2011 gelin adayları buyrun sohbete

sıkma canını gereksiz yere. Allah ın izniyle herşey çok güzel olur

benim çeyizimde eski. o yüzden sıkılıyorum bende. biz 6 kız kardeşiz. annem o nedenle paran oldukça al dedi bana. lise bittiğinden beri bişeyler alıyorum. ama keşke paramı biriktirip modasında alsaydım. herşeyim hemen hemen eski model.

masallah canım 6 kız kardes ben de 1 tane var onunla bile anlasamıyoruz

Olsun canım ya sende onlar için sıkma canını.
Onları kullanırsın eskitirsin biraz sonra yenilerini alırsın Allahın izniyle.
Sağlık sıhatimiz olsunda.
Herşeyin canını sıkıcak bişeyleri var ama.
Herkesin dertleride ayrı ayrı.
Bende benim eşyalarım olsaydı modası geçmiş olsaydı ama
eşimle başbaşa kalacağım bir ev olsaydı diyorum mesela.
Ama canımı sıkmaktan başka işe yaramıyo böle düşünmem
Allah sağlık versinde gerisi tefarruat şu hayatta.

benim de kayınpederim yok. kayınvalidem şuan oğlu olduğu için kendi evinde oturacak. ama ilerde bizimle yaşayabilir. bizde ilk tanıştığımda nişanlımla bunu konuştuk. sonuçta annesi. bende bişey demedim.

Bizde ilk zamanlarımızda bunları konuştuk.
O annesiyle beraber oturmaya teklif etmedi bana ben ettim.
Göz göre göre hasta kadını tekmi bırakıcaktık.
Yarın öbür gün evine gidip Allah korusun kötü bi şekilde bulsak vicdan azabı çekerdik.
Çünkü kendi kendine birden düşebiliyor. Zor yürüyor. Ms hastası.
Bide nişanlımın annesi yani. Benim annemde olabilirdi. Yada bende olabilirim yarın onun yerinde.
Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.. Geçim versinde anlaşıp gidelim. :93:

Ne güzel düsünmüssün tatlım hem kaynana da yardımcı olursun ...

ne kadar gzel düşünmşsn aslı herkes senn gbi olsa keşke.. kayınvaliden kaç yaşında bnm annemede 2 sene önce ms teşhisi kondu ilaçla atakları azaltılıo başındaymş daha.. ama zaman zaman göz ağrısı filan yaşayablio çk zor bnde öyle korkuormki ilerisinden.. dediğin gbi Allah sağlık versin gerisi teferruat Allah herkesi ii insanlarla karşılaştrsn

Canım her sene değişiyor o nedenle hep modayı takip etmek mümkün olmuyor...

Aminn canım.
Senin annenede ms hastası demekki canım.
Allah sağlık şifa versin inşallah.
Ben bu hastalığın ne olduğunu bilmezdim kayınvalidemde öğrendim.
Ozaman sağlığın kıymetini daha iyi bi anladım.
Benim kayınvalidem 15 senedir nerdeyse bu hastalığı yaşıyormuş.
Canım sende korkma Allah hayırlısını versin inşallah.
Bu hastalığın en önemli ilacı moral. Gerçi sende biliyosundur.
Bende 2 senedir biliyorum az çok.

evet arkadaşlar ms in tedavisi yok halam 10 yıldır bu hastalığı taşıyo. iğneleri var düzenli ilerlemesin diye sanırım.

benim ablam 8 yıldır kayınvalidesiyle yaşıyor. şimdi 2 tane ew almak istiyolar ayrı oturmak için. ablam ben ayrılmam dedi kayınvalidemden. beraber yaşamak istiyorum dedi. dubleks alalım. rabbim huzur versin. kayınvalide kötüyse değil aynı evde dünyanın öbür ucunda da olsa huzursuz eder.

Ama şöylede düşün aslıcım sen bir hastaya da bakarak çok büyük sevap işleyeceksin

Evet haklısın. dünyanın öbür tarafındada olsa yetişir kötü insansa.

Ama şöylede düşün aslıcım sen bir hastaya da bakarak çok büyük sevap işleyeceksin

İnşallahhh

canimm, benim teyzem sandigini ana girise koymustu. Ustune cok guzel bir ayna kestirmisti. O da senin gibi kizima birakirim diye sandik isteye isteye gitti en oymali-kakmalisindan almisti. Arka odalarda sakli kalacagina, herkesin gorebilecegi bir yere koydu. Ve hakkaten istedigi gibi oldu, gelen giden sandigina bayildim-hayran kaldim dedikce sandigini daha da bi cok sevdi.

not: bu arada cikiyorsun di mi aksam

Allah ucunuzunde yardimcisi olsun.. Peki sen calismayacak misin? Iste oldugun zamanlar kendini idare edebilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…