2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin cnm nasıl gidiyo evlilik hazırlıkları ??

Hoşbuldum canımmm sanırım sende yeni katıldın sende hoşgeldin:) Güzel dostluklar kurmak dileğiyle....
başladık ir şeylere ama çok eksik var canım. Bizimki biraz ters oldu benim mutfak takımım hazırtabi eksiklikler var) birde mobilyaları şimdiden aldık sizin nasıl gidiyor neler yaptınız

Haziran 19 veya 26'sı canımcım.
Net gün şubatta belli olacak...
Biraz tecrübelerinden bahsetsene, inanki korkuyorum yaa düğün üstü problem çıkmasından...
Valla ne anlatayım bilemedim ki mesela ne öğrenmek istersiniz
Amiiin canım başka ne dinilir:) Allah hepimize sevdiklerimize beraber güzel sağlıklı mutlu bir yaşam süreriz

Amin canım amin.
Önemli olan evlendikten sonrada mutluluğu sürdürebilmek

Amin canım amin.
Önemli olan evlendikten sonrada mutluluğu sürdürebilmek[/QUOTE]

haklısıncanım inşallah:) Bu arada senin düğün de haziranda sanırım Hayırlı olsun inşallah.

haklısıncanım inşallah:) Bu arada senin düğün de haziranda sanırım Hayırlı olsun inşallah.

Yok canım yaa benim düğün olalı bir buçuk sene oldu [/QUOTE]

hmm tamam canım pardon ben karıştırmışım maşallah forum o kadar hızlı ilerliyor ki yetişmekte zorlanıyorum:) aman maşallah diyeyim hep böyle canlı olsun
Haziranda olacak olan cimcime eses adlı arkadaşımızmış sanırım. Tebrikler canım. Hayırlıolsun.
Sel seninde evliliğin hayırlı olsun inşallah ne güzel maşallah evlenmiş de 1 seneyi atlatmışsın bile maşallah.

esroşşşşş taç fabio yatak örtüm nette 185 ben 130 a aldım bebişimm:))

betüşşşş benekli olanından aldım canım poselen evet renkleride parlak bernardonun aynı modelinden yapmışlar :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…