2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım stüdyo fotolarımızı seçmeye gidecektik ben erken çıkacaktım işten ama
Fotocu 5 te kapatıyomuş o kadar erken çıkamadım kaldı
Yemeği evde yeriz, sonra belki bi çıkar dolaşırız.

Size de öyle olur mu bilmiyorum ama ben mesela düğünden sonra henüz şuraya gitsek şunu yapsak diye hiçbişey planlamıyorum.
Zorunlu olmadıkça evde takılıyoruz. Hiç çıkasım gelmiyor.
Geçen hafta eminönüne gidecektik, bohçada aldığım robdöşambr takım büyük, cüzdan küçük geldi onları değiştirecektik. Gidemedik kaldı.
Bunda hem daha eve ve birbirimize doyamamışlığımız vardır
Hemde düğün hazırlığında çok yorulduk. Henüz dinlenemedik sanırım
Haftasonu olsun evimi temizleyim yemeklerimi yapayım benden iyisi yok diyorum
Çok değiştim ben çok

yaşamadan anlşlmaz herhlde :)) 170 gn snra inşallh tadacağım :)

aslı sen balayındayken bn evlenicem sen geldğinde ben balayında olrm herhalde.. 2011de brmz evlncek brmz balayına gdicek sırayla her hafta br gelin :)

şimdi bizde dışarı çıkamayacağız gibi duruyor nişanlım diyorki bunların acısını çıkaracağız ileride çok az kaldı içinde sıkıntı yapma yapamadıklarımızn hepsini yapacağız diyor

5 ay iki hafta var

benimde aşkım arkadaşıyla çıkacak ben malesef izin alamadım bu son bekar yılbaşın tadını çıkar dedim ama inşallah çok çıkarmaz kafasını kırarım onun

benimki ben olmadan yanında çıkmaz bir yere :))
alışmısız nere gitsek birlikte arkadaş gibi bazen. sıkılıyorum diyor çıkmıyor bende dedim ark yanına git hani yok gitmem gerekirse birlikte gideriz diyor :)))

o daha iyiymiş deniz benimki çağırdılar kırmadım deyince birşey demiyorum arada çıkıyor arkadaşlarıyla ama o arkadaşalrının hepsinin başını bağlamadan bana rahat yok biliyorum canım sıkılan benim aşkımı arıyor

yarından itibaren geri saymaya başla şekerim

evt bizim yılımıza grmiş olacağız..

kızlar hani böyle söylüyorumya işte şu kadar kaldı bu kadar kaldı gelirmi ki bi an önce gelse filan die.. sonra içimi garip bi his kaplıo pişman oluorm aileni bırakıcaksn gün sayıyosn diorm suçlluk duygusuna kapılıorm saçma bliorm sonçta sevdğim insanla olmak için gn sayıyorm ama anlıkta olsa böle hssedebliorm size de oluomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…