- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.321
ben açımm ama ne yiyeceğimi düşünüyorum bulamıyorum
kızlar benim internet problemim var 2 gündür net yok şirkette bağlantı çok kötü ya gelemiyorum sohbete:84:
'internet problemim var' duyanda tuvalet problemim var gibi anlar yahuu ne biçim bir cümle kurmuşum:26:
kızlar benim internet problemim var 2 gündür net yok şirkette bağlantı çok kötü ya gelemiyorum sohbete:84:
Kızlar çok kötü bir sorunum var hem de cok kötü;
Dün aksam benimkiini facebookta yakaladım o kullanmıyordu ben kullanıyordum acarken bana da demişti ben facebookumu acıyorum santiyedeki arkadasların numarasını alıcam dedi ben de tamam dedim sonra actı yarım saat sonra da kapattı neyse ben paronayak ben yine paronayklıga bagladım çükü benimkinin eski kırıgı facebooktan rahatsız ediyordu dün aksam 9'dan beri bagırdım cagırdım bana facebook sifreni ver o da dediki sakinleş vericem dedi bütün gece kavga ettim gece 3'e kadar kavga ettim sabah uyandım yine kavga ettim evlerini aradım annesine oraya gelicem o laptopu kafasında kırıcam dedim annem siz nasıl evleneceksiniz dedi ben nasıl düzelicem bilmiorum moralim çok bozuk :43:
'internet problemim var' duyanda tuvalet problemim var gibi anlar yahuu ne biçim bir cümle kurmuşum:26:
Kızlar çok kötü bir sorunum var hem de cok kötü;
Dün aksam benimkiini facebookta yakaladım o kullanmıyordu ben kullanıyordum acarken bana da demişti ben facebookumu acıyorum santiyedeki arkadasların numarasını alıcam dedi ben de tamam dedim sonra actı yarım saat sonra da kapattı neyse ben paronayak ben yine paronayklıga bagladım çükü benimkinin eski kırıgı facebooktan rahatsız ediyordu dün aksam 9'dan beri bagırdım cagırdım bana facebook sifreni ver o da dediki sakinleş vericem dedi bütün gece kavga ettim gece 3'e kadar kavga ettim sabah uyandım yine kavga ettim evlerini aradım annesine oraya gelicem o laptopu kafasında kırıcam dedim annem siz nasıl evleneceksiniz dedi ben nasıl düzelicem bilmiorum moralim çok bozuk :43:
Canım önce sakin ol, relax relax...
Yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki geçenlerde böyle bir probleminiz olmuştu yine...
Şöyle düşünsek, o kız rahatsız ediyor olabilir ama belki nişanlın yüz vermiyordur.
Yüzsüz biriyse kolay kolay bırakacağını zannetmiyorum...
şifresini verecekmiş işte. sıkma canını. alınca artık herşeyini kontrol edersin. zaten bi sorun olsa vermez şifresini
off bazen bana da aoluyor. benim facebook adresim yok . nişanlımın var ama. ve şimdiye kadar içim içimi yesede sormadım şifresini. bazen geliyolar acaba diyorum. işi gereği hep pc başında bazzen akşam beni aramıyor. arıyorum pc deyim işim var diyor. bende almak istedim hani eklerim ama izin yoksen napıcaksın bende kullanmıyorum zaten diyor. kardeşimin faceinden bakıyorum duvarı açık bişeyler yok ama ilişkisi var falan yazmıyo
Esra biliosun istanbulı fazla bilmiyorum kız bana ne dedi biliomusun Taksime gel orda bulusalım ben sana gerçekleri anlatıcam o yüzden zaten o kız rahatsız ettigi için facebook sorunu yasıyorum bir sey yapsa da yapmasa da huylanıyorum paronayak oldum....
facebook adresini tüm bildiğim şifreleriyle deneyip buldum ama haberi yok kontrol ediyorum 28 erkek arkadaşı var hatta dışardan aramalara kapattım ayarlardan kendisi arkadaş ekleyemediği süre 28 kişi kalacak listesinde.kesin derdir hiç bana davet gelmiyor diye :)) allahtan davayı çakmıyor:86:
meltoşşş bebişim girmesinde birşey yok adamın gözünü korkutma kız bakmıştır öylesine sana tavsiyem sakın ailesinede hissettirme kadın lafı yapıştırmış bak
yok bebisim benim annem lafı yapıstırdı bana siz böyle mi evleneceksiniz dedisorguya cekicek die eve gidemiyorum valla kaynanam bir sey demez ben ona laptopu barısın kafasında kırıcam dedim o da birsey demedi benimki bilgisayar kurdu neyi kapatıyım ki canımm kızı tespit ettim farklı adresler farklı resimlerle yapıyordu ben de bu kızın adını soyadını ögrendim sonra türk telekomda calısan arkadasım var bunun cep numarasına ulastım aradım annesi actı ben arkadasıyım nasıl ulasabilirim dedim ev numarasını verdi evi aradım o kız actı evi arayınca da tabi üç buçuk attı uzatsaydı ist'a da gidecektim ...
oooooooooo süpersin
betüşşşşş kargom afyonda nihayett eli kulağında ulaşmak üzere:84: akşamda kuzenlerle çiğköfte yapacağız yansın herbitarafımızkızlar kırmızı birşey olmayı unutmayın ilk defa giyilecek ya da kullanılacak bu akşam şans getirmesi açısından
hç sesn çıkmadı bacm bgn nasılsn nanlınn yemn töreni oldumu konuşabldnzmi
efendimmm canımmmm
betüşşşşş kargom afyonda nihayett eli kulağında ulaşmak üzere:84: akşamda kuzenlerle çiğköfte yapacağız yansın herbitarafımızkızlar kırmızı birşey olmayı unutmayın ilk defa giyilecek ya da kullanılacak bu akşam şans getirmesi açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?