2011 gelin adayları buyrun sohbete

Deniz'cim emin ol herkeste aynı sorunları yaşarsın, başkası olsa dahamı iyi olacak sanki, onda da bambaşka sorunlar çıkacaktır.
Aslında bu hsorunlar herkeste var ama dışarıdan sadece iyi yönlerini görüyoruz biz.
Emin ol hepimizin kafasında belli sıkıntılar ve soru işaretleri var, zaman zaman ben de düşünüyorum "acaba doğru bir kararmı?" diye....

Bizde en büyük problem tartışmayı bile becerememek.Nişanlım o kadar agresfileşiyorki küçük bir kavgada, şaşırıp kalıyorum hatta bu gelişinde abimede aynısını yaptı hala o kırgınlığımı atamadım üzerimden ağzından ne çıkıyor nereye gidiyor düşünmüyor adam.kırıp dağıtıyor herkesi.Anneme ilk defa kavga esnasında sen sus anne dedi, anne sözünü hiç duymamıştık ondan.Neymiş annesini çok sevdiği için onu kimsenin yerine koyamıyormuş ya ben şunu anlamıyorum duyanda gerçekten annesine tapıyor el üstünde tutuyor sanır kavgalarını sorunlarını anlatsam yerler birbirlerini diyorum ya o yüzden gürültüye kavgaya bayılıyorlar.ama sorsan onlardan iyisi değerlesi kıymetlisi yok (

teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız
bakın size bebekşekeri ekliyim
kuzenimin bebeği için dün gece yaptım tam 35 adet

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

vereliniortak çok doğru... Aynı şeyleri düşünüyoruz cimcme.
Şimdi bu kavga anlarında özellikle acaba doğru insanmı diyorum. Ama başkasıyla olsa yine başka sorunlar tartışmalar olucak. Kimse 4 4 lük değil mağlesef. eEE seviyoruz da nişanlılarımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…