- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.301
eger evin kendi evinse ben kapı girisine spotlar yaptırdım onlardan da yaptırabilirsin ...
bana cok abartılı geliyor kuzenim aldı 1 kere serdi sonra kaldırdı iice arastırsın istersen temizligi filan da kuru temizleme oluyor...
Günaydın arkadaşlarrrrr
Günaydın arkadaşlarrrrr
Kızlar buda hayalimdeki yatak örtüsü 750 de gittigidiyor 500 e kadar düştü :)[/QUO
bende bir örtüye 750 tl vermekten yana değilim. biz adetler yüzünden çok para harcayan insanlarız. gelin yatak örtüsü olunca fiyatı hemen artıyo.
Kızlar buda hayalimdeki yatak örtüsü 750 de gittigidiyor 500 e kadar düştü :)[/QUO
bende bir örtüye 750 tl vermekten yana değilim. biz adetler yüzünden çok para harcayan insanlarız. gelin yatak örtüsü olunca fiyatı hemen artıyo.
Bende 750 verme taraftarı değilim bu nette ki fiyatı çarşıda 350 400 e bulursam alıcam ev kendi evimiz zaten taşınma derdi falanda yok :81:
Bende 750 verme taraftarı değilim bu nette ki fiyatı çarşıda 350 400 e bulursam alıcam ev kendi evimiz zaten taşınma derdi falanda yok :81:
canım biraz araştır inşallah bulursun.insan bişeyi beğendimi başka hiç bişeyi görmez gözü. bende öyleyimdir.
Çeyizimde eksik kalmadı bitti sonunda
Şafak 19 bu arada kızlar
hadiya 400 e mi indi iyiki nette almamışım bursa kapalıçarşıda satılıyomu bilenler varmı? Elart paris modeli
günaydın arkadaşlarrrrr
eftelya_sanemmmmm hoşgeldin
çeyizimde eksik kalmadı bitti sonunda
şafak 19 bu arada kızlar
Çeyizimde eksik kalmadı bitti sonunda
Şafak 19 bu arada kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?