2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm evimiz daha yapılıo inşaat halinde yaza bitiyor inşallah... mobilyaları almadık hatta hiç bişey almadık.. ben mutfak eşyalarımın eksiklerini ve ev tekstiline başladım yavaş yavaş alıyorum.. öyle yani.. nevresimlerden başladım...

Amin darısı size inşallah

Ne güzel canım maşallah sen direk kendi evinegeçeceksin o daha güel maşallah. benim daha tekstil namına her şey duruyor:26:

Etraftakilere bakarsanız aman senin gibi birini bulmuş birde eşyamı alıyorsun derler

bu yüzden ha sen ha o ne fark eder o sıkıldığında sende sıkılıyorsun üzüldüğünde sende üzülüyorsun bu yüzden elinizden geldiğince yapın alın yüklenmekte olmaz
ben bornozundan tutun bir çok şeyini aldım bana alması gerektiğnide bir kendi alsa iki ben alıyorum ev kurmak çok kolay geliyor ama zor eğerki birde ev yaptırıyorsa yükünü azaltmak için elimden gleni yapıyorm:)) birlikte yaşayacağız

bende öyle düşünüyorum adam ev borcu ödüyor daha ne diyebilirim ben o adama.. param olsa hepsini alırım...

Haklısın...
Kayınvalidem bornoz takımımı aldı, hatta 10 iç çamaşır ve 10 çift terlik getirmiş ama yinede insanlar bahane buldular...
O günden beri hiç bakmamıştım, geçen açıp baktım cidden iç çamaşır markaları hep nbb ve kolonyaya kadar herşeyi almışlar...
Gördümki çevreye göre hareket edince insan sadece kendisini mutsuz ediyor...

Eskiden akrabalar gelince eve eli boş gelmezmiş annemde saklamış o kadar çok sey varki
kullanmasam ziyan olacak battaniye felan o tarz almayacağım ama gecelikkkkkkkkk şarttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…