- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.401
kızlar iki bayram arası düğün olmaz derler ya doğru mu ki bu muhabbet ben bari kurban bayarımda evli olalım istiyorum da
evt bizim yılımıza grmiş olacağız..
kızlar hani böyle söylüyorumya işte şu kadar kaldı bu kadar kaldı gelirmi ki bi an önce gelse filan die.. sonra içimi garip bi his kaplıo pişman oluorm aileni bırakıcaksn gün sayıyosn diorm suçlluk duygusuna kapılıorm saçma bliorm sonçta sevdğim insanla olmak için gn sayıyorm ama anlıkta olsa böle hssedebliorm size de oluomu
benim internet berbattbugün sayfaları tıklamaktan bi hoş oldum
neyseki akşam düdüklüme kavuşuyorum kargo evimin sınırlarına doğru gidiyor :86:
bncede olmalı ayşe bnde evlendkten snra kızlarla kendmize ait bi gnmüz olsn istiormbuketim ben kurbandan 1 hafta önce evlendim
bence olur canım ama tabi hayırlısı.
araştırmak lazım.
kızlar eşim çalışmadığı zaman hafta içi gündüzleri bi iki arkadaşıyla buluştu ben 2 aydır kız arkadaşlarımla buluşmadım e merak da ediyorlar. beni. dedikodular birikti
bi ara eşime diyimde serbest günümüz olsun bi buluşalım o arkadaşlarıyla ben arkadaşlarımla.
betüşüm bana da öyle oluyordu canım
evt bizim yılımıza grmiş olacağız..
kızlar hani böyle söylüyorumya işte şu kadar kaldı bu kadar kaldı gelirmi ki bi an önce gelse filan die.. sonra içimi garip bi his kaplıo pişman oluorm aileni bırakıcaksn gün sayıyosn diorm suçlluk duygusuna kapılıorm saçma bliorm sonçta sevdğim insanla olmak için gn sayıyorm ama anlıkta olsa böle hssedebliorm size de oluomu
buketim ben kurbandan 1 hafta önce evlendim
bence olur canım ama tabi hayırlısı.
araştırmak lazım.
kızlar eşim çalışmadığı zaman hafta içi gündüzleri bi iki arkadaşıyla buluştu ben 2 aydır kız arkadaşlarımla buluşmadım e merak da ediyorlar. beni. dedikodular birikti
bi ara eşime diyimde serbest günümüz olsun bi buluşalım o arkadaşlarıyla ben arkadaşlarımla.
bncede olmalı ayşe bnde evlendkten snra kızlarla kendmize ait bi gnmüz olsn istiorm
gerçektenmi yalnz diilim yani peki ne zaman geçio bu tuhaf suçllk duygusu ayşe evlenncemi
bncede olmalı ayşe bnde evlendkten snra kızlarla kendmize ait bi gnmüz olsn istiorm
gerçektenmi yalnz diilim yani peki ne zaman geçio bu tuhaf suçllk duygusu ayşe evlenncemi
ohhh oh akşamada düdüklnn düdüğünü tıklarsın kız :))) kargonn her an nerede olduğunu grebliomsn
özellikle bu sene çoğu kişi 2 bayram arasında evlenecek tam düğün zamanı çünkü ama bir yandan da acaba mı diyorum işte
hadi inşallah sağ salim gelsin düdüklün zuzum yeni yıl hediyesi oldu sana bu.Kızları ğurlayınca bir başımıza kalacağız kız artık pişti tavla felan oynarız
valla bebişşş dükkanı ikimiz kapatacağız :86: aman burda yaşlanmayalımda :86:
Canım gözün aydın..benimki de aynen yaklaşmış..
haklısın ama işte saçma ama garip bi his..sen aileni bırakmayacaksın ki canım kendi aileni kuracaksın ama sen hala ailenin biricik kızı olacaksın zamanında annende böyle yaptı kurdu yuvasını dünyanın düzeni böyle
haklısın herkes aynı şeyi sölüo.. nişanlım dewamlı "evlennce erkek özgürlüğünü kaybeder kadın özgürlüğünü kazanır dio" bnde kızıorm ona szcede öyle micanım, ilk bikaç hafta geçmiyor.
Şey enteresan oluyo mesela
Eve gitmiyosun ama annenler sana kızmıyor. Izin almana gerek yok falan.
Sonra geçiyor canım.
Bi arkadaşım şey demişti ne kendi evini evin olarak benimseyebiliyosun ilk zamanlar ne annenlerin.
Öyle oluyo gerçekten.
cok beklediğim için bana bi radar sistemi yaptılar özel takipp ediyom dermişimm betüşşş telefon ve kontörler sağolsun kız
sağol canım seninde gözün aydın
Selam kızlar herkese mutlu yıllar
Bende 3 Temmuz'da evleniyorum nasipse
Balayı konusu canımı çok sıkıyor, bir türlü karar veremiyoruz,
siz karar verdiniz mi gideceğiniz yere ?
Bizim aklımızda üç yer var, bunlardan biri olacak Allah nasip ederse.
Voyage Belek, Voyage Sorgun veya Amara Wing
haklısın ama işte saçma ama garip bi his..
haklısın herkes aynı şeyi sölüo.. nişanlım dewamlı "evlennce erkek özgürlüğünü kaybeder kadın özgürlüğünü kazanır dio" bnde kızıorm ona szcede öyle mi
hımmmm dewamlı arayıp nerdesnzmi diosn kız kuryeye yksa
DD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?