2011 gelin adayları buyrun sohbete

gzl cnm bende bi gündeliğe bide şık bişeyler istiyorum ama... bulamadım daha..

teşekkür ederim canım
bulursun canım ya sıkma canını...sadece nasıl bişey istediğine karar ver....

iyi günlerde kullan canımm cok begendim ben gelin yatak örtüsü almayacagım ...1 tane yatak örtüsü alacagım 1 tane de annem bana pike takımı yaptı onu serecegim

teşekkürler canım....

gelin yatak örtüsü alıcam ben ama öyle bol fırfırlı mırfırlı değil daha sade ama şık ve beyaz tabiki....ilk serilecek olan beyaz olsun...bu siyahı daha sonra kullanıcam....belki 1 tane de dahagündelik bişi alırım daha uygun fiyatlı...hani bu siyahta pullu mullu ya....

pike takımı bizde yaptırdık saten,onu da kullanırım yazın..çok şık oldu çünkü o da...

yatağa serilmiş hali yok ama böyle bişey deseni falan.....pembe satenden....

üzeri el işlemesi,pullu mullu....net değil resimler,rengi falan ama idare edin....

dantellerini çok sevdiğim bi arkadaşım yaptı,parayla tabi:) el emeği,helali hoş olsun ihtiyacı da var zaten....

bu pike takımı 425 liraya mal oldu....

ama ama karacada da cok cici rengarenk kahvalti takimlari vardi yesilli flnda vardi ( tamam vazgecmistik dimi karacadan.

ben karacadan alıcam kahvaltı takımımı....onca markaya baktım hiç biri karacanınkiler gibi çekici gelmedi bana...geçen seneden beri aklım onlarda....daha alamadım ama alıcam inşallah...

amin canım ama her insanın gergin anları olur birşeye kızmıştır sana patlamıştırr her ilişkide yaşanır bunlar alttan almak lazım

teşekkür edrim canımmcımm
dönem dönem oluyor tatlım uzaktan uzağa çok zor yaa
gelecek kaygısı sorunlar bitmiyoo
kahve fikri çok güzelll teşekkürler canımm

Ben kahvaltı takımı almayacagım canımm mudo'dan servis seti alacagım

aslında bende kahvaltı takımı alsam mı almasam mı kararsızım. renkli renkli (yeşil ağırlıklı) bir servis takımı görürsem bende öyle yapabilirim. gerçi kahvaltı takımlarınıda görünce çok hoşuma gidiyor, dayanamayıp alabilirim hiç belli olmaz

Bende hafta sonu reale gittim canım bu bardaklardan aradım bulamadım.
Beşiktaştaki real de kalmamışta olabilir.
Hala arıyorum.

yanlışın var canım ben 1 haftaa 3 ayrı bernardoya girdim kırık paça değişimi var en az 7 yıl hiç sorun olmaz dediler ama ben kütahya bon china alacağım

Kızlar ben yemek takımımı alırken bende farklı mağazalara sordum soruşturdum kırılma durumunda, veya malda çizik filan çıktığı durumlarda garanti veriyoruz dediler. Bu tabak illaki kırılır elimizden düşürünce filan. Kırık parçayı atmadığımız sürece 1 parçayı ücretsiz veriyorlarmış. Ama diyelimki 3-4 parça kırıldı bunlarıda tane başından ücretli getirtiyorlarmış. Mesela ben Hurini Bone Chine grubundan aldım takımı. Benim aldığım serinin üretimimin devam etmesi gerekiyormuş. Falan filan işte.
Ben modeli 1 senedir istiyordum çok içime sinerek aldım. Kırılırsada napalım kırılır. Zaten sakınan gözede çöp batarmış :)) Allah sağlık sıhat verdikten sonra bizimle yaşlanıcak değil ya. Durumumuz olursa ilerde bi takım daha alınır. Hemde değişiklik olur

Ben çok beğendimmm çok güzel..

Bende kahvaltı takımı için kararsızdım. Ama karar verdim karacadan kendim bi set oluşturucam beyaz porselenlerden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…