- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.441
hım bende senden bahsediyorlar sandım eltinde gerçekten hiç mi birşey almamış canım?
kızz çoraplarım var diyee mi :86: tek çoraplarımla bir damat satın alırım ben beeeeyok hiçbirşey getirmedi yazma patik. o yüzden 80.000 borçla düğün yaptılar ödenirr ödenirrr sizde evlenin diyorlardı :81:
Sipiccim orada iş var demek istedim ütüsü yapılacak vardır yani hem pasta hem iş .)))
hani çok doğal olabilsek birbirimize karşı seviyorum kayınvaldemi oda seviyordur hissediyorum bunu ama çok değişik farklı hani insan kucağına kafasını koyar ya bazıları öyle ben de o yok doğallık dışındayız rahat değilim önümde bir şeyler beni engelliyor denemeye çalışıyorum olmuyor yada yaşanan şeylerden mi etkileniyorum ark düğüne bir hafta kala ayrılması gibi acaba bunlar mı düşündürüyor allhatan hayırlısı diyorum 5 ay sürede ne ile karşılaşacağımızı bilemiyorum ki sevgiden güvnden sıkıntı yok bu başka bişey sanki ben o eve girdikten sonra rahatlıcam gibi..
Herşeyi beğenmiyor istemiyor almıyor yoksa bu huyunu bildğim için mi geri kalıyorum bilmiyorum ben doğallığı seviyorum ama bunu aşmak zaman alıcak sanırım yada beklenen gün geldimi
Sipiccim orada iş var demek istedim ütüsü yapılacak vardır yani hem pasta hem iş .)))
hani çok doğal olabilsek birbirimize karşı seviyorum kayınvaldemi oda seviyordur hissediyorum bunu ama çok değişik farklı hani insan kucağına kafasını koyar ya bazıları öyle ben de o yok doğallık dışındayız rahat değilim önümde bir şeyler beni engelliyor denemeye çalışıyorum olmuyor yada yaşanan şeylerden mi etkileniyorum ark düğüne bir hafta kala ayrılması gibi acaba bunlar mı düşündürüyor allhatan hayırlısı diyorum 5 ay sürede ne ile karşılaşacağımızı bilemiyorum ki sevgiden güvnden sıkıntı yok bu başka bişey sanki ben o eve girdikten sonra rahatlıcam gibi..
Herşeyi beğenmiyor istemiyor almıyor yoksa bu huyunu bildğim için mi geri kalıyorum bilmiyorum ben doğallığı seviyorum ama bunu aşmak zaman alıcak sanırım yada beklenen gün geldimi
senn kaynananda az diilmş hee zuzu sana mı sölüo diğer geln bi patikle geldi die.. sonçta sende gelinisin böle şey söylenrmi
Bende elmalı pasta yapmasamda kreminden parfümüne herşey alırım boş gitmem asla:))
hemşerim nasılsın
Insanın etrafında hiç iyi örnekler olmazmı diyesi geliyor ama aşılamayacak engel değil daha doğrusu sorun olarakda görmüyorum alışmaya çalışıyorum alışmak zorundayım acayip beynim yorgun dinlenmem gerekiyor yoksa azıcık boşluk buldumu abuk zubuk şeyleri araya sokuyor :)))
kısmet ya hayırlısı diyorum kesinlikle olgun ve anlayışlıyım vede çok sabırlıyım belki bunlar bir avantaj olarak ileride lazım olur
sorma betüşşş bana gelinin hakkında anlat desemmm çok dertlii. konu eşyalardan açıldı kızım neyin eksik gibisinden herşeyim tam dedim.bizde gelini düğüne yakın eşya almaya götürdük bişey beğenmedi surat astı durdu dedi.zatende patik yazmayla gelmiş dedi.ama olacağı buyduki padişahın kızını almak böyle birşey olsa gerek. bana bugüne kadar ne aldılarsa hııı dedim rengi şöyle demedim bunun üstünde kaşı gözü var demedim işte böyle :26:
kafam allak bullak oldu canım ya kim düğünden 1 hafta önce ayrılmış ve sen orda mı ütü yapıyorsun
Benim hayalim var, sadece 2 gün tek başıma kafamı dinleyebileceğim bir yere gitmek :))
Sanada lazım sanırım...
Ama bu cumartesi bir arkadaştan söz aldık, kafamızı dağıtıcaz inşallah
ameliyat oldu geçen hafta belinden kalkamıyor.
Işleri de kalıyor komşuları yapmaya çalışıyor arada ben gidiyorum spicim
ütü günü bugün pastamı yedikten sonra ütü :)
Ay ben çok sinir olurum başkasından benim hakkımda dedikodu duysam zavallı sizin gelie zuhal kim biilir nasıl kayınvalidesine insaniyetli davranmaya çalışıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?