2011 gelin adayları buyrun sohbete

anlaşıp gidelim. :93:[/B][/QUOTE]

evt cnm moral.. annemde bi o kadar vesveselidr herşeyi kendne dert eder.. allah sağlık sıhhat huzur versin hrkese..

gerçektenmi 8 yıldr ve ayrılmak istemio.. Allah ağızlarının tadını bozmasın mutluluklarını artırsn maşallah.. kayınvalidesi rahatsz mı kübracm kayınpederi vefat mı etmş ablann
Ama şöylede düşün aslıcım sen bir hastaya da bakarak çok büyük sevap işleyeceksin

kesinlkle evt.. bir yaşlıya bakmak Allah rızası için bakmak çok gzel birşey

evet annemden iznim var. nişanlım bekliyor. ama ben tadını çıkaramıyorum. :18::18: çok korkak bi yapım var ya. korkmam için bi sebep yok. ama nedense aklım hep kötü düşünceler geliyor. uygunmudur. doğrumudur. yanlış anlaşılır mı. zaten ben evlenince taaşınacağımız eve bile giderken tedirginim. söylemiştim size. nişanlımla bazen eve yeni şeyler yapılınca iş çıkışı gidiyoruz tabi saat 7 oluyo. hep kafam karışık biri görür mü yanlış düşünür mü. offf ya nedir benim bu halim. hem kızıyorum hemde huy işte çıkmıyo

Allah ucunuzunde yardimcisi olsun.. Peki sen calismayacak misin? Iste oldugun zamanlar kendini idare edebilecek mi?

Aminnn inşallah.
Ben çalışıcam çocuk olana kadar.
Evde oturmak istemiyorum açıkcası.
Sıkıldıkça birbirimizle uğraşabiliriz çünkü
Şimdilik kendini idare edebiliyor evde yalnız zaten nişanlım işte olduğu zaman.
Çocuk olana kadarda 2 sene falan idare ettirebilir Allah başka dert vermezse inş.

gerçektenmi 8 yıldr ve ayrılmak istemio.. Allah ağızlarının tadını bozmasın mutluluklarını artırsn maşallah.. kayınvalidesi rahatsz mı kübracm kayınpederi vefat mı etmş ablann

yok canım eniştem tek erkek. kayınvalidesi ve kayınpederiyle birlikte yaşıyor. maşallah ama gençlerin halinden anlayan kadın hiç bişeye karışmıyo hatta yardımı bile oluyo ablama. sağlığıda gayet iyi ama işte iki ev iki masraf diye böyle yaptılar. şimdi inşallah bi evleri olacak.

Amannn yaaa tadını çıkarmak varken niye vesvese yapıyosun kendine

Canim benim sakinnnn oyle seyleri aklina bile getirme. Bosver baskasini, konusmaya yer arar hepsi, sen her seyin dogrusunu uygununu yapsan da konusurlar, yapmasan da. Walla bosver, sen icinden ne geliyorsa, ne istiyorsan oyle yap. Bu senin hayatin sonucta, cok klise bi laf biliyorum ama hakkaten oyle. Ve dunyanin merkezinde sen varsin, her sey herkes senin etrafinda donuyor. Sen yon ver olaylara , kimse sana veremesin.

rabbim senin iyi niyetini boşa çıkarmaz için rahat olsun. ama çalışmak en güzeli. evde oturmakta daha güzeldir eminim ama evlilliğin ilk 2 yılı çok zormuş. o alışma sürecinde bence insanın kafasını dağıtacak bi işi olması şart.

gerçekten maşallah allah nazardan saklasın inşallah bnde böyle olurum bzde nişanlımn ailesi ile aynı apartmanda oturacağız şimdi çk iiyiz Allaha şükür inşallah hep aynı olur

aynı şekilde benim yengemde sandığı girişe koydu içine ayakkabılık görevi görüyor.

Haklısın, bende çalışmak isterim fakat mümkün görünmüyor.
Benim için çok daha zor olacak, hem yeni hayat, hem yeni şehir, hemde yalnızlık (
Rabbim yardımcımız olsun...

Benim için çok daha zor olacak, hem yeni hayat, hem yeni şehir, hemde yalnızlık (

Kız esra evlendikten sonrada habire burdan devam ederiz sohbete muhabbete zorluk çekmezsin orda pek yalnızlıktan merak etme cicim.

Amin canım benim çok zor olmaz heralde dükkan sayesinde dükkanım babamın dükkanı ile aynı binada annemlerin evi dükkanın karşısında ben hep müsaitim zaten e yeni evimde dükkana ve eve 2 istasyon mesafede aşkımın alesi ile ayni ilçede olacağız ama çok yakın değil evler

şimdi takvimin yenisi koydum masama:)))

üretken fikirlerim sağolsun
ajandamda 2008 2009 yılınında vardı
tanıştığımız gün ve özel günlerimizi nişan söz olanları fotokobi çektim
altlarına iki üç satır bişeyler yazmak için ve 2011 de mayıs ayının fotokobisini çektim
yeni yılda orjinal bir yazı ile hediyenin üstüne koyup vermeyi düşünüyorum

Sen hiç zorluk çekmezsin be canım, hatta evden çıkarken ağlama bile :))

gerçekten maşallah allah nazardan saklasın inşallah bnde böyle olurum bzde nişanlımn ailesi ile aynı apartmanda oturacağız şimdi çk iiyiz Allaha şükür inşallah hep aynı olur

inşallah canım. biraz arkaya atmak gerekiyor. ahh ahh bende hiç yapamam ama.şunu anladım biraz ön yargı en kötü olayı bile felakete çevirebiliyor. hep iyi bak sakın kafanda bana her an kötülük yaparlar diye düşünme. iyiye yor herşeyi.

canım sende evde uğraşlar bulursun kendine KK var. kafan dağılır.

Amannn yaaa tadını çıkarmak varken niye vesvese yapıyosun kendine

kızlar sağolun içimi rahatlatıyorsunuz. tadını çıkarıcam sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…