2011 gelin adayları buyrun sohbete

hım bende senden bahsediyorlar sandım eltinde gerçekten hiç mi birşey almamış canım?

kızz çoraplarım var diyee mi :86: tek çoraplarımla bir damat satın alırım ben beeee yok hiçbirşey getirmedi yazma patik. o yüzden 80.000 borçla düğün yaptılar ödenirr ödenirrr sizde evlenin diyorlardı :81:

senn kaynananda az diilmş hee zuzu sana mı sölüo diğer geln bi patikle geldi die.. sonçta sende gelinisin böle şey söylenrmi

Canım her insanın karakteri farklıdır, 2. bambaşka bir dünyan oluyo artık, bambaşka insanlarla canciğer olmak zorundasın. Çünkü onlarda 2. ailen oluyor senin. Kayınvalide ve gelin arasında her zaman bir kara kedi vardır, yani bu artık doğa kanunu gibi bişey olmuş, o nedenle mesafemizi ayarlayıp hizmettede kusur etmezsek sorun çıkacağını düşünmüyorum. Tabi burada eşlerimizede çok iş düşüyor, inşallah onlarda bu dengeyi iyi ayarlarlar...
Arkadaşın etkilemiş olabilir, çünkü benimde bir arkadaşım boşanmanın eşiğinden döndü ve benimde psikolojim altüst olmuştu o dönemde...
Hepimizi hakkında hayırlısı olsun canımcım...

kafam allak bullak oldu canım ya kim düğünden 1 hafta önce ayrılmış ve sen orda mı ütü yapıyorsun

senn kaynananda az diilmş hee zuzu sana mı sölüo diğer geln bi patikle geldi die.. sonçta sende gelinisin böle şey söylenrmi

sorma betüşşş bana gelinin hakkında anlat desemmm çok dertlii. konu eşyalardan açıldı kızım neyin eksik gibisinden herşeyim tam dedim.bizde gelini düğüne yakın eşya almaya götürdük bişey beğenmedi surat astı durdu dedi.zatende patik yazmayla gelmiş dedi.ama olacağı buyduki padişahın kızını almak böyle birşey olsa gerek. bana bugüne kadar ne aldılarsa hııı dedim rengi şöyle demedim bunun üstünde kaşı gözü var demedim işte böyle :26:

Insanın etrafında hiç iyi örnekler olmazmı diyesi geliyor ama aşılamayacak engel değil daha doğrusu sorun olarakda görmüyorum alışmaya çalışıyorum alışmak zorundayım acayip beynim yorgun dinlenmem gerekiyor yoksa azıcık boşluk buldumu abuk zubuk şeyleri araya sokuyor :)))

kısmet ya hayırlısı diyorum kesinlikle olgun ve anlayışlıyım vede çok sabırlıyım belki bunlar bir avantaj olarak ileride lazım olur

Ay ben çok sinir olurum başkasından benim hakkımda dedikodu duysam zavallı sizin gelie zuhal kim biilir nasıl kayınvalidesine insaniyetli davranmaya çalışıyordur

Benim hayalim var, sadece 2 gün tek başıma kafamı dinleyebileceğim bir yere gitmek :))
Sanada lazım sanırım...
Ama bu cumartesi bir arkadaştan söz aldık, kafamızı dağıtıcaz inşallah

sakın kendni ezdrme zuzuş zaten sen öyle bri diilsnde.. saygıyla ezilmek çk farklı şeyler madem kzın eşyaları tam değilmş nie acele ettler ki evlenmek için braz daha bekleselermş en azndan kaynanan bu şeklde konşamazdı..

Ay ben çok sinir olurum başkasından benim hakkımda dedikodu duysam zavallı sizin gelie zuhal kim biilir nasıl kayınvalidesine insaniyetli davranmaya çalışıyordur

denizcimmm ben kaynanama acıyorum kızz çokk akıllı o borçları boşuna kasmadı bunlara.ama gerçekleri kayınvalidem görüyor yavaşş yavaşş neymişş padişahh kızına 4 ayda bu kadar değer verilmezmiş.ben 3 yıldır nişanlıyım nerdeyse.

kızlar
selamlar
ben geldim çok yoğundum gelemedim.
dün tezimi teslim ettim. çok şükür
eşim çok yardım etti. dün sabah 7 ye kadar uyumadık ders çalıştık.
başka da işler çok yoğun gelemedim
herkes nasıl iyi mi
askerlerin şafağı azalmıştır.
öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…