- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.841
Hoşbuldum canımmm sanırım sende yeni katıldın sende hoşgeldin:) Güzel dostluklar kurmak dileğiyle....
başladık ir şeylere ama çok eksik var canım. Bizimki biraz ters oldu benim mutfak takımım hazırtabi eksiklikler var) birde mobilyaları şimdiden aldıksizin nasıl gidiyor neler yaptınız
Valla ne anlatayım bilemedim ki mesela ne öğrenmek istersiniz
Canım yaa, bunu bir çok kişiden duydum.
Diyorlarki alttan aldığın takdirde üstüne çıkarlar, herşeyi aldır hiçbirşeyden kısma kendini.
Bende nişanlım ödeyecek diye kıyamıyorum aslına bakarsan...
İnsanlar bu iyi niyeti suistimal edermi diye çok düşünüyorum...
Canım sorunun bana yönelmedin ama ben yinede iimden geldiğince kendimce cepalmamak istedim kızmazsın umarım... Bende şuan nişanlıyım bunları bende çok duydum ama şu var her zaman iyilik her zaman güzellik.. Sen iyi niyetli ol alttan al anlayışlı ol bak sende biliyorsunnişanlım ödeyecek diyorsun yani o borçlar siz evlendikten sonra size yansıyacak. Sen boşver herkes her şeyi der sen kendiniz için en güzelini kendin düşün. Düğün bir kere oluyor tabiki içinde bir şey kalmasın yapabildiğinzsürece kasmadn her şeyi yaptır ama şuda var ki muhakkak ki bir şeyler eksik oluyor bunuda göze al. Hayatta hiç bir şey4-4 lük değil. bunu düşündüğün sürece eksiklerin olsadamutluluğu yakalarsın yok çok zor olur. Bu konuda düşündüğüm çok şey var da tabi kendimden ve etrafımdan gördüklerim doğrultusunda umarım neanlatmak istediğmi aanlatabilmişimdir.
Amin darısı size inşallahValla ben istemeyenlerdenim canım ama benimkiler sağolsun herşeyimi tam yaptılar.Valla ne anlatayım bilemedim ki mesela ne öğrenmek istersiniz
Canım yaa, bunu bir çok kişiden duydum.
Diyorlarki alttan aldığın takdirde üstüne çıkarlar, herşeyi aldır hiçbirşeyden kısma kendini.
Bende nişanlım ödeyecek diye kıyamıyorum aslına bakarsan...
İnsanlar bu iyi niyeti suistimal edermi diye çok düşünüyorum...
O birazda karşı tarafın anlayışna ve karakterine bağlı diye düşünüyorum.
He zaten söyle bişi var olması gereken herşey olacak, ama eğer şimdi yaptığınız masraflar yarın birgün evliliğini ve evinn bütçesini zorlayacaksa her şey kakarında olsun.
Şükür biz borçsuz evlendik, ama birde borcumuz olsaymış geçinemezmişiz
Yok canım yaa benim düğün olalı bir buçuk sene oldu
hmm tamam canım pardon ben karıştırmışım maşallah forum o kadar hızlı ilerliyor ki yetişmekte zorlanıyorum:) aman maşallah diyeyim hep böyle canlı olsun
Haziranda olacak olan cimcime eses adlı arkadaşımızmış sanırım. Tebrikler canım. Hayırlıolsun.
Sel seninde evliliğin hayırlı olsun inşallah ne güzel maşallah evlenmiş de 1 seneyi atlatmışsın bile maşallah.
cnm evimiz daha yapılıo inşaat halinde yaza bitiyor inşallah... mobilyaları almadık hatta hiç bişey almadık.. ben mutfak eşyalarımın eksiklerini ve ev tekstiline başladım yavaş yavaş alıyorum.. öyle yani.. nevresimlerden başladım...
Canım sorunun bana yönelmedin ama ben yinede iimden geldiğince kendimce cepalmamak istedim kızmazsın umarım... Bende şuan nişanlıyım bunları bende çok duydum ama şu var her zaman iyilik her zaman güzellik.. Sen iyi niyetli ol alttan al anlayışlı ol bak sende biliyorsunnişanlım ödeyecek diyorsun yani o borçlar siz evlendikten sonra size yansıyacak. Sen boşver herkes her şeyi der sen kendiniz için en güzelini kendin düşün. Düğün bir kere oluyor tabiki içinde bir şey kalmasın yapabildiğinzsürece kasmadn her şeyi yaptır ama şuda var ki muhakkak ki bir şeyler eksik oluyor bunuda göze al. Hayatta hiç bir şey4-4 lük değil. bunu düşündüğün sürece eksiklerin olsadamutluluğu yakalarsın yok çok zor olur. Bu konuda düşündüğüm çok şey var da tabi kendimden ve etrafımdan gördüklerim doğrultusunda umarım neanlatmak istediğmi aanlatabilmişimdir.
bencede hiç önemli değil... yeterki sevdiğimle olayım... zamanla her şey olur sen şunu al ben bunu alayım diye konuşmadık konuşmaz zaten ne gerekiyosa yapar.. ama onu hiç yormam hele bu konuda asla yormam.. akşama kadar o kadar çalışıyor o kadar insanla uğraşıyor akşamda yanımda olduğunda ya da aradığında sıkmak değil huzur vermek isterimm.. bu benim düşüncem tabii..
bencede hiç önemli değil... yeterki sevdiğimle olayım... zamanla her şey olur sen şunu al ben bunu alayım diye konuşmadık konuşmaz zaten ne gerekiyosa yapar.. ama onu hiç yormam hele bu konuda asla yormam.. akşama kadar o kadar çalışıyor o kadar insanla uğraşıyor akşamda yanımda olduğunda ya da aradığında sıkmak değil huzur vermek isterimm.. bu benim düşüncem tabii..
