2011 gelin adayları buyrun sohbete

aa doğru sen işin gereği dışarı çıkabiliyorsun ben ancak pazardan pazara gidebiliyorum. Çok şükür şimdilik net alışverişlerimde bir sorun olmadı canım senin başına ne geldiki?

online alısveris sitesinden isim vermeyim şimdiçizme getirttim 1 kere giydim açıldı eee iade etsem yurt dısına kargo parası ödeyecegim 2 sefer ben de aman bosver dedim dısardan da uygun alınabiliyor

online alısveris sitesinden isim vermeyim şimdiçizme getirttim 1 kere giydim açıldı eee iade etsem yurt dısına kargo parası ödeyecegim 2 sefer ben de aman bosver dedim dısardan da uygun alınabiliyor

ben hiç giyim kuşam almadım elektonik aldım piyasadaki satış fiyatları ile epey fark vardı çünkü çok şükür bir sorun yaşamadım

yanlışın var canım ben 1 haftaa 3 ayrı bernardoya girdim kırık paça değişimi var en az 7 yıl hiç sorun olmaz dediler ama ben kütahya bon china alacağım

benim bernardodan aldıgım parcalar var canımm 2 yıl garanti veriyor garanti belgesine baktım şimdi bir tek karaca 10 yıl garanti veriyor...

benim bernardodan aldıgım parcalar var canımm 2 yıl garanti veriyor garanti belgesine baktım şimdi bir tek karaca 10 yıl garanti veriyor...

3 ayrı bernardoya girdik hiç biri öyle demedi bize ürün modeli elimizde olduğu sürece kırık parça değişimi yapıyoruz dediler karacayı ise hiç düşünmedim hiç iyi şeyler duymadım çünkü bakalım ben nasıl yapacağım bu ara buna sardım gözümün önünde tabak çanak uçuşuyor

Su anda odamın heryeri koli dolu hafta sonu koliledim hepsini onları gördükce bile sinirleniyorum o yüzden yemek takımımı en son alacagım sana tavsiyem de küçük parcalarını aradan cıkart dügün zamanı atlanabilecek ayrıntıları al canım mutfak için olabilir mesela ben kek fanusu aldım acil bir ihtiyac degil ama dügün zamanı telasla da unutulabilir bu arada sen de bakır cezveciymisin ben de celik de tutturamıyorum kahveyi ben de bakır alacagım en azından agız tadıyla içebiliyim bakırın agır olması gerekiyor degil mi?

ay benimki beğenmedi bu mobilyaları çok beyazmış yemek odası.2 dk da birbirimize girdik yani akşam akşam:2:

sinirim bozuldu vallahi.

neyse kızlar bugün ets tura uğradım.bu hafta açılmasını bekliyorlarmış erken rezervasyonların

bende bugun karacanin magazasini gezdim cok guzel yemek takimlari begendim hatta simdide elmde katalogu model inceliyorum 1-2 gune kadarda almayi dusunuyordum siz ne duydunuz karaca ile ilgili?

Garanti

Bernardo mağazalarından ve Bernardo.com.tr web sitesinden aldığınız tüm paslanmaz ve teflon ürünlerin 2 yıl, paslanmaz çelik çatal kaşık setlerinin de 25 yıl garantisi vardır.

Kırılacak eşya olarak tabir edilen porselen ve cam ürünlerinin garantisi eve teslime kadardır. Teslimattan kaynaklanan sorunlarda, teslimat tarihinden itibaren 7 gün içinde kırık ya da sorunlu olan ürünler tespit edilip, Bernardo’ya hasarlı ürün formu doldurularak başvurulmalıdır. Teslimattan itibaren 7 gün içinde sorun bildirildiğinde, ürünlerin parçaları ücretsiz olarak temin edilir, (kırık parçalar müşteriden kargo yoluyla iade alınır. -Kargo ücreti Bernardo tarafından karşılanır-) ve parça gönderimi yapılır.

İade

bernardo.com.tr üzerinden satın aldığınız bir ürünü iade etmek isterseniz lütfen iade formunu doldurunuz. Müşteri Hizmetleri birimimiz en kısa sürede size yardımcı olacaktır. Kargo teslim tarihinden itibaren 7 gün içerisinde "Hesabım" sayfasından "İade talebi oluşturmak istiyorum" linkini kullanarak iade talep edebilirsiniz.

Bernardo web sitesinden alınan ürünlerin iade işlemleri teknik olarak sadece sanal pos cihazı üzerinden yapılabilmektedir. Bu nedenle mağazalardan ürün değişimi ya da iadesi yapılamaz.

Ürün iade ve değişim işlemlerinin kargo ücretleri müşteri tarafından karşılanır.

Bernardo tarafından kaynaklanan bir sorun ile eğer müşteriye sipariş ettiği üründen farklı bir ürün gönderilmişse, "Hesabım" sayfasından iade formu doldurarak ürün değişimi talep edebilirsiniz. Bu durumda kargo ücreti Bernardo tarafından karşılanır, karışıklık en kısa sürede düzeltilerek doğru ürün gönderilir.

