2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben sözlüyüm sanırım 2011 bnm ancak nişanım olur yada o bile nişan için erken sanırım çünkü bu sene askere gidicek :çok üzgünüm: senağlama

inş.canım Amin...... sözümüz 23 nisan 2010 da oldu nişanıda askerden gelince yaparız dediler sonrada düğün okulu olmasaydı çoktan evlenmiştik aslında :smiley-cool:

benimde sözüm 24 nisanda oldu =))
Bizimde borçlar olmasaydı çoktan evlenmiştik canım
ama her işte bi hayır vardır. Okulunu bitirdiyse askerliğide bitirirse hallolur nişan evlilik falanda. çeyizlerini filan tamamladınmı. ben hiç bişi yapmadım henüz. para biriktiriyorum.sempatiksalakcinni

%60 falan tamamladım canım taksitle aldım büyük parçalar kaldı onlarda mecbur nişana çünkü ancak ev falan belli olunca alıncak şeyler geri herşeyim hemen hemen tmam ben almasamda annem sağolsun sürekli aldı :smiley-cool::smiley-cool:

cimcime sakin ol canım
bi bardak su iç rahatlarsın bende işe yaradı çünkü
sinir oluyorum ya bu erkeklere sanki maç çok önemli klava:

ayy çok sinir oldum, 1 aydır ilkez msnde görüşecektim beyefendinin maç izlemesi gerekiyormuş...
O istediği zaman da ben maç izliyor olucam, avucunu yalasın

Aman dün benimkide maç izledi.
Toplantıları vardı toplantıdan sonra buluşabilirdik aslında
ama o maç izlemeyi tercih etti.
Bende okadar kızmadım aslında. Maçta onların eğlencesi hayatta.

Kızlar yogundum halada yogunum mesai bitimine kadar anca yetiştiririm. Yarın görüşürüz artık..

kOLAY gelsin canım. yerimseniben

ecem ya seni ben hiç iyi görmedim canım ya bayadır okudum yazdıklarını çok sıkıntıdasın sen kusum ya ama üzme kendini herşey olacaga varır erkek milleti unutma al birini vur ötekine hakkında hayırlısı olsun inan hiç bir şey üzüldügüne degmez

Bazen öyle şeyler yapıyoki bu adama değermi diye düşünüyorum.
Televizyonda bir program olsun, hele beğendiği bir programsa etrafı hiç gözü görmez.
Bigün çakıcam suratına aklı başına gelsin diye...
"Iğdır'a gitmeyi masaya yatırıcam" dedim diye çok bozuldu, ama neden yatırmak istediğimi hiç düşünmüyor...
Çokmu fevri davranıyorum yaa...

ya bilmiyorum canım bu ara böyleyim işte
acayip sıkılıyorum benim yaptığım ona batıyo onun yaptıkları da bana
aynen hepsi aynı bunların bunu çözene kadar kaç sene harcadım gençliğimi güzelliğimi verdim şimdi baskasıyla zaten uğraşamam umarım atlatıcaz

sanırım burda yorum yapmamam lazım yoksa bende acayip gaz var sana da verebilirim

ben oturup onunla birlikte maç izlerim neden derseniz bizim için diziler neyde kadın programı neyse onlarında tek eglencesi o ha tabıkı sınırı olmalı ama işte türk erkekleri bunu yapamıo malesef canlarım

Ya hergün görüşsek mesele değilde, hazır bulunduğu yerde net varken görüşelim dedik, hem görüşelim diyo hemde bu akşam maç var diyo yaa...
Madem maç var bana baştan görüşelim deme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…