- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.281
Aminn canım.
Senin annenede ms hastası demekki canım.
Allah sağlık şifa versin inşallah.
Ben bu hastalığın ne olduğunu bilmezdim kayınvalidemde öğrendim.
Ozaman sağlığın kıymetini daha iyi bi anladım.
Benim kayınvalidem 15 senedir nerdeyse bu hastalığı yaşıyormuş.
Canım sende korkma Allah hayırlısını versin inşallah.
Bu hastalığın en önemli ilacı moral. Gerçi sende biliyosundur.
Bende 2 senedir biliyorum az çok.
gerçektenmi 8 yıldr ve ayrılmak istemio.. Allah ağızlarının tadını bozmasın mutluluklarını artırsn maşallah.. kayınvalidesi rahatsz mı kübracm kayınpederi vefat mı etmş ablannevet arkadaşlar ms in tedavisi yok halam 10 yıldır bu hastalığı taşıyo. iğneleri var düzenli ilerlemesin diye sanırım.
benim ablam 8 yıldır kayınvalidesiyle yaşıyor. şimdi 2 tane ew almak istiyolar ayrı oturmak için. ablam ben ayrılmam dedi kayınvalidemden. beraber yaşamak istiyorum dedi. dubleks alalım. rabbim huzur versin. kayınvalide kötüyse değil aynı evde dünyanın öbür ucunda da olsa huzursuz eder.
Ama şöylede düşün aslıcım sen bir hastaya da bakarak çok büyük sevap işleyeceksin
canimm, benim teyzem sandigini ana girise koymustu. Ustune cok guzel bir ayna kestirmisti. O da senin gibi kizima birakirim diye sandik isteye isteye gitti en oymali-kakmalisindan almisti. Arka odalarda sakli kalacagina, herkesin gorebilecegi bir yere koydu. Ve hakkaten istedigi gibi oldu, gelen giden sandigina bayildim-hayran kaldim dedikce sandigini daha da bi cok sevdi.
not: bu arada cikiyorsun di mi aksam
Allah ucunuzunde yardimcisi olsun.. Peki sen calismayacak misin? Iste oldugun zamanlar kendini idare edebilecek mi?
evet annemden iznim var. nişanlım bekliyor. ama ben tadını çıkaramıyorum. :18::18: çok korkak bi yapım var ya. korkmam için bi sebep yok. ama nedense aklım hep kötü düşünceler geliyor. uygunmudur. doğrumudur. yanlış anlaşılır mı. zaten ben evlenince taaşınacağımız eve bile giderken tedirginim. söylemiştim size. nişanlımla bazen eve yeni şeyler yapılınca iş çıkışı gidiyoruz tabi saat 7 oluyo. hep kafam karışık biri görür mü yanlış düşünür mü. offf ya nedir benim bu halim. hem kızıyorum hemde huy işte çıkmıyo
evet annemden iznim var. nişanlım bekliyor. ama ben tadını çıkaramıyorum. :18::18: çok korkak bi yapım var ya. korkmam için bi sebep yok. ama nedense aklım hep kötü düşünceler geliyor. uygunmudur. doğrumudur. yanlış anlaşılır mı. zaten ben evlenince taaşınacağımız eve bile giderken tedirginim. söylemiştim size. nişanlımla bazen eve yeni şeyler yapılınca iş çıkışı gidiyoruz tabi saat 7 oluyo. hep kafam karışık biri görür mü yanlış düşünür mü. offf ya nedir benim bu halim. hem kızıyorum hemde huy işte çıkmıyo
Aminnn inşallah.
Ben çalışıcam çocuk olana kadar.
Evde oturmak istemiyorum açıkcası.
Sıkıldıkça birbirimizle uğraşabiliriz çünkü
Şimdilik kendini idare edebiliyor evde yalnız zaten nişanlım işte olduğu zaman.
Çocuk olana kadarda 2 sene falan idare ettirebilir Allah başka dert vermezse inş.
gerçektenmi 8 yıldr ve ayrılmak istemio.. Allah ağızlarının tadını bozmasın mutluluklarını artırsn maşallah.. kayınvalidesi rahatsz mı kübracm kayınpederi vefat mı etmş ablann
yok canım eniştem tek erkek. kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte yaşıyor. maşallah ama gençlerin halinden anlayan kadın hiç bişeye karışmıyo hatta yardımı bile oluyo ablama. sağlığıda gayet iyi ama işte iki ev iki masraf diye böyle yaptılar. şimdi inşallah bi evleri olacak.
canimm, benim teyzem sandigini ana girise koymustu. Ustune cok guzel bir ayna kestirmisti. O da senin gibi kizima birakirim diye sandik isteye isteye gitti en oymali-kakmalisindan almisti. Arka odalarda sakli kalacagina, herkesin gorebilecegi bir yere koydu. Ve hakkaten istedigi gibi oldu, gelen giden sandigina bayildim-hayran kaldim dedikce sandigini daha da bi cok sevdi.
not: bu arada cikiyorsun di mi aksam
rabbim senin iyi niyetini boşa çıkarmaz için rahat olsun. ama çalışmak en güzeli. evde oturmakta daha güzeldir eminim ama evlilliğin ilk 2 yılı çok zormuş. o alışma sürecinde bence insanın kafasını dağıtacak bi işi olması şart.
gerçekten maşallah allah nazardan saklasın inşallah bnde böyle olurum bzde nişanlımn ailesi ile aynı apartmanda oturacağız şimdi çk iiyiz Allaha şükür inşallah hep aynı olur
Haklısın, bende çalışmak isterim fakat mümkün görünmüyor.
Benim için çok daha zor olacak, hem yeni hayat, hem yeni şehir, hemde yalnızlık(
Rabbim yardımcımız olsun...
aynı şekilde benim yengemde sandığı girişe koydu içine ayakkabılık görevi görüyor.
Kız esra evlendikten sonrada habire burdan devam ederiz sohbete muhabbete zorluk çekmezsin orda pek yalnızlıktan merak etme cicim.
Benim için çok daha zor olacak, hem yeni hayat, hem yeni şehir, hemde yalnızlık(
Amin canım benim çok zor olmaz heralde dükkan sayesinde dükkanım babamın dükkanı ile aynı binada annemlerin evi dükkanın karşısında ben hep müsaitim zaten e yeni evimde dükkana ve eve 2 istasyon mesafede aşkımın alesi ile ayni ilçede olacağız ama çok yakın değil evler
gerçekten maşallah allah nazardan saklasın inşallah bnde böyle olurum bzde nişanlımn ailesi ile aynı apartmanda oturacağız şimdi çk iiyiz Allaha şükür inşallah hep aynı olur
Canim benim sakinnnn oyle seyleri aklina bile getirme. Bosver baskasini, konusmaya yer arar hepsi, sen her seyin dogrusunu uygununu yapsan da konusurlar, yapmasan da. Walla bosver, sen icinden ne geliyorsa, ne istiyorsan oyle yap. Bu senin hayatin sonucta, cok klise bi laf biliyorum ama hakkaten oyle. Ve dunyanin merkezinde sen varsin, her sey herkes senin etrafinda donuyor. Sen yon ver olaylara , kimse sana veremesin.
Amannn yaaa tadını çıkarmak varken niye vesvese yapıyosun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?