- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.341
Ya bilmiyorum bazı kızlar ne kadar rahat ben onu anlamıs degilim ben biraz daha geri kafalıyım bu durumlarda arkadasım,kuzenim bile olsa yanında bayan arkadası olsa gidip selam bile vermem ya da çok acil işim olmadıgı sürece aramam amannn bu günde böyle oldu Esracım napalım ikili iliskiler çok zor bir de uzaktayız illaki tartısmalar oluyor...
Ya bilmiyorum bazı kızlar ne kadar rahat ben onu anlamıs degilim ben biraz daha geri kafalıyım bu durumlarda arkadasım,kuzenim bile olsa yanında bayan arkadası olsa gidip selam bile vermem ya da çok acil işim olmadıgı sürece aramam amannn bu günde böyle oldu Esracım napalım ikili iliskiler çok zor bir de uzaktayız illaki tartısmalar oluyor...
ayy Buket gece kavga ediyorum Yahsi Cazibeyi izliyormusun bilmiorum ama bir bölümünde Magdurum da Magdurum die sarkı söylüyordu ya o aklıma geldi söylüorum benimki de gülme krizine girdisen eniştenin tapusu alınca bir örneğini face koy çatlasın patlasın
Meltem şimdi okudum yazdıklarını.
Ya çocuk seni aldatmıyo etmiyo.
Şifresini herşeyini biliyosun.
O kadar sorun yapmaya gerek yok bence. Sakin ol sen.
O kızada Allah akıl fikir versin.
Şimdi bişiler daha yazıcam da neyse.
Bizde de tam tersi.
Hiç bir şifresini sormam, facesinide kapattı zaten kendi isteğiyle.
Benim profilde nişanlı yazıyor ve asla resim koydurmaz ama eskileride silmedim duruyo işte...
Msn şifresinide ben istemeden kendi verdi :))
Hatta benim resimlerin tümünü aldı, yedek olsun bende diye :))
kızlar ben kaçarnişanlıma gidiyorum
betül oldu canım yemin töreni şükür konuştuk.. bugün çok canım sıkılıyor ondan bakınıyorum sadece
skma kendni canım gönül isterdi onun yannda olsaydn ama kısmet diilmş.. üzülme ömür boyuı brlkte olcksnz inşallah
Şanslısın o zaman çok esra kıymetini bil:) bizdede msn muhabbeti hiç açılmaz ikimizinde ayrı sayfası var kimse kimsenin şifresini bilmez ikimizde istemedik benim aklıma bile gelmedi
ayy Buket gece kavga ediyorum Yahsi Cazibeyi izliyormusun bilmiorum ama bir bölümünde Magdurum da Magdurum die sarkı söylüyordu ya o aklıma geldi söylüorum benimki de gülme krizine girdi
Aslıcımm biliosun ben de teraziyim benim için önemli olan konulara takıyorum sadakat benim için çok önemli amann neyse bebisim 2011 temmuzdan sonra evlenecekmiş bekar olan teraziler ...
Böyle şeylere pek takılmıyorum ben, ama çok şükür bir açığını görmedim görseydim sanırım dellenirdim :))
Akasyaa söyle nişanlına üzmesin seni arkanda biz varız, hadi görürşürük :))
Ayşecim cım bu akşam için eşine süprizler hazırladın mı
hyrlı cumalar ayşecm
bnde ağlarım mutlaka şimdi kına şarkılarını duyunca ble doluo gözlerm :
Nasılsınız kızlar?
betüşşşşş kargom afyonda nihayett eli kulağında ulaşmak üzere:84: akşamda kuzenlerle çiğköfte yapacağız yansın herbitarafımızkızlar kırmızı birşey olmayı unutmayın ilk defa giyilecek ya da kullanılacak bu akşam şans getirmesi açısından
facebook adresini tüm bildiğim şifreleriyle deneyip buldum ama haberi yok kontrol ediyorum 28 erkek arkadaşı var hatta dışardan aramalara kapattım ayarlardan kendisi arkadaş ekleyemediği süre 28 kişi kalacak listesinde.kesin derdir hiç bana davet gelmiyor diye :)) allahtan davayı çakmıyor:86:
meltoşşş bebişim girmesinde birşey yok adamın gözünü korkutma kız bakmıştır öylesine sana tavsiyem sakın ailesinede hissettirme kadın lafı yapıştırmış bak
Sen olsaydın hepsine coktan bakmıstın ama dimi esros
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?