2011 gelin adayları buyrun sohbete

Anammmmmmmmm buraya konsantre oldum sabahtan beri ne iş yapabiliyom ne bişey.
Yazılanları kaçıırmıyayım etmeyeyim diye. Patronlarımız bizi yakında kovarlar diyim ben size kaydirigubbakcemile3
Topik acayip coştu maşallalhhhhhhhh

Nazar değmesin maşallah diyelim. Hepsinin beğenmediğimiz yanları olduğu gibi beğendiğimiz yanlarıda var işte. Allah başımızdan eksik etmesin ya seve geldim
şimdi :kedi:

evet canım hep en kötü anlarımda güzel yanlarını düşündüğümde 5 artısı ,1 eksisi oluyor yanlışlar doğruları götürse bile 1 doğrusu hep kalıyor kaydirigubbakcemile

:teytey:2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz:teytey:

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına:teytey:
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün

23.04.2011 - Ayten_s - Kına:teytey:
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün

13.05.2011 - Ece - Kına:teytey:
14.05.2011 - Ece - Düğün

20.05.2011 - Pandomim - Kına:teytey:
21.05.2011 - Pandomim - Düğün

27.05.2011 - dugiii - Kına:teytey:
29.05.2011 - dugiii - Nikah

04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına:teytey:
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün

17.06.2011 - Cimcime eses - Kına:teytey:
19.06.2011 - Cimcime eses - Nikah

17.06.2011 - AMMANYA - Kına:teytey:
19.06.2011 - AMMANYA - Düğün

24.06.2011 - latinsugar - Kına:teytey:
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

Deniz'cim yakınıyosun ama seninkininde çok güzel huyları varmış.
Benimki bu kadar önemsemez, kötü alalım demez ama uygun olsun ister, cimri desen cimri değil, istemediğim hiçbirşeyi almadı ama biraz tutucu bizimki galiba...
Bohçaları görmüş sürekli çok masraf etmişiniz, bu kadar yıpratmasaydınız diyo

Benim bohçalarımda bavul içinde geldi, yani bohça içinde değillerdi.
Çok fazla eşya gelmiş ama hiç biri güzel değil, zaten hiçbirşeyimi ben seçmedim, hepsini İzmir'den almışlar. Aslında bende diretmedim çünkü kıyafetlerimi nişanlımla almak istedim, bohçalıklar eklenseydi cümcür cemaat çıkmak zorunda kalacaktık...
Ben bohçalara özen gösterdim, çünkü görsünler yaptıkları kabalıkları istedimk i kayınvalidem de anladı zaten. Şuan Allah bozmasın çok iyi bana ve anneme karşı.

Bende öle düşünüyorum hiç öle ayrılık yaşamadık inşallah yaşamayızda.
Allah hepimize sabır anlayış geçim versin inşallah.

inşallah canım bütün seveneler sevilenler mutlu mesut geçinsin arada nazar boncugu dıye accık tartışsınlar ama büyütmeden kapansın örneğin ben sevdiceğimle ne olursa olsun sabah oldugu zaman hersey unutulur akşam yatınca kırgın yatılmaz bizde o yuzden ister istemez büyümüo pek kavgalarımız

Ayynen ay başı ve evrak dolu masa :))
18 adet irsalye yazılacak ama ben buradayım :))
Arık işime dönmeliyim...
Görüşürüz kızlar

hakkaten ya ayı kapatmadım bende daha
kızlar müsade bana da öğleden sonra gelirim yine toparlıyım bi buraları

benimki hiç tutucu değil. savurgan hatta. parası varsa harcar hhemen.
o yüzdende borcu var kredi. hala onu ödüyor.
o yüzdende evlenemiyoruz zaten. borçların bitmesini bekliyoruz.
inşallah düzelir bu huyu...

benim büyüklerimde hep öle derdi. eşler kavga etseler bile o yatağa küs girmemeleri gerekir diye. bunu sevgilimde diyo bana. mesela o kendini kaybediyo sinirleniyo sonra gönlümü alıyo ben uzatıyorum flan. yine arıyo bak akşam oldu küs kalmayalım diye

Bizim büyük olsa da, (gerçi çok kırıcı bir tartışmamız olmadı ama) muhakkak hallederiz.
Ben bıraksam nişanlım bırakmaz peşini, o karakterini seviyorum, gece özürlerle son bulur, artık evlenince nasıl son bulur bilemem
:kedi:...

Erkek dedigin erkek olacak guzelim.seni sadece sen oldugun icin sevecek.parayla pulla,kariyerle, gucle,kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek.hem sevgilin, hem arkadasin,olacak..ne güzel demiş can yucel

o zaman daha farklı bi sey ıle son bulur dıye düşünüyorumm:kedi:

Evet kızlar aynen bende aklım burda kalıyor ama şimdilik bir durulduk gibi zemuszemus Bende işlerimi halleder gelirim inşallah çok öpüyorum hepinizi ii günler hoşça kalınn

benim büyüklerimde hep öle derdi. eşler kavga etseler bile o yatağa küs girmemeleri gerekir diye. bunu sevgilimde diyo bana. mesela o kendini kaybediyo sinirleniyo sonra gönlümü alıyo ben uzatıyorum flan. yine arıyo bak akşam oldu küs kalmayalım diye [/QUOTE]

öyle olması gerekır zaten tatlım yoksa gercekten cok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…