- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.901
ya bilmiyorum canım bu ara böyleyim işte
acayip sıkılıyorum benim yaptığım ona batıyo onun yaptıkları da bana
aynen hepsi aynı bunların bunu çözene kadar kaç sene harcadım gençliğimi güzelliğimi verdimşimdi baskasıyla zaten uğraşamam umarım atlatıcaz
ben oturup onunla birlikte maç izlerim neden derseniz bizim için diziler neyde kadın programı neyse onlarında tek eglencesi o ha tabıkı sınırı olmalı ama işte türk erkekleri bunu yapamıo malesef canlarım
evet canım ama salla gitsin canım ya biraz sen arama sorma kendini geri çek sen bırak o çaba harcasın o üstüne düşsün senin ben burda bugün erkeklerin hepsini gördüm bugün hep şikayet vardı erkeklerden ama emin olun hepiniz haklısınız erkekler elde edince geri çekiliyorlar
hoşgeldin canım, lafın ortasına atladım ama çok kızdırdı beni...
Galatasarayla evlen dicem ona yakında
Ya hergün görüşsek mesele değilde, hazır bulunduğu yerde net varken görüşelim dedik, hem görüşelim diyo hemde bu akşam maç var diyo yaa...
Madem maç var bana baştan görüşelim deme...[
benim nişanlımda öle maç varken beni unutur ama ben artık alıştım ona diyorum birinci maç önemli senin için sonra ben diyorum erkek milleti kıslar boşverinnn takmayın kafanıza
Bazen öyle şeyler yapıyoki bu adama değermi diye düşünüyorum.
Televizyonda bir program olsun, hele beğendiği bir programsa etrafı hiç gözü görmez.
Bigün çakıcam suratına aklı başına gelsin diye...
"Iğdır'a gitmeyi masaya yatırıcam" dedim diye çok bozuldu, ama neden yatırmak istediğimi hiç düşünmüyor...
Çokmu fevri davranıyorum yaa...
Ya hergün görüşsek mesele değilde, hazır bulunduğu yerde net varken görüşelim dedik, hem görüşelim diyo hemde bu akşam maç var diyo yaa...
Madem maç var bana baştan görüşelim deme...
hoşbulduk canım...vala hepsi aynı bunların al birini vur ötekine ama gene onlara kızgınlık en fazla bir saat :dance:
Evet şuan Van'da, ama orada yükseklisans için bulunuyor, Iğdır'a geçecek.
Trip atmadım çünkü bu tür durumlarda "neden kızdın" diyip duruyo yani anlamıyo ona kızdığımı, açık açık söyleyince de "buna kızılırmı" diyor. Daha sinir oluyorum
Evet şuan Van'da, ama orada yükseklisans için bulunuyor, Iğdır'a geçecek.
Trip atmadım çünkü bu tür durumlarda "neden kızdın" diyip duruyo yani anlamıyo ona kızdığımı, açık açık söyleyince de "buna kızılırmı" diyor. Daha sinir oluyorum
Aynı :))
Kadınların ortak noktası bu galiba "yok bişey" :))
Ama bunu anlayacak adam nadir oluyo, benimki soruyo, araştırıyo, ama "bu mu" demesi yokmu...[/QU
iki tirip atınca hemen neden böyle yapıosun keyfimizi kaçırma böyle seyler için. falan hep aynı yanı tatlımklava:
nisan çok uygunmuş ya
100 tane yapsam yeter zaten
vakitte var ohh
düşünüyrm ya kendim yapabilirim belki eminönünde çok çeşit var
kızlar gelinlikler çok güzell
ama benim gelinliğim belli
çiçeem belli
duvağım belli herşey hazır ztn
ekim sonu gibi alıncak.hazır olcak diktirmek istemiyrm.
o da tesadüf oldu.nişanlımla gezerken gelinlikçinin vitrinine baka kaldım nişanlım gel hadi bakalım dedi
tabii ben kasımda evlencem yaa bakınıoruz hahaha
her neyse olmayınca aklımda gelinlikte kaldı belki fiyatı daha uygun olur kısmet artık. ama o satılırsa kadın başka dükkanlardan aynısını bulurum dedi ürün kodunu verdi.bulamazsa orda bi tane daha vardı beğendiğim onu alıcam
bu arada şuanda almamaın sebebi eltimin nikahı var
ve aynı tarz olmasını istemiyrm
kesinlikle hiçbişeyi benzememeli
kendisine sorduk ama söyleyemem dedi
onu bekliyrm eylül sonunda ekim sonu gibide ben bakıcam
aynen cimcime sonunda kadar katılıyorum ya
tamam diyorum bazen at nişanı ama yok daha düşününce üzülüyorum
ne seninle ne de sensiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?