2011 gelin adayları buyrun sohbete

herşey dahil fiyatmı canım.fethiye güzel canım.rezervasyon yaptırdınızmı?

fiyata kahvaltı ve akşam yemeği dahil canım, bir gün al'a cart restaurantta akşam yemeği var. Öğlenleri zaten dışarıda geziyor olacağımız için pek önemsemedik açıkcası.
rezervasyonu yaptırmıştık ama şimdi değitştirmemiz gerekiyor çünkü nişanlım ve ailesi düğünü daha erken bir tarihe almak istiyorlar. Otele bilgi verdim onlar da siz tarihi bildirin cok problem olmaz dediler.

var tabi ammanyacım bizimkiler mardinli orda göbekte oturuyorlar :))))nişanlıma sorayım kesin bilgisi varsa burası mardin merkezde galiba olmazsa yakında giderse sorar hem sizin için hem bizim için:))

var tabi ammanyacım bizimkiler mardinli orda göbekte oturuyorlar :))))nişanlıma sorayım kesin bilgisi varsa burası mardin merkezde galiba olmazsa yakında giderse sorar hem sizin için hem bizim için:))

vallahi süper olur canım ya. ayyy heyecanlandım..haberini sabırsızlıkla bekleyecegim..:dance::dance:

o zaman sen balayı topunu nişanlına at ohhh tatile bak kaydirigubbakcemile3

öle yapıcam inşallah

hım italya balayı için güzel bir seçim canım inşallah gidersiniz.yurtdışı bende istiyorum ama o an için durumlar müsait olmayabilir.

bizde istiyoruz ama maddi durumumuza göre canım. Kısmet bakalım. Şimdilik hayal kuruyoruz.

yok tatlım abim asker oldugu nişan yapamıyoruz melesef ama düğünümüz seneye temmuz veya agustos diye düşünüyoruz senın belli sanırım canım

hayırlısı olsun canım. abin nezaman gelicek askerden. gelince nişan yapıcaksınız galiba. daha çok varmı.

kıslar bizde antalyaya gitmeyi düşünüyoz tabi kısmet olursa

ben antalyaya gitmeyi hiç istemiyorum. =(( nişanlımın askerlik anıları var orda tabi taaa ozamandan kalma bi kız 10 sene öncesinden. aklıma gelir oralara gidersem

ben yemeğe gidiyorum kızlarr... hepinize şimdiden afiyet olsun....cokacimcoook

afiyet olsunnnnn yerimseniben

kk de erdoba evlerine gitmiş biribi buldum özel mesaj gönderdim ön bir bilgi alalım :)) unutamyacağınız bir balayı olacak yazmış...

hım evet canım aratırırken netten bende gördüm onu..fotoları paylaşmıs nilbera arkadasımız..ama çok sık otantik romantik gözüküyor dimi:asigim::asigim:

teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız
bakın size bebekşekeri ekliyim
kuzenimin bebeği için dün gece yaptım tam 35 adet

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

hoşgeldin sonbahar

hb. kızlar geçmişe bakıyrm biraz.
nisann bebek şekeri çok güzel olmuş
bebişte hoşgelmişş.
sen kendin mi yaptın kuşum bunu.
ee nasıl yaptın malzemeler dışarıda bu şekildemi satılıo
yani tülü fln çok muntazam. kaça mal oldu ya bende nikah şekerimi kendim yapmak istiom.ama annemi ikna edemiyrm

Hoşgeldin sonbahar.

Evet canım kısmet. valla erdoba evlerine baktım netten çok otantik güzel ya.
peri bacalarıda çok güzel o otel. Canım türkiyemin her yeri güzel aslında.

evet canım aynen öyle ülkemiz güzel..şuan için erdoba,karadeniz,kapadokya bu üç yerde yogunlaştım secim yapcam artık yapacagız daha dogrusukaydirigubbakcemile3..kapadokyadaki otel güzelmiş..

Hoşgeldin sonbahar.

Evet canım kısmet. valla erdoba evlerine baktım netten çok otantik güzel ya.
peri bacalarıda çok güzel o otel. Canım türkiyemin her yeri güzel aslında.

hb. cnm
kızlar balayı mı düşünüyorsunuzz
nişanlımla konuştum bizde gideriz dedii bayanssulusmile
ama neresi olur bilemiyrmm fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…