çok güzel söylemişsin canım katılıyorum
Ne güzel canım maşallah sen direk kendi evinegeçeceksin o daha güel maşallah. benim daha tekstil namına her şey duruyor:26:
Yok canımcım neden kızayım, fikir alışverişi yapıyoruz şurada...
Haklısın ama en basit örneği şudur, gelinliğin altına giyilecek iç çamaşırı bile erkeğin alması gerek diyorlar.
Oysaki ben şimdiden büstiyer bakmaya başladım, ama çevremden birisine söylesem sakın sen alma derler...
Amin darısı size inşallah
İnşallah problemsiz atlatırız hepimiz...
ya evet erkeğin alması gerekiyor ama çok mu önemli yani 50 100 liralık şey için dile gelmeye.. ya ben şimdi bile beğendiğim geceliklerden denk geldikçe alıyorum... düğün alışverişinde alınıyor galiba onlar ama ben kayınvalidemin görümcemin yanında iç çamaşırı alamam.. ya ben alırım yada aşkım aramızda hallederiz.. aile her şeyi duymamalı bencee..Yok canımcım neden kızayım, fikir alışverişi yapıyoruz şurada...
Haklısın ama en basit örneği şudur, gelinliğin altına giyilecek iç çamaşırı bile erkeğin alması gerek diyorlar.
Oysaki ben şimdiden büstiyer bakmaya başladım, ama çevremden birisine söylesem sakın sen alma derler...
İnşallah problemsiz atlatırız hepimiz...
ya evet erkeğin alması gerekiyor ama çok mu önemli yani 50 100 liralık şey için dile gelmeye.. ya ben şimdi bile beğendiğim geceliklerden denk geldikçe alıyorum... düğün alışverişinde alınıyor galiba onlar ama ben kayınvalidemin görümcemin yanında iç çamaşırı alamam.. ya ben alırım yada aşkım aramızda hallederiz.. aile her şeyi duymamalı bencee..
ay ne bileyim, ama alıcam sanırım yaa, nişanlım uzakta zaten, gelince hangi birine yetişecek...
Kayınvalidem saolsun almış ama çok büyük o nedenle tekrar almam gerekecek...
ay ne bileyim, ama alıcam sanırım yaa, nişanlım uzakta zaten, gelince hangi birine yetişecek...
Kayınvalidem saolsun almış ama çok büyük o nedenle tekrar almam gerekecek...
en önemli şey bencede all.. kızlar hatta ben napıyorum biliyomusunuz şimdi pamuk saten nevresim takımı alıyorum aldığım nevresim renklerinden gecelik almaya başladım... nevresimle geceliği takım yapıyorumm..
Etraftakilere bakarsanız aman senin gibi birini bulmuş birde eşyamı alıyorsun derler
bu yüzden ha sen ha o ne fark eder o sıkıldığında sende sıkılıyorsun üzüldüğünde sende üzülüyorsun bu yüzden elinizden geldiğince yapın alın yüklenmekte olmaz
ben bornozundan tutun bir çok şeyini aldım bana alması gerektiğnide bir kendi alsa iki ben alıyorum ev kurmak çok kolay geliyor ama zor eğerki birde ev yaptırıyorsa yükünü azaltmak için elimden gleni yapıyorm:)) birlikte yaşayacağız
Etraftakilere bakarsanız aman senin gibi birini bulmuş birde eşyamı alıyorsun derler
bu yüzden ha sen ha o ne fark eder o sıkıldığında sende sıkılıyorsun üzüldüğünde sende üzülüyorsun bu yüzden elinizden geldiğince yapın alın yüklenmekte olmaz
ben bornozundan tutun bir çok şeyini aldım bana alması gerektiğnide bir kendi alsa iki ben alıyorum ev kurmak çok kolay geliyor ama zor eğerki birde ev yaptırıyorsa yükünü azaltmak için elimden gleni yapıyorm:)) birlikte yaşayacağız
en önemli şey bencede all.. kızlar hatta ben napıyorum biliyomusunuz şimdi pamuk saten nevresim takımı alıyorum aldığım nevresim renklerinden gecelik almaya başladım... nevresimle geceliği takım yapıyorumm..
İyi fikir, benimde lila nevresim var ona uygun gecelik alayım, nişanlım çok seviyor o rengi...
Haklısın...
Kayınvalidem bornoz takımımı aldı, hatta 10 iç çamaşır ve 10 çift terlik getirmiş ama yinede insanlar bahane buldular...
O günden beri hiç bakmamıştım, geçen açıp baktım cidden iç çamaşır markaları hep nbb ve kolonyaya kadar herşeyi almışlar...
Gördümki çevreye göre hareket edince insan sadece kendisini mutsuz ediyor...
İyi fikir, benimde lila nevresim var ona uygun gecelik alayım, nişanlım çok seviyor o rengi...
cnm çevrenin lafına hiç kulak asma ya kimin kayınvalide 10 çift terlik iç çamaşırı getirmiş.. insanlarsandığından daha fesat oluyor.. akıl vermek gibi algılama sen artık o ailenn bi ferdisin gelini olucaksın eksik yapsalar bile söleme, bişeyler yolunda gitmese bile yolundaymış gibi göster.. çünkü bu durumlarda insanlar genelde açık ararlar..
kızlar kütahya çay fincan takımını ablam sağolsun aldı metro marketten 2 takım 12 kişilik yaptım nasıl morlu olanından kalmış.
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110103072613.jpg
Eskiden akrabalar gelince eve eli boş gelmezmiş annemde saklamış o kadar çok sey varki
kullanmasam ziyan olacak battaniye felan o tarz almayacağım ama gecelikkkkkkkkk şarttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?