- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.881
kız karar versene ilkaymı esin miii mıstıkk mıı kaçtane adın var:84:
:
Aman be ya benim de kafamı karıştırdınız
sizde bana gülün
Ilkay nerde çıktı esinmiş :dd
ay aslı kız alemsin .)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
ay bi gittim geldim herkesin kafası karışmış... ilkay esinde ismim esin derler.. mıstıkta benmki oluoo...
Esin diyeyim ben o zaman diğer türlü zor yazlıyor mstfm mi neydi gibi
Bende deniyeyim, dün puding aldım kurabiye için, tahinde almıştım içimemi doğdu nedir :))
Kızlar nişanlım nikah evraklarımı hazırlamamı söyledi, 6 şubatta başvuru yapacakmış, istediğimiz tarihi almamız için şart ve onun izin alması çok zor oluyor.
Bir problem olurmu acaba erken başvuru olursa?
Güle güle kullan zuhal.
Çok şık duruyor.
Etraftakilere bakarsanız aman senin gibi birini bulmuş birde eşyamı alıyorsun derler
bu yüzden ha sen ha o ne fark eder o sıkıldığında sende sıkılıyorsun üzüldüğünde sende üzülüyorsun bu yüzden elinizden geldiğince yapın alın yüklenmekte olmaz
ben bornozundan tutun bir çok şeyini aldım bana alması gerektiğnide bir kendi alsa iki ben alıyorum ev kurmak çok kolay geliyor ama zor eğerki birde ev yaptırıyorsa yükünü azaltmak için elimden gleni yapıyorm:)) birlikte yaşayacağız
cnm işlemleriniz 6 ay geçerli sonra yeniden yapmanız gerekir yinede şehre göre değişiklik gösterir... bi konuşş...
Iyi akşamlar kızlar çok öpüyorum görüşürüz yarınnn
kızlar kütahya çay fincan takımını ablam sağolsun aldı metro marketten 2 takım 12 kişilik yaptım nasıl morlu olanından kalmış.
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110103072613.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?