2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım ama salla gitsin canım ya biraz sen arama sorma kendini geri çek sen bırak o çaba harcasın o üstüne düşsün senin ben burda bugün erkeklerin hepsini gördüm bugün hep şikayet vardı erkeklerden ama emin olun hepiniz haklısınız erkekler elde edince geri çekiliyorlar

ben oturup onunla birlikte maç izlerim neden derseniz bizim için diziler neyde kadın programı neyse onlarında tek eglencesi o ha tabıkı sınırı olmalı ama işte türk erkekleri bunu yapamıo malesef canlarım

Aslında izlediğimiz programlar hep aynıdır, yani bende o da dizi izlemeyiz, tabi onun vadisi hariç...
Normalde izlese kızmam ama özlüyoruz sonuçta, 1 ayı geçti gideli hiç göremedim yüzünü...

Mevzu geri çekilmesi değil, ama bazen yaptıkları kızdırıyor beni...
Aslında önceki dönemden daha iyi şimdi, bugün kızdırdı işte...

:lepi:

Evet şuan Van'da, ama orada yükseklisans için bulunuyor, Iğdır'a geçecek.
Trip atmadım çünkü bu tür durumlarda "neden kızdın" diyip duruyo yani anlamıyo ona kızdığımı, açık açık söyleyince de "buna kızılırmı" diyor. Daha sinir oluyorum

Ya hergün görüşsek mesele değilde, hazır bulunduğu yerde net varken görüşelim dedik, hem görüşelim diyo hemde bu akşam maç var diyo yaa...
Madem maç var bana baştan görüşelim deme...

Bak bu noktada haklısın cimcime. Hem seni çağırıyor msn görüşelim diyo hemde maç var diyo. Bence maç izlemezi normal ama böle yapması hata işte. Erkek milleti dicen takmıcan valla.

bizlere önemli gelen şeyler onlara önemsiz geliyor bizler çok ayrıntıcıyız onlarsa da üsütün körü düşünüyolarr

ayyy sorma tatlım yha o konuda cok dertlıyım bende yok bişey deyip geciyorum söyleyınce sudan sebep olarak görmüyomu deli oluyorum seni cok iyi anlıyorummmm

Aynen trip yapınca niye tirip yapıyosun oluyo. anlıyo illaki ama anlamıyo :S gARİP bi cümle oldu ama öle . söyleyincede aynen bunamı kızılır beni anla falan filan
en iyisi yormum kendimi diyorum kabullendim ben maç olayını =)

aynen cimcime sonunda kadar katılıyorum ya
tamam diyorum bazen at nişanı ama yok daha düşününce üzülüyorum
ne seninle ne de sensiz yani

bu arada şuanda almamaın sebebi eltimin nikahı var
ve aynı tarz olmasını istemiyrm
kesinlikle hiçbişeyi benzememeli
kendisine sorduk ama söyleyemem dedi
onu bekliyrm eylül sonunda ekim sonu gibide ben bakıcam

düğüne kadar rahat rahat yetiştirirsin cnm
çok maliyetli bişi değil
100 tane filan yaparsan daha çok kar ediyosun
ben az yaptığım için pek görünmedi
yanına ekstra tüllü bişiler yada biblolu bişiler bulabilirsin
bide ben o beyaz çiçekleri tuhafiyeden buldum
bebek şekeeri satılan yerden değil boshayallersmile

ve eltinin düğününden sora yapman daha iyi olur
ona göre daha değişik hoş bi model yaparsın kndne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…