- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.441
Sonuçta sizli bizli konuşuyorum 3 sene öncede aynıydı şimdi de aynı öyle alışmışız biz sen diyince sanki saygısızlık yapıyormuşum gibi geliyor buda apsorik bir huy ama değişmiyor ki
onlarda alıştı ilk böyleydi sonra böyle imajı yok hep aynıyım çünkü
hatta geçen komşusu demiş sizin gelin çok çıtı pıtı birde pek kibar diye nişanlım anlattı iyi mi kötü artık anlayamıyorum öffffff öfff
kızz betül varya alemsinn..
napiim kız çıktı işte :))
kızlar bliosnz bn kahvaltı takımımı bernardodan beğendm 6 kişilk ama şimdi mail geldi bi çeyiz stesnden schaffer in 12 kişlk kahvaltılık takımı 199 liraymış nasıl szce schaffer
kızlar bliosnz bn kahvaltı takımımı bernardodan beğendm 6 kişilk ama şimdi mail geldi bi çeyiz stesnden schaffer in 12 kişlk kahvaltılık takımı 199 liraymış nasıl szce schaffer
12 kişilik fiyatı çok uygun bence.
Ama modeli filan nasıl acaba
Denizz canımm seninle ilgili hissettiklerimi söylüorum topicin müneccini olarak
Canımm çok düzelisin,çok tertiplisin mesela bazı günlerin var senin o günlerde o yapılması gerekiosa onu yaparsın onu yapmadan asla dısarı bile cıkmazsın basladıgın işi yarım bırakmak gibi bir huyun yok devamını her zaman getirirsin ...annen sana çok düskün annenin her işine kosturuyorsun...temizligi seviyorsun elinden gelse domestosu elinden bırakmazsın..ama bu aralar birazcık kendini salmıssın kıs geldigi için içine bir rehavet çökmüş toparla kendini yine eski canlı deniz ol ...herseyi de kafana takma..
bebişm benim kahvaltı setimde apricot diye bir marka o kadar kaliteli olması şart değil 135 e almıştım ben 36 parça
12 kişlk old. için fyatı uygn geldi bna bide bu ste yılbaşndan dolayı 15 lira hedye çeki verdio kargoda yok yani 185 liraya filan gelio modelleri burda var aslıcım ama 6 kişlk yazıo ürün detaylarında eğer karar verrsem maille gelen nuarayı arayıp teyit edicem
Schafer KAHVALTI SETLERİ ,Kahvaltı Takımları ,
Canım sen Bernardo'dan almadınmı zaten, bunuda extramı almayı düşünüyorsun...
kızlar aradım sordm mailde yanlşlk var galiba o takımlr 6 kişilk dediler bn yne bernardodan alırım :) ihanet edemem :)
yni haklısın zuzucm modellere bakıorm şimdi bernardoyu kafamda oturtmştmya sanki ona ihanet ediomşm gbi gelio :))) sende baksana modllere link attım hangisini beğenrsenz söleyn bna
attığın model en güzeliydi bebişimm bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?