- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.241
bzmde evmz hazrlannca gtüreblrm aslnda ama istemiorm çeyizim kamyonla kurdaleli gtsn istiyorum :))
bende sedefin çeyizi giderken gördüm öyle bir durumu aşkıma bende böyle istiyorum dedim oooooldu dedi parça parça taşırız eve uğradıkça birde tek tek kurdelamı açmaya uğraşacağız dedi bende birşey diyemedim sanırım benim öyle çeyiz alma merasimim olmayacak
bnde söyledm aşkım böle davul zurna istiorm die onunda cevabı aynen "oldu canım" oldu :)) davul zurnada neymş dedi :) bnde davul zurnadan feragat ettim kamyon getrsnler kardaleler götürürüm :)
bnde söyledm aşkım böle davul zurna istiorm die onunda cevabı aynen "oldu canım" oldu :)) davul zurnada neymş dedi :) bnde davul zurnadan feragat ettim kamyon getrsnler kardaleler götürürüm :)
aynen kızlar bende çok özendim o dizideki sahneden sonra bende böyle istiyorum. ama nişanlıma demedim daha. iyi ki dememişimerkek değil mi kesin oda aynı cevabı verir
çeyiz bence de toplu çıksın. hem daha sandığa oturucaz
buketcım bende ceyızımı kolıleyıp kurdela yapacagım. evden eve tasınmıyoruzkı gelın ceyızı gıdıyor olsun o kadar fark
aynen kızlar bende çok özendim o dizideki sahneden sonra bende böyle istiyorum. ama nişanlıma demedim daha. iyi ki dememişimerkek değil mi kesin oda aynı cevabı verir
çeyiz bence de toplu çıksın. hem daha sandığa oturucaz
betüşcüm toplu alıntı yapıyorum ilk defa sayendekübra sandığa oturmak nasıl oluyor bilmiyorum ben? Kızlar kafamı karıştırdınız bende mi öyle yapsam acaba ya?
Çeyizleri çıkarmak için hurçlara ihtiyacımız olucak.
Tabaklar ve tencereler kolilerde gider benim.
Diğerleri için beyaz hurç alıp üstünden kırmızı kurdale bağlarım
Davul zurnada gelse fena olmazdı ama öle ahım şahım çok bi çeyiz olmucak benim
gelen davul zurnaya değmez yani
betüşcüm toplu alıntı yapıyorum ilk defa sayendekübra sandığa oturmak nasıl oluyor bilmiyorum ben? Kızlar kafamı karıştırdınız bende mi öyle yapsam acaba ya?
yaparsn tabi buketcm :))
bnm bldiğim kadaryla gelinn kızkardeşi sandığın üzerine oturr ve götürülmesne izin vermez erkek tarafndan bahşiş alınır.. bnm kızkardeşim olmadığı için bu işi ya erkek kardeşim yada yakın arkadaşlarımdan bri yapar.. ama bn çeyiz sandığı alırmym blemiorm
Çeyizleri çıkarmak için hurçlara ihtiyacımız olucak.
Tabaklar ve tencereler kolilerde gider benim.
Diğerleri için beyaz hurç alıp üstünden kırmızı kurdale bağlarım
Davul zurnada gelse fena olmazdı ama öle ahım şahım çok bi çeyiz olmucak benim
gelen davul zurnaya değmez yani
Bizde de sandığa oturulur :)
Hatta bir arkadaşın kardeşi yastık yorgan koyup üzerine yatmıştı
Ahh benim çeyizler nasıl gidecek bilmiyorum, o kadar uzak yol(
aslında sandık ta çok güzel bilr gelenek. ben annemin çeyiz sandığına bayılıyorum. şimdi hele daha güzelleri var. ama evler küçük koyacak yer yok diye alamıyoruz. kızıma bırakmak isterdim sandığımı.
canım sen nereye gidecektin
ewt çk gzel ama dediğin gbi yer kısıtlı ve bn evin içinde kalabalığı sevmiorm şimdi bazalar filan var oraya da konablr çeyizlkler.. bnm annemnde vardı kocaman gzel bşey dayım yapmş anneme
Iğdır canımcım...
canım davul zurnaya gerek yok tabi. oda bir masraf. ama değmez diye düşünme. sonuçta hepimiz elinden geleni yapıyoruz. bende çeyizimin çok iyi olmadığını düşünenlerdenim. ama şu içimi rahatlatıyo imkanım olsa yapardım. sonuçta kendi evim
evet çok uzakmış. ama gider tabi bir seferde. çok ayrıntıya düşmeden bazı şeyleri ordan bile alabilirsin.
cANIM ben niye değmez dedim biliyomusun
alınıcak herşeyi almıcam. beyaz eşyalar.
oturma odası falan filan. Kurulu eve gidicem ben.
içime sinen almam gereken şeyleri alıyorum
o yüzden dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?