- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.961
bence cok sirin canım begendiysen fiyatı da uygunsa al sonucta kullanacak olan sensin...
ama ama karacada da cok cici rengarenk kahvalti takimlari vardi yesilli flnda vardi( tamam vazgecmistik dimi karacadan.
gzl cnm bende bi gündeliğe bide şık bişeyler istiyorum ama... bulamadım daha..
iyi günlerde kullan canımm cok begendim ben gelin yatak örtüsü almayacagım ...1 tane yatak örtüsü alacagım 1 tane de annem bana pike takımı yaptı onu serecegim
ama ama karacada da cok cici rengarenk kahvalti takimlari vardi yesilli flnda vardi( tamam vazgecmistik dimi karacadan.
Buket'e katılıorumm canımm sana su an da en iyi gelicek ilaç kpss'ye güzel bir sekilde hazırlanıp güzel bir yerde işe baslamak olucak sen de farkında olmuyorsun ama evde bunalıyorsun ben işsiz kaldıgım dönemde evde sıkılıp sıkılıp nisanlıma patlardım o da yazık sesini cıkarmazdı...
İkincisi de birbirinizden uzaktasınız bugün mesela alısveris merkezinde el ele dolasan ciftleri görünce cok kıskandım ...keske askımm yanımda olsa dedim..
Üçüncüsü düğün yapmak kolay degil canım onları da düsünüyordur sen üzülme bebisimm kendini kötü hissetme gel bak yarın sana kahve ısmarlayım
amin canım ama her insanın gergin anları olur birşeye kızmıştır sana patlamıştırr her ilişkide yaşanır bunlar alttan almak lazım
kızlar siz porselenlerden bahsederken bende netten küçük bir araştırma yaptım.Berfin kahvaltı takımı çok tatlı geldi ben bayılırım böyle şirin şeylere ama çokmu şirin sonuçta kahvaltıya büyüklerde misafir gelebilir?Eki Görüntüle 122551
bence süperrrrrrr bir takım canım
sizce nasıl?
ben el emeklerine bayılıyorum annem de bana dünyanın ceyizini hazırladı ...çok güzel canımm iyi günlerde kullan bak bu da benim ki...
Uploaded with ImageShack.us
sağol canım...seninkide harika gerçekten...sende mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah
ben el emeklerine bayılıyorum annem de bana dünyanın ceyizini hazırladı ...çok güzel canımm iyi günlerde kullan bak bu da benim ki...
Uploaded with ImageShack.us
Ben kahvaltı takımı almayacagım canımm mudo'dan servis seti alacagım
günaydın toprağım dün yine gelemedim yaaaaa söyleyemedimgünaydın kızlar
Günaydın kızlar. bi geçmişe göz atip geleyim :)
Aslıcımm kızkardesim real marketten aldı bu takımın aynısı fiyatı da 2 takım 24 lira yeni yıl dolayısıyla indirime girmiş markası pasabahce rengi de kırmızı
Bugün Bernardo'ya ugradım yemek takımlarına bakmak için garanti süresi 2 yılmıs ve tabak kırıldıgı zaman da garanti kapsamında degilmiş o yüzden bernardo almaktan vazgectim karacanın kare takımlarından alırım en azından kırılan tabaga garanti veriyorlar insanız sonucta 1 tabak kırılsa set bozulacak...
English Home'da istedigim saten nevresim takımı kalmamıssipariş verdim getirecekler ben de boş çıkmadım 3 tane sepet aldım:2:
Kızlar siz internetten ben sokaktan arastırıyorumgeldimm didosumm geçmişi okudum naber?
yanlışın var canım ben 1 haftaa 3 ayrı bernardoya girdim kırık paça değişimi var en az 7 yıl hiç sorun olmaz dediler ama ben kütahya bon china alacağım
kızlar siz porselenlerden bahsederken bende netten küçük bir araştırma yaptım.Berfin kahvaltı takımı çok tatlı geldi ben bayılırım böyle şirin şeylere ama çokmu şirin sonuçta kahvaltıya büyüklerde misafir gelebilir?Eki Görüntüle 122551
sizce nasıl?
aslında bende kahvaltı takımı alsam mı almasam mı kararsızım. renkli renkli (yeşil ağırlıklı) bir servis takımı görürsem bende öyle yapabilirim. gerçi kahvaltı takımlarınıda görünce çok hoşuma gidiyor, dayanamayıp alabilirim hiç belli olmaz
günaydın toprağım dün yine gelemedim yaaaaa söyleyemedim
aşkımın annesi aradı pazar geliyolar
aslıı günaydınnnn
günaydın toprağım dün yine gelemedim yaaaaa söyleyemedim
aşkımın annesi aradı pazar geliyolar
aslıı günaydınnnn
Bende kahvaltı takımı için kararsızdım. Ama karar verdim karacadan kendim bi set oluşturucam beyaz porselenlerden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?