2011 gelin adayları buyrun sohbete

betüşşşşş kargom afyonda nihayett eli kulağında ulaşmak üzere:84: akşamda kuzenlerle çiğköfte yapacağız yansın herbitarafımız kızlar kırmızı birşey olmayı unutmayın ilk defa giyilecek ya da kullanılacak bu akşam şans getirmesi açısından

Kızlar çok kötü bir sorunum var hem de cok kötü;
Dün aksam benimkiini facebookta yakaladım o kullanmıyordu ben kullanıyordum acarken bana da demişti ben facebookumu acıyorum santiyedeki arkadasların numarasını alıcam dedi ben de tamam dedim sonra actı yarım saat sonra da kapattı neyse ben paronayak ben yine paronayklıga bagladım çükü benimkinin eski kırıgı facebooktan rahatsız ediyordu dün aksam 9'dan beri bagırdım cagırdım bana facebook sifreni ver o da dediki sakinleş vericem dedi bütün gece kavga ettim gece 3'e kadar kavga ettim sabah uyandım yine kavga ettim evlerini aradım annesine oraya gelicem o laptopu kafasında kırıcam dedim annem siz nasıl evleneceksiniz dedi ben nasıl düzelicem bilmiorum moralim çok bozuk :43
:

Canım önce sakin ol, relax relax...
Yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki geçenlerde böyle bir probleminiz olmuştu yine...
Şöyle düşünsek, o kız rahatsız ediyor olabilir ama belki nişanlın yüz vermiyordur.
Yüzsüz biriyse kolay kolay bırakacağını zannetmiyorum...

şifresini verecekmiş işte. sıkma canını. alınca artık herşeyini kontrol edersin. zaten bi sorun olsa vermez şifresini

off bazen bana da aoluyor. benim facebook adresim yok . nişanlımın var ama. ve şimdiye kadar içim içimi yesede sormadım şifresini. bazen geliyolar acaba diyorum. işi gereği hep pc başında bazzen akşam beni aramıyor. arıyorum pc deyim işim var diyor. bende almak istedim hani eklerim ama izin yok sen napıcaksın bende kullanmıyorum zaten diyor. kardeşimin faceinden bakıyorum duvarı açık bişeyler yok ama ilişkisi var falan yazmıyo

Son düzenleme:

Esra biliosun istanbulı fazla bilmiyorum kız bana ne dedi biliomusun Taksime gel orda bulusalım ben sana gerçekleri anlatıcam o yüzden zaten o kız rahatsız ettigi için facebook sorunu yasıyorum bir sey yapsa da yapmasa da huylanıyorum paronayak oldum....

facebook adresini tüm bildiğim şifreleriyle deneyip buldum ama haberi yok kontrol ediyorum 28 erkek arkadaşı var hatta dışardan aramalara kapattım ayarlardan kendisi arkadaş ekleyemediği süre 28 kişi kalacak listesinde. kesin derdir hiç bana davet gelmiyor diye :)) allahtan davayı çakmıyor:86:

meltoşşş bebişim girmesinde birşey yok adamın gözünü korkutma kız bakmıştır öylesine sana tavsiyem sakın ailesinede hissettirme kadın lafı yapıştırmış bak

şifresi ben de zaten şifresini biliorum bizim sifrelerimiz ortak yalnız söyle bir durum var ben onun faceini actıgım zaman ona msj gidio ....ip nolu adresten facebookunuz acılmıstır die benim ip numaramı da biliyor baska pcden acsam hacklendi die şifreyi değiştir baktım zaten bir sey yok ama ben o kızın yaptıklarını hatırlayınca sinir oluyorum ...

zaten o kız sana öyle diyorsa seni huzursuz etmek sitiyordur. sakın kanma böyle ........lara. sen nişanlınla huzurunu bozma

yok bebisim benim annem lafı yapıstırdı bana siz böyle mi evleneceksiniz dedi sorguya cekicek die eve gidemiyorum valla kaynanam bir sey demez ben ona laptopu barısın kafasında kırıcam dedim o da birsey demedi benimki bilgisayar kurdu neyi kapatıyım ki canımm kızı tespit ettim farklı adresler farklı resimlerle yapıyordu ben de bu kızın adını soyadını ögrendim sonra türk telekomda calısan arkadasım var bunun cep numarasına ulastım aradım annesi actı ben arkadasıyım nasıl ulasabilirim dedim ev numarasını verdi evi aradım o kız actı evi arayınca da tabi üç buçuk attı uzatsaydı ist'a da gidecektim ...

oooooooooo süpersin

gözün aydın zuzum. Kırmızı birşey nasıl olalım kız noel anne kostümümü giyicez

Ya bilmiyorum bazı kızlar ne kadar rahat ben onu anlamıs degilim ben biraz daha geri kafalıyım bu durumlarda arkadasım,kuzenim bile olsa yanında bayan arkadası olsa gidip selam bile vermem ya da çok acil işim olmadıgı sürece aramam amannn bu günde böyle oldu Esracım napalım ikili iliskiler çok zor bir de uzaktayız illaki tartısmalar oluyor...

efendimmm canımmmm
hç sesn çıkmadı bacm bgn nasılsn nanlınn yemn töreni oldumu konuşabldnzmi

yawyuuuuum hayrlı olsn kız gelio aç kollarını düdüklüne :))) ohh ne sewerm çiğköfteyi aifyet olsn zuzuş bnm yerimede ye yansn heryern :))

zuzu kız sen alemsn adamn şifresni bulmş eklemeyide engellemş Allah seni napmasın :))
bnde nişanlımn şifresini uzun sre istemedm taa ki o isteyene kadar şimdi brbrmzn şifresni bliorz zaten hep brlkte fotolarımz var "nişanlı" die de etiketledi :) önceden arkadaş eklentlerni bn slmiodm 200 kişi eklemşti artık kmse bnide ekleyemio :)
kleocum hayatım haklısın bu kadar pank yapmakta ama sakin olmalısın kız belliki yüzszn teki annenede hssttrmeseydn keşke kadında huzrsz olcak sen nişanlndan emin ol yeter gerisini boşkoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…