2011 gelin adayları buyrun sohbete

İki isminde çok güzel canım tabi sen hangisini daha çok seviyorsan onu kullanman en iyisi
ben çıktım canlar görüşürüz

kızlar sabahları aç karnına ılık suyun içine bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup karıştırın. işe yarıyor

denednmi hiç yasemin.. sadece sabahları mı iiçilio

canım bende rejim yapıyorum sabahları içiyorum midedeki yağları eritmeye yardımcı oluyormuş. evet canım sadece sabah aç karnına tabi yemenede dikkat edeceksin ben ekmek sadece sabah yiyorum işyerinde onun haricinde öğlen bir dilim yiyorum akşamları sadece yemek ekmek kesinlikle yok. pilav makarna öğlende akşamda yemiyorum. çok işe yarıyor

bn zaten ekmek çk tketmiorm akşam eve gttkten sonrada elmden geldiğince dkkat etmeye çalışıorm yedklerime yarından itibaren başlym bnde yasemin işyerne getrym btane elma srkesi
60 kiloyum buyumda 1,55
bnde 160 60 kg vermeliyimmmmmmmmmm
regl döneminde benimde karnış şişer o doğal canım ama sen pes etme kalçaları yakmaya devam cayır cayır yansın kalçalar
sorma buket nasıl yanıo o an yandkça hem acı çekiorm hem sewiniorm

bende basen namına birşey kalmadı canım artık 36 bedene girebildiğim için mango indirimde ucuz pantalonları kapabiliyorum

betülcüm evde içip çık canım kahvaltını da iş yerinde yaparsın

sabah uyandığımda hç vaktm olmuo ama hazrlanrken içmeye çalışırım yasemin içemediğim zamanlardada burda içerim sen ne kadardr yapıosn bnu hç verdnmi kaç kilosun? bn seni hiç grmedim yaa resim eklednmi hiç allahım çok soru sorma rekoru kırıcam galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…