2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay rastgele flash tvyi açtık.kızın nişanlısı kayıpmış çok uzun süredir.sahipsiz cesetleri gösteriyorlar ve büyük ihtimalle kızın nişanlısıfena oldum yaaa

bu arada dilek evrakları 14 şubatta vericez demişsindee..
bizim düğün 4 haziranda acaba bizde şubata kadar başvursakmı :44:

cnm ya ben belediye de çalışıyorum daha önce evlendirme servisindeydim.. o kadar önce başvurmana gerek yok, nikah işlemleri iki günde bitiyor ama yoğunluğa göre gün verme sorun oluyoru bence en fazla 1 2 ay önce başvurup gün alsanız yeterli... bazen başvurdukları gün nikahlarını kıydıklarımız bile oldu..

dün bütün gün mobilya baktık beynim kazan gibi oldu buket andaş mobilyadan aldık biz güzel modeller var sizde bakarsınız oradan

Günaydın kızlar hepinize.
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk huzur şans kazanç getirsin inşallah.
Bu sene biizim senemiz olucak
Merve bugün gelicekmi bakalım.

dün bütün gün mobilya baktık beynim kazan gibi oldu buket andaş mobilyadan aldık biz güzel modeller var sizde bakarsınız oradan

ben 2 haftadır tabak çanak beğenemiyorum mobilya nasıl beğenirim bilmem iyi günlerde kullanın mobilyalarınızı canım nerede bu andaş mobilya fiyatlar nasıl birde ürünlerde değişiklik yapılabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…