2011 gelin adayları buyrun sohbete

Selam kızlar ben 2010 u çok sevdim ve çok uğurlu geldi. Inşallah 2011 yılıda benim için öyle olurda çoooooooooooooooooooooooookk mutlu oluru. Sizlerede 2011 yılı çok iyi gelmesini dilerim. Keşke dediğiniz tüm güzellikler sizler olsun..... Yaşadsın kadınlar kulübü nün gülleri

Buket bi sey sorucam canım sana fal bakabiliyorlar mı?fal bakan kişilere kolay kolay fal bakamıyorlar bana da bir abla var o bakıyor sadece...

üniversitedeyken bi kadına gitmiştik. benim bi arkadaşın tanıdığıymış evine gittik.
güya fal baktırıcaz. :))
Kadının elinde bi çay kaşığı vardı niye bilmiyorum
Kadın herkese baktı baktı 5 kişiydik.
sıra bana gelince Çay kaşığını bi fırlattı yere
Birden korktuk noldu kadına diye
Sonra kadın bana döndü ben senin falına bakamıcam başkası baksın bu fal çok kötü dedi
Kadın bi 20 dk ka tuaf hareketler yapmıştı sonrasında da.
Bizde çıktık evden. O pisikolojiyi üstümden 1-2 ayda zor attım üstümden.
Bana bişimi olucak sevdiklerime bişimi olucak diye.
Ozamandan beri ciddi anlamda baktırmıyorum kendi aramızda makarasına arada kızlarla.
Bu arada bende fal bakan biri değilimdir aklıma geldi

Mrb arkadaşlar nasılsınız cümleten

Hoşgeldin gülcee. nbr

Aminnn. hepimizin dilekleri kabul olsun inşallah.

komikmiş canım ama kadın hem sahtekar hem düşüncesizmiş öyle denir mi hiç senin psikolojini düşünmüyor mu ona biri öyle dese ne hissederdi acaba bak çok kızdım şimdi

ayşe yaa nasıl farklı bri oluosn anlat bze herkes aynı şeyi söylüyo fark ne sen yne babann kızısn yne annenn kızısn yne o evin kzısn artık farklı yerde yaşıosn diemi eskisi gbi olmuo herşey

Betüşüm nasıl izah ederim bilemiyorum çünkü hala şaşkınlığı içerisindeyim bu farklı modun henüz analiz edemiyorum durumumu ama inanın farklı
Güzel yanları çok
Bazen insan tuhaf hissediyor kendini
Ilk zamanlar daha da çok tuhaf hissediyordum
Şimdi benimsedim.
Sanki ben değilde, insanlar herkes, dünya değişmiş gibi.
Oysa değişen bişey yok
Çok enteresan çok

Son düzenleme:
ayşe şöylr mum ışıklı bir yemek sofrası hazırla canım hani özel ya :))

resmini çek paylaş .))) sonra ayy ne güzel olur bizde bakarız

zaten eşin demiştir işten geliyor yorgun diye seni yemeğe çıkartır belki

elçinin yorumu ne olur acaba

hoşbuldum canım..iyilik şükür...düğün tarihim kesinleşti canım 3 temmuz...sizden nbr

Hadi hayırlı olsun gülcee.
Bizde yılın son günü zaman geçsin diye bekliyoruz işte.
ben boş boş oturuyorum bugün. hiç işte yok.

Çok merak ediyorum o duyguyu. 6 aydan az kaldı görcez bakalım

Aslıcım fal muhabbetine koptum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…