2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çeyizleri çıkarmak için hurçlara ihtiyacımız olucak.
Tabaklar ve tencereler kolilerde gider benim.
Diğerleri için beyaz hurç alıp üstünden kırmızı kurdale bağlarım
Davul zurnada gelse fena olmazdı ama öle ahım şahım çok bi çeyiz olmucak benim
gelen davul zurnaya değmez yani

canım davul zurnaya gerek yok tabi. oda bir masraf. ama değmez diye düşünme. sonuçta hepimiz elinden geleni yapıyoruz. bende çeyizimin çok iyi olmadığını düşünenlerdenim. ama şu içimi rahatlatıyo imkanım olsa yapardım. sonuçta kendi evim

daha ne ahım şahım olacak aslıcım ya herşeyin en iyisini aldın sen

betüşcüm toplu alıntı yapıyorum ilk defa sayende kübra sandığa oturmak nasıl oluyor bilmiyorum ben? Kızlar kafamı karıştırdınız bende mi öyle yapsam acaba ya?[/QUOTE]

canım çeyiz çıkarken sandığa biri oturur. çeyiz kalkmıyo denir. damatta çeyizi almak için makas kesmiyo parası gibi para verir. birde bu kız çıkarkende yapılıyo. gelin çıkmıyo diye. yazik valla bu damatlara.

tabi ben sandık almadım. sandığa oturma falan yok ama çeyiz çıkmayacak öle kolay kolay

betüşcüm toplu alıntı yapıyorum ilk defa sayende kübra sandığa oturmak nasıl oluyor bilmiyorum ben? Kızlar kafamı karıştırdınız bende mi öyle yapsam acaba ya?

canım çeyiz çıkarken sandığa biri oturur. çeyiz kalkmıyo denir. damatta çeyizi almak için makas kesmiyo parası gibi para verir. birde bu kız çıkarkende yapılıyo. gelin çıkmıyo diye. yazik valla bu damatlara.

tabi ben sandık almadım. sandığa oturma falan yok ama çeyiz çıkmayacak öle kolay kolay [/QUOTE]

henüz bendede sandık yok ama annem heran bir sandık alıp boyayabilir sandığı duymamıştım canım ama gelin almaya gittiğimizde yengemin arkadaşları kapıyı açmamıştı onu biliyorum

aslında sandık ta çok güzel bilr gelenek. ben annemin çeyiz sandığına bayılıyorum. şimdi hele daha güzelleri var. ama evler küçük koyacak yer yok diye alamıyoruz. kızıma bırakmak isterdim sandığımı.

ewt çk gzel ama dediğin gbi yer kısıtlı ve bn evin içinde kalabalığı sevmiorm şimdi bazalar filan var oraya da konablr çeyizlkler.. bnm annemnde vardı kocaman gzel bşey dayım yapmş anneme

ewt çk gzel ama dediğin gbi yer kısıtlı ve bn evin içinde kalabalığı sevmiorm şimdi bazalar filan var oraya da konablr çeyizlkler.. bnm annemnde vardı kocaman gzel bşey dayım yapmş anneme

evet bende yatak odamı aldım ama bazasızdı sırf bu yüzden yatağını değiştirip bazalı yatak alacağım.

cANIM ben niye değmez dedim biliyomusun
alınıcak herşeyi almıcam. beyaz eşyalar.
oturma odası falan filan. Kurulu eve gidicem ben.
içime sinen almam gereken şeyleri alıyorum
o yüzden dedim.

evet çok uzakmış. ama gider tabi bir seferde. çok ayrıntıya düşmeden bazı şeyleri ordan bile alabilirsin.

Canımcım nasıl olsa araba tutulacak o nedenle hepsini eksiksiz almayı düşünüyorum.
Birde oralarda bulamayabilirim gerekli eşyalarımı...
Yine canım sıkıldı bak, üstesinden nasıl gelicez bilmem bunalrın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…