2011 gelin adayları buyrun sohbete

Valla canım kırılırsada kütahya porselenin tek tabakları falan migroslarda satılıyor bir kere görmüştüm ben.. Hemde değinin gibi aman hem bir kere evleniyoruz hem bir kere dünyaya geliyoruz misafir için bilmem kim için ne gerek var alıp kullan tabiki ya gönlüne göre güzel sofralar hazırla kocişinee bayanssulusmile Allah herşeyi gönlümüze göre versin inşallah.. Bende akşam giremiyorum ama dediğin gibi baya kaynatıyorlar guclubacismile Neyse canım bizde gündüz hakkını veriyoruz zatenn olumunekankayizsmile

evet dugiiiciğim öle valla
sen işten kaçta çıkıyosun :hulya:

Benim çıkış saatim 19.00 =(((

Olsun canım üzülme sen hihoyyyt Çok az kaldı azıcık daha sık dişini.. Bende son toparlamaları yapıyımda hazırlanayım akşam evde misafir varmış amcamlar geliyorlar gidiyimde anneme yardım edeyim.. Aslında hiç gitmek istemiyorum şurda sevgilimle 7 günümüz kaldı hergün görüşmek istiyorum ama yapacak bişey yok artık :çok üzgünüm:

evet zeynep onu kaça aldın tatlım

elçin ben o sepeti 8.5 tl ye aldım
epey oldu ama aldığım.
cnm öyle tabii
ben pike tak.larımıda çok beğenerek aldım
o yüzden içim kalmıo ama ilerde evlenince insan değişikik isteyebilir
o zaman alırız arık.
ayy bende aldığım yemek takımımı kullanıcam annem kullanmıo dolap beklio yemeğe gelende yok doğru düzgün öyle duruo işte ben kullanmak istiyrm güzel sofralar hazırlamak istiorum koçişimee :asigim:
birde ben pek önem vermiom yemek takımına 1 tabağı kırılsa takım bozuldu işte en güzelii kullanıcaksın kırılırsa kırılır ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…