- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.741
kızlar balayı için düşündüğümüz yerleri yazalımmı?
ben henüz net karar veremedim.
Canım benim nişanlım otelci. Biz bu hafta başı inşallah İngilizce kursunada başlıyoruz 7 ay sürücek. Biz İtalyayı çok istiyoruz. Eğer maddi durumumuz ozamana kadar iyi olursa İtalyaya gidicez. İkimizin hayalide öyle. Bide nişanlım otelci olduğu için Yurt dışındaki bütün hiltonlarda filan belli sabit bi ücrete kalıyoruz. Personel indirimi falan oluyor. Ve yurt dışına çıkmada kolaylık sağlıyor otel. Biz bi tek pasaport vize ayarlıcaz okadar. Çok istiyoruz ama kısmet tabiki. Eğer olmazsa Dalaman hilton veya İzmir hilton olur. Personel indiriminden yararlanalım dimi aklinialirimsmile
bizim 2. düğün mardinde olacak hemen balayına gidilir değil mi kızlar yoksa orda kalınacak mı :kedi: antalyaya gitmeyi düşünüyoruz balayında aslında ben daha farklı yerler düşünüyorum ssesiz sakin doğayla iç içe havası serin boshayallersmile yollarda da git gel akannehir
Canım benim nişanlım otelci. Biz bu hafta başı inşallah İngilizce kursunada başlıyoruz 7 ay sürücek. Biz İtalyayı çok istiyoruz. Eğer maddi durumumuz ozamana kadar iyi olursa İtalyaya gidicez. İkimizin hayalide öyle. Bide nişanlım otelci olduğu için Yurt dışındaki bütün hiltonlarda filan belli sabit bi ücrete kalıyoruz. Personel indirimi falan oluyor. Ve yurt dışına çıkmada kolaylık sağlıyor otel. Biz bi tek pasaport vize ayarlıcaz okadar. Çok istiyoruz ama kısmet tabiki. Eğer olmazsa Dalaman hilton veya İzmir hilton olur. Personel indiriminden yararlanalım dimi aklinialirimsmile
canım sen nişanlımısın? Düğün tarihin filan bellimi.
canım basbasa sakin sessiz otantik bir ortam istiyosn yolda vakit kaybetmekte istemiyosan burnunun dibinde mardinde erdoba konakları var ben netten baktımda çok hoşuma gitti bak istersen netten fotolarına..
arkadaşlar ben denize havuza girmeyecegim için dogayla içiçe yada böyle başbaşa kalabilecegim tarihi bir yere gitmek istiyorum..mardin erdoba konaklarını gözüme kestirdim gibi ama bakalım.
valla iyi fikir bayılırım böyle yerlere delikafadulden burnumun dibinde gerçektende ha sırnaşık şey[/QUOTE
düğün ne zamandı canım?sen gidersen bana da fikir olur..
canım sende bana anlatırsın kaydirigubbakcemile3 sonra bizde gideriz tam benim kafa burası boshayallersmile
selam kızlar, ben daha şimdi girebiliyorum siteye, işlerim çok yoğundu sabah. Konu balayına gelmişken; biz Fethiye Hillside düşünüyoruz, 5 gün iki ikişi 1200 TL. uçak dahil değil ama o kolay. Balayı paketi olduğu için 1 gün 45 dakika spa ve masaj da dahil bu fiyata. Huzurlu ve sakin bir yer.
arkadaşlar ben denize havuza girmeyecegim için dogayla içiçe yada böyle başbaşa kalabilecegim tarihi bir yere gitmek istiyorum..mardin erdoba konaklarını gözüme kestirdim gibi ama bakalım.
ammanyacım bizim eylülde olacak düğün senin haziran değil mi :))
eğer henüz gitmediysen kapadokya da cok güzel, biz çok beğendik orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?