- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.001
Ayy betülcüm inşallah bulursun, benim hdd bozuldu içinde yaklaşık 1000 resim vardı hepsi uçtu, artık yedek alıyorum(
,akasya22,kradese+,Pandomim+,dorleo,cimcime eses+,shewall+,ykyy+,sHimaRiq_pErY,spicy_+,Babyke,EftelyaSanem+,aysunolek,
Günaydın kızlar bizde bugün kardesimle pasabahceye gidecegiz cook güzel bardaklar alacagız ben beyaz kadehlerden aldım kardesimde ceyize bu konulmaz dedi ben sana degisik alırım dedi nisanlımında pasabahce kartı var ona %20 indirim yapıyorlar gidip bakacagız...
,akasya22,kradese+,Pandomim+,dorleo,cimcime eses+,shewall+,ykyy+,sHimaRiq_pErY,spicy_+,Babyke,EftelyaSanem+,aysunolek,
Günaydın kızlar bizde bugün kardesimle pasabahceye gidecegiz cook güzel bardaklar alacagız ben beyaz kadehlerden aldım kardesimde ceyize bu konulmaz dedi ben sana degisik alırım dedi nisanlımında pasabahce kartı var ona %20 indirim yapıyorlar gidip bakacagız...
offff çok kötü olmuş.bulursun inşallah canım
günaydın kızlar
betülüm inşallah bulursun canım
Ayy betülcüm inşallah bulursun, benim hdd bozuldu içinde yaklaşık 1000 resim vardı hepsi uçtu, artık yedek alıyorum(
shewal ayşe
denizkoydum zuhal
kolopetra meltem
spicim buket
htlm betül
dorlero ayşe
pandomim merve
kradese ben deniz :)
cimcime esra
eftalya sanem merve
akasya ?
shewal ayşe
denizkoydum zuhal
kolopetra meltem
spicim buket
htlm betül
dorlero ayşe
pandomim merve
kradese ben deniz :)
cimcime esra
eftalya sanem merve
akasya ?
şubatta bursada gelin damat fuarı var dorleo ayşe ile sipicim buket le birleşip gelinlik fuarına gideceğiz demi kızlarrr
bosch bence en güzel markaların başında geliyo. bizim evdeki herşey bosch yada siemens zaten bir firmalar. arçelikle bekoda ikinci sırada . bosch sadece daha pahalı
dAHA BENDE bardak kadeh alacağım. Hala araştırıyorum.
Paşabahçeye baktım hafta sonu çok pahalı ya.
arceliki biraz daha arastır derim bizim evdeki herseyimiz tost makinesine kadar arcelik ama arcelik eskiden güzelmiş bundan 10-15 yıl öncesine kadar mesela bizim camasır makinemiz 2100 die bir model arcelik 15 yıllık bir makine sorun yasadıgımız zaman servis cagırıyoruz kesinlikle kullanabildiginiz kadar kullanın diolar onun dısında 1 ay önce elektrik süpürgesi aldık çalışmadıgı halde ses cıkartıyor tv aldık yeni tüpünde sorun varmış arcelik artık çin'de üretiliyor ben vestel düşünüyorum 7 yıl da garantisi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?