- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.721
Nazar değmesin maşallah diyelim. Hepsinin beğenmediğimiz yanları olduğu gibi beğendiğimiz yanlarıda var işte. Allah başımızdan eksik etmesin ya seve geldim şimdi :kedi:
nişanlımın en güzel huyları aalacağımız eşylarda en kaliteli fikirleri kendisi verir birşey aldığımızda evimiz için çok sevinir hele benim çeyiz hazırlamama bayılıyor adamboshayallersmile alışveriş sırasında tutar elimden en güzel mağazalara götürür ben tam fiyatı kırarım bu olsun diyeceğimde o niye olacakmış birdaha mı evleneceğiz bu olsun der o yüzden bana xxl bir buzdolabı aldırdı:)).ayakkabılarıma bakar yolda giderken senin ayağında şu tarz bi ayakkabı olsaydı çok daha mutlu olursun der hop başka ayakkabı almış oluruz:1rolleyes: bu konularda çok düşüncelidir çorabıma kadar alır.evlilik hazırlığımızda da öyle aldığım eşyaları döktüm bir oda hepsini nasıl inceledi
nişanlımın en güzel huyları aalacağımız eşylarda en kaliteli fikirleri kendisi verir birşey aldığımızda evimiz için çok sevinir hele benim çeyiz hazırlamama bayılıyor adamboshayallersmile alışveriş sırasında tutar elimden en güzel mağazalara götürür ben tam fiyatı kırarım bu olsun diyeceğimde o niye olacakmış birdaha mı evleneceğiz bu olsun der o yüzden bana xxl bir buzdolabı aldırdı:)).ayakkabılarıma bakar yolda giderken senin ayağında şu tarz bi ayakkabı olsaydı çok daha mutlu olursun der hop başka ayakkabı almış oluruz:1rolleyes: bu konularda çok düşüncelidir çorabıma kadar alır.evlilik hazırlığımızda da öyle aldığım eşyaları döktüm bir oda hepsini nasıl inceledi
cimcimecim ne güzel göz nuru hepsi bizde böyle hazırlanmadık özel ppaketler filan yapmadık ama kayınvalidem battaniye bornaz havlu takımları kumaşlar gecelik ayakkabı hepsini doldurmuş geldi bende ona birşeyler aldım hediye ama böyle bohça tarzında vermedik.
Bende öle düşünüyorum hiç öle ayrılık yaşamadık inşallah yaşamayızda.
Allah hepimize sabır anlayış geçim versin inşallah.
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir) :lepi:
Anammmmmmmmm buraya konsantre oldum sabahtan beri ne iş yapabiliyom ne bişey.
Yazılanları kaçıırmıyayım etmeyeyim diye. Patronlarımız bizi yakında kovarlar diyim ben size kaydirigubbakcemile3
Topik acayip coştu maşallalhhhhhhhh
Deniz'cim yakınıyosun ama seninkininde çok güzel huyları varmış.
Benimki bu kadar önemsemez, kötü alalım demez ama uygun olsun ister, cimri desen cimri değil, istemediğim hiçbirşeyi almadı ama biraz tutucu bizimki galiba...
Bohçaları görmüş sürekli çok masraf etmişiniz, bu kadar yıpratmasaydınız diyo
Benim bohçalarımda bavul içinde geldi, yani bohça içinde değillerdi.
Çok fazla eşya gelmiş ama hiç biri güzel değil, zaten hiçbirşeyimi ben seçmedim, hepsini İzmir'den almışlar. Aslında bende diretmedim çünkü kıyafetlerimi nişanlımla almak istedim, bohçalıklar eklenseydi cümcür cemaat çıkmak zorunda kalacaktık...
Ben bohçalara özen gösterdim, çünkü görsünler yaptıkları kabalıkları istedimk i kayınvalidem de anladı zaten. Şuan Allah bozmasın çok iyi bana ve anneme karşı.
inşallah canım bütün seveneler sevilenler mutlu mesut geçinsin arada nazar boncugu dıye accık tartışsınlar ama büyütmeden kapansın örneğin ben sevdiceğimle ne olursa olsun sabah oldugu zaman hersey unutulur akşam yatınca kırgın yatılmaz bizde o yuzden ister istemez büyümüo pek kavgalarımız
inşallah canım bütün seveneler sevilenler mutlu mesut geçinsin arada nazar boncugu dıye accık tartışsınlar ama büyütmeden kapansın örneğin ben sevdiceğimle ne olursa olsun sabah oldugu zaman hersey unutulur akşam yatınca kırgın yatılmaz bizde o yuzden ister istemez büyümüo pek kavgalarımız
Bizim büyük olsa da, (gerçi çok kırıcı bir tartışmamız olmadı ama) muhakkak hallederiz.
Ben bıraksam nişanlım bırakmaz peşini, o karakterini seviyorum, gece özürlerle son bulur, artık evlenince nasıl son bulur bilemem :kedi:...
Bizim büyük olsa da, (gerçi çok kırıcı bir tartışmamız olmadı ama) muhakkak hallederiz.
Ben bıraksam nişanlım bırakmaz peşini, o karakterini seviyorum, gece özürlerle son bulur, artık evlenince nasıl son bulur bilemem :kedi:...
bi şekilde son bulacağı kesinsırnaşık
o zaman daha farklı bi sey ıle son bulur dıye düşünüyorumm:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?