkaacağım iş.
Valla canım kırılırsada kütahya porselenin tek tabakları falan migroslarda satılıyor bir kere görmüştüm ben.. Hemde değinin gibi aman hem bir kere evleniyoruz hem bir kere dünyaya geliyoruz misafir için bilmem kim için ne gerek var alıp kullan tabiki ya gönlüne göre güzel sofralar hazırla kocişinee bayanssulusmile Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah.. Bende akşam giremiyorum ama dediğin gibi baya kaynatıyorlar guclubacismile Neyse canım bizde gündüz hakkını veriyoruz zatenn olumunekankayizsmile
evet dugiiiciğim öle valla
sen işten kaçta çıkıyosun :hulya:
Benim çıkış saatim 19.00 =(((
evet zeynep onu kaça aldın tatlım
Ya ben geriye dönüp okuyorum niyeyse bağımlılık yaptınız kaydirigubbakcemile3 Sonrasında anca yazıyorum işten güçten fırsat buldukça ama yazarım tabiki takipteyim topiğini
Güle güle git sonbahar aldıklarınıda güle güle kullan. Ve aklın kalmasın hiç bişeyde çünkü kural böyle sen alırsın daha güzeli çıkar ama bu hep devam eder o yüzden üzülme bende bi ara pişman oldum yemek takımımı aldığıma sonra düşündüm napıyım hayırlısı oymuş dedim ben yeni çıkandan da alsam yine yeni bişey çıkacak kaydirigubbakcemile Aman uzattım iştee boshayallersmile Hepsi süper seninde içine sinmişse boşver gitsin sonra kocana aldırırsın beğendiklerini evlenincee opuyorumnanaktan
Bende geçmişi okumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama kaçırdıklarımda oluyor.
akşamda kaynatıyo kızlar kaydirigubbakcemile3 akşamları çok fazla giremiyorum ben kardeşimden fırsat bulupta
Bu arada sonbahara yorum yapmışken aklıma bişi geldi. Yemek takımı alcam ya o alıcağım yemek takımın elimden geldiğince kullanmak istiyorum. hatta günlük yemek yerken bile kullanmak istiyorum güzel sofra kurayım hergün istiyorum. yaşadığım kadar daha yaşıcakmıyım garantisi yok valla. iyice hevesimi alayım herşeyden. hee kırılırsada dediğin gibi kocam alsın bi takım daha napim kaydirigubbakcemile2
Selam kızlar, var mı İzmir'den 2011 gelini :)
günaydınnnn 2011 gelinleri nasılsınızzz
1 gun giremedim vallah baya kaynatmissiniz kizlar yaaa heheh bi gunde 40 sayfa eklenmisss.. masallah diyorummm.. GUNAYDINNNNNN GUZELLERRR!! bayanssulusmile
günaydınnnn 2011 gelinleri nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?