- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.861
süpermş cnm bnmde gzel kupalar almam lazm ıkeaya gtmek istyrm aslnda gzel şeyler vardı ordaesroşşşşş taç fabio yatak örtüm nette 185 ben 130 a aldım bebişimm:))
betüşşşş benekli olanından aldım canım poselen evet renkleride parlak bernardonun aynı modelinden yapmışlar :86:
kızlar kütahya çay fincan takımını ablam sağolsun aldı metro marketten 2 takım 12 kişilik yaptım nasıl morlu olanından kalmış.
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110103072613.jpg
süpermş cnm bnmde gzel kupalar almam lazm ıkeaya gtmek istyrm aslnda gzel şeyler vardı orda
güle güle kullan bebişimm bnlarıda :)
Aslı ve Zuhal cidden iyi alışveriş yapıyosunuz...
Benim bu konuda biraz daha çalışmam lazım...
Güle güle kullan zuhal.
Çok şık duruyor.
süpermş cnm bnmde gzel kupalar almam lazm ıkeaya gtmek istyrm aslnda gzel şeyler vardı orda
güle güle kullan bebişimm bnlarıda :)
Aslı ve Zuhal cidden iyi alışveriş yapıyosunuz...
Benim bu konuda biraz daha çalışmam lazım...
sağol pandoşş senin kadehler kadar olmasada idare ederler:81:
Mstfm ay yazmasıda zor isim neydi canım
kız adamı çıldırtcan mı sen kuzum .))))))))))))))))
Mstfm ay yazmasıda zor isim neydi canım
kız adamı çıldırtcan mı sen kuzum .))))))))))))))))
ya evet ya aşkımın adıyla üye olmuştum.. beğendin mi ben çok beğendim.. cnm ismim ilkay..
Ilkay mı esin mi ????????????????????
evt hayatım senn gbi bnde hç markasz fncanları pahalı grüodm kütahyann çay ve kahve fncanını uyguna aldm sende taa konyalardan kaçrmadn istanbuldan aldn güle güle kullanalm :)sağolll kuzuşummm senin takımları nişanlım migrosta görmüş kahveleri 26 tl dedi kız sende baya uyguna aldın bebişimm
ya evet ya aşkımın adıyla üye olmuştum.. beğendin mi ben çok beğendim.. cnm ismim ilkay..
ya evet ya aşkımın adıyla üye olmuştum.. beğendin mi ben çok beğendim.. cnm ismim esin..
kızlar esin diyn ya herkes esin diyor..
Ilkay mı esin mi ????????????????????
Bende tekrar tekrar okuyorum acaba yanlışmı okudum diye :))
Aman be ya benim de kafamı karıştırdınızevt hayatım senn gbi bnde hç markasz fncanları pahalı grüodm kütahyann çay ve kahve fncanını uyguna aldm sende taa konyalardan kaçrmadn istanbuldan aldn güle güle kullanalm :)
ilkay esin ?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?