- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.181
evet canımm ismin neydi bu arada
kübrakızlar yalan söylemiş olmayayım aslında kimlikte melek ama ben kübra yı seviyorum. herkes kübra der bana
annenler nişanlın nasıl hitap ediyor canım?
yk buket yaa hç hssetmiorm aksne regl dnemm yaklaşıo ondanmı neden kilo bunalımına grdm ofiste gn boyu otur otur şiştiğimi hssediormafferin kızımaişe yaradığını hissediyormusun peki canım incelme var mı basenlerde?
kızlar bende zayıflamak istiyorum
kızlar sabahları aç karnına ılık suyun içine bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup karıştırın. işe yarıyor
denednmi hiç yasemin.. sadece sabahları mı iiçilio
kaç kilosun cnm
yk buket yaa hç hssetmiorm aksne regl dnemm yaklaşıo ondanmı neden kilo bunalımına grdm ofiste gn boyu otur otur şiştiğimi hssediorm
o ılık sulu elma sirkesi tansiyonumu düşüruyo diye ben yapamıyorum
bilmiyorum canım benim şükür birşey olmuyor. tek bildiğim böbrek hastaları, asit değerinin yüksek olması nedeniyle de ülserliler ve gastriti olanlara yasak
bn zaten ekmek çk tketmiorm akşam eve gttkten sonrada elmden geldiğince dkkat etmeye çalışıorm yedklerime yarından itibaren başlym bnde yasemin işyerne getrym btane elma srkesi
canım bende rejim yapıyorum sabahları içiyorum midedeki yağları eritmeye yardımcı oluyormuş. evet canım sadece sabah aç karnına tabi yemenede dikkat edeceksin ben ekmek sadece sabah yiyorum işyerinde onun haricinde öğlen bir dilim yiyorum akşamları sadece yemek ekmek kesinlikle yok. pilav makarna öğlende akşamda yemiyorum. çok işe yarıyor
bnde 160 60 kg vermeliyimmmmmmmmmm60 kiloyum buyumda 1,55
sorma buket nasıl yanıo o an yandkça hem acı çekiorm hem sewiniormregl döneminde benimde karnış şişer o doğal canım ama sen pes etme kalçaları yakmaya devam cayır cayır yansın kalçalar
bn zaten ekmek çk tketmiorm akşam eve gttkten sonrada elmden geldiğince dkkat etmeye çalışıorm yedklerime yarından itibaren başlym bnde yasemin işyerne getrym btane elma srkesi
bnde 160 60 kg vermeliyimmmmmmmmmm
sorma buket nasıl yanıo o an yandkça hem acı çekiorm hem sewiniorm
betülcüm evde içip çık canım kahvaltını da iş yerinde yaparsın
bende basen namına birşey kalmadı canım artık 36 bedene girebildiğim için mango indirimde ucuz pantalonları kapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?