Teslimattan sonra 7 günlük süreyi aşan iade başvurularında üründen kaynaklanan bir sorun yok ise (ürün ayıplı mal özellikleri taşımıyorsa) işlem yapılamamaktadır.

İade Edilen Ürünlerle İlgili Alacak Dekontu İşlemleri

Sitemizden kredi kartı ile yapmış olduğunuz ve onaylanmış siparişlerinizde yapılan iptal, değişiklik ya da ürün iade işlemleri sonrasında tarafınıza elektronik bir dekont gönderilmektedir.

Bu dekontlar bize ödemiş olduğunuz ve yapılan işlem sonrası ürün ya da sipariş toplam tutarı kadardır. Alacak dekontları sitemizde kayıtlı üyelik sayfanıza onay bekliyor statüsünde gönderilmekte ve tarafınızdan onaylanması gerekmektedir. Alacak dekontu işlemleri için aynı zamanda kayıtlı e-mail adresinize de mail yoluyla bilgi gönderilmektedir.

Dekontlarınız başka bir siparişimde kullanmanız için onaylayarak, “Geçerli” hale getirebilirsiniz. Geçerli durumdaki dekontunuzu dilediğiniz herhangi bir siparişinizde yeniden ödeme işlemi yapmadan kullanabilirsiniz.

İptal

Siparişinizi 12 saat içerisinde online olarak iptal edebilirsiniz. Bunun için hesabım sayfasından siparişinizi detaylı görüntüleme sayfasına gidiniz "Siparişi Tamamen İptal Et" butonuna basınız.

Online sipariş iptal etme işlemi siparişiniz kargoya verildi ise yapılamaz. Hesabım sayfasından iade formu doldurulması gerekmektedir
Alıntıdır
Buketcimm kırılacak esyaya 7 gün garanti veriyorlar

bende bugun karacanin magazasini gezdim cok guzel yemek takimlari begendim hatta simdide elmde katalogu model inceliyorum 1-2 gune kadarda almayi dusunuyordum siz ne duydunuz karaca ile ilgili?

Ben karaca ceyiz seti almıstım yemek takımı yuvarlak ve cizgilerinde sorun vardı iade ettim Hisardan aldım ben de yemek takımı arastırıyorum

kızlar iyi akşamlar

bugün bellonaya gittim.aşağıdaki yemek odasını ve yatak odasını çok beğendim.büyük ihtimalle bunları alırız.yorum yaparsanız sevinirim

cnm istikbale baktın reklamlarda çıkan bi yatk odası var ben onu çok beğenmiştim.. bide alırken dikkat et çelik kasa olsun daha kullanışlı taşımaya elverişli oluyor..

cnm istikbale baktın reklamlarda çıkan bi yatk odası var ben onu çok beğenmiştim.. bide alırken dikkat et çelik kasa olsun daha kullanışlı taşımaya elverişli oluyor..

zaten bazalı alıcam ben de.yatağımı yataştan aldım.bazayı da yatak odasıyla alırım sanırım

cnm sen bilirsin ama ben olsam karacadan hiçbir şey almazdım ne porselen ne çatal bıçak..

Yalnız degilmisim kızlar annemin ceyizi;jumbo catal-bıcak takımı kütahya porselen yemek takımı emsan caydanlık 27 senedir kullanıyoruz hiçbir sorun yasamadık ama karaca mı tövbe hisar,jumbo catal-bıcakta tavsiye ederim ...

Ben karaca ceyiz seti almıstım yemek takımı yuvarlak ve cizgilerinde sorun vardı iade ettim Hisardan aldım ben de yemek takımı arastırıyorum

aaa bende baktim fiyatlar uygun modeller guzel almayi dusunmustum biraz daha arastirayim o zaman. 12 kisilik 555tl fiyati. emsan nasildir acaba gerci oda karacanin yan sanayisi diye duydum. porland da cok pahali ve bulasik mak.de yikanmaz dediler.

aaa bende baktim fiyatlar uygun modeller guzel almayi dusunmustum biraz daha arastirayim o zaman. 12 kisilik 555tl fiyati. emsan nasildir acaba gerci oda karacanin yan sanayisi diye duydum. porland da cok pahali ve bulasik mak.de yikanmaz dediler.

cnm en iyisi kütahya,, bievde şık ama kütahya kalitesi tartışılmayan bilinen bi markaa..

Ben o olaydan sonra ceyiz seti almaktan vazgectim hisar catal-bıcak takımı hisar celik tencere seti aldım yemek takımımı da en sona bıraktım şimdi ben de arastırıyorum biraz daha bak canım sonucta ömürlük alınıyor her sene degiştiremeyiz ki...

çeliktede tutturuyorumda bakır cezvede kahvenin tadı başka bizim evdeki ağır değil aa annem kalaylatmış

vay be bak sen üç kağıtçılara satmak için az dil dökmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…