2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizim 2. düğün mardinde olacak hemen balayına gidilir değil mi kızlar yoksa orda kalınacak mı :kedi: antalyaya gitmeyi düşünüyoruz balayında aslında ben daha farklı yerler düşünüyorum ssesiz sakin doğayla iç içe havası serin boshayallersmile yollarda da git gel akannehir

kızlar balayı için düşündüğümüz yerleri yazalımmı?
ben henüz net karar veremedim.

Canım benim nişanlım otelci. Biz bu hafta başı inşallah İngilizce kursunada başlıyoruz 7 ay sürücek. Biz İtalyayı çok istiyoruz. Eğer maddi durumumuz ozamana kadar iyi olursa İtalyaya gidicez. İkimizin hayalide öyle. Bide nişanlım otelci olduğu için Yurt dışındaki bütün hiltonlarda filan belli sabit bi ücrete kalıyoruz. Personel indirimi falan oluyor. Ve yurt dışına çıkmada kolaylık sağlıyor otel. Biz bi tek pasaport vize ayarlıcaz okadar. Çok istiyoruz ama kısmet tabiki. Eğer olmazsa Dalaman hilton veya İzmir hilton olur. Personel indiriminden yararlanalım dimi aklinialirimsmile

o zaman sen balayı topunu nişanlına at ohhh tatile bak kaydirigubbakcemile3

canım basbasa sakin sessiz otantik bir ortam istiyosn yolda vakit kaybetmekte istemiyosan burnunun dibinde mardinde erdoba konakları var ben netten baktımda çok hoşuma gitti bak istersen netten fotolarına..

hım italya balayı için güzel bir seçim canım inşallah gidersiniz.yurtdışı bende istiyorum ama o an için durumlar müsait olmayabilir.

arkadaşlar ben denize havuza girmeyecegim için dogayla içiçe yada böyle başbaşa kalabilecegim tarihi bir yere gitmek istiyorum..mardin erdoba konaklarını gözüme kestirdim gibi ama bakalım.

canım basbasa sakin sessiz otantik bir ortam istiyosn yolda vakit kaybetmekte istemiyosan burnunun dibinde mardinde erdoba konakları var ben netten baktımda çok hoşuma gitti bak istersen netten fotolarına..

valla iyi fikir bayılırım böyle yerlere delikafadulden burnumun dibinde gerçektende ha sırnaşık şey

selam kızlar, ben daha şimdi girebiliyorum siteye, işlerim çok yoğundu sabah. Konu balayına gelmişken; biz Fethiye Hillside düşünüyoruz, 5 gün iki ikişi 1200 TL. uçak dahil değil ama o kolay. Balayı paketi olduğu için 1 gün 45 dakika spa ve masaj da dahil bu fiyata. Huzurlu ve sakin bir yer.

herşey dahil fiyatmı canım.fethiye güzel canım.rezervasyon yaptırdınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…