2011 gelin adayları buyrun sohbete

esroşşşşş taç fabio yatak örtüm nette 185 ben 130 a aldım bebişimm:))

betüşşşş benekli olanından aldım canım poselen evet renkleride parlak bernardonun aynı modelinden yapmışlar :86:
süpermş cnm bnmde gzel kupalar almam lazm ıkeaya gtmek istyrm aslnda gzel şeyler vardı orda
kızlar kütahya çay fincan takımını ablam sağolsun aldı metro marketten 2 takım 12 kişilik yaptım nasıl morlu olanından kalmış.
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110103072613.jpg

güle güle kullan bebişimm bnlarıda :)

Benmide beyaz siyah kırmızı geceliklerim var birde saten şartlu takım

şimdi lila veya saks mavi istiyorum bulursam .)))))))))))))))))))

sağolll kuzuşummm senin takımları nişanlım migrosta görmüş kahveleri 26 tl dedi kız sende baya uyguna aldın bebişimm
evt hayatım senn gbi bnde hç markasz fncanları pahalı grüodm kütahyann çay ve kahve fncanını uyguna aldm sende taa konyalardan kaçrmadn istanbuldan aldn güle güle kullanalm :)
ya evet ya aşkımın adıyla üye olmuştum.. beğendin mi ben çok beğendim.. cnm ismim ilkay..

ya evet ya aşkımın adıyla üye olmuştum.. beğendin mi ben çok beğendim.. cnm ismim esin..

ilkay esin ?? :))

:
Ilkay mı esin mi ????????????????????

Bende tekrar tekrar okuyorum acaba yanlışmı okudum diye :))

evt hayatım senn gbi bnde hç markasz fncanları pahalı grüodm kütahyann çay ve kahve fncanını uyguna aldm sende taa konyalardan kaçrmadn istanbuldan aldn güle güle kullanalm :)

ilkay esin ?? :))
Aman be ya benim de kafamı karıştırdınız
Sizde bana gülün
İlkay nerde çıktı esinmiş D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…