- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.881
ben sözlüyüm sanırım 2011 bnm ancak nişanım olur yada o bile nişan için erken sanırım çünkü bu sene askere gidicek :çok üzgünüm: senağlama
Allah kavuştursun canım... Uzun dönem mi yapıcak askerliğini?
Amin...evet canım ya 15 ay
Su gibi akıp geçer inşallah zaman.
Söz nezaman oldu?
inş.canım Amin...... sözümüz 23 nisan 2010 da oldu nişanıda askerden gelince yaparız dediler sonrada düğün okulu olmasaydı çoktan evlenmiştik aslında :smiley-cool:
benimde sözüm 24 nisanda oldu =))
Bizimde borçlar olmasaydı çoktan evlenmiştik canım
ama her işte bi hayır vardır. Okulunu bitirdiyse askerliğide bitirirse hallolur nişan evlilik falanda. çeyizlerini filan tamamladınmı. ben hiç bişi yapmadım henüz. para biriktiriyorum.sempatiksalakcinni
ayy çok sinir oldum, 1 aydır ilkez msnde görüşecektim beyefendinin maç izlemesi gerekiyormuş...
O istediği zaman da ben maç izliyor olucam, avucunu yalasın
ayy çok sinir oldum, 1 aydır ilkez msnde görüşecektim beyefendinin maç izlemesi gerekiyormuş...
O istediği zaman da ben maç izliyor olucam, avucunu yalasın
Kızlar yogundum halada yogunum mesai bitimine kadar anca yetiştiririm. Yarın görüşürüz artık..
ecem ya seni ben hiç iyi görmedim canım ya bayadır okudum yazdıklarını çok sıkıntıdasın sen kusum ya ama üzme kendini herşey olacaga varır erkek milleti unutma al birini vur ötekine hakkında hayırlısı olsun inan hiç bir şey üzüldügüne degmez
Bazen öyle şeyler yapıyoki bu adama değermi diye düşünüyorum.
Televizyonda bir program olsun, hele beğendiği bir programsa etrafı hiç gözü görmez.
Bigün çakıcam suratına aklı başına gelsin diye...
"Iğdır'a gitmeyi masaya yatırıcam" dedim diye çok bozuldu, ama neden yatırmak istediğimi hiç düşünmüyor...
Çokmu fevri davranıyorum yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?