2011 gelin adayları buyrun sohbete

tamam kaldirdim karaca katalogunu almiyorum zaten 8 ay var daha kutahyayada bakim.sagolun kizlar :)) gerci bugun yemek takimlarina bakarken baharat takimi aldim karacadan 6li donerli yesil kapakli mutfaga hep yesil almistim gorunce cok begendim aldim.

aaaa benimm mutfagım da yesill günlük yemek takımım-günlük su bardaklarım mutfak gereclerimi falan filan hep yesil aldım huzur bulmak için

sohbet ilerlemiş baya.

benim yemek takımım royal kıng bone china.çok fazla düşünmedim almak için.pahalıydı ama çok beğendim içimde kalmadı

yatak örtüsü alcam beğenemiyorum alan yok mu resimlerini paylaşamaz mısın?*

ben günlük olarak bunu aldım...günlük dediğim yani evlenince o ilk serilecek gelin yatak örtüsü dışında...o gelin yatak örtüsünü almadık daha zaten..

taç'ın bu...149 lira....

Son düzenleme:

bende karacanın önünden geçtim içeri bile bakmadım porseleni kütahya bon china çatal bıçağı jumbo almayı düşünüyorum

ben günlük olarak bunu aldım...günlük dediğim yani evlenince o ilk serilecek gelin yatak örtüsü dışında...o gelin yatak örtüsünü almadık daha zaten..

taç'ın bu...149 lira....

iyi günlerde kullan canımm cok begendim ben gelin yatak örtüsü almayacagım ...1 tane yatak örtüsü alacagım 1 tane de annem bana pike takımı yaptı onu serecegim

kızlar siz porselenlerden bahsederken bende netten küçük bir araştırma yaptım.Berfin kahvaltı takımı çok tatlı geldi ben bayılırım böyle şirin şeylere ama çokmu şirin sonuçta kahvaltıya büyüklerde misafir gelebilir?

sizce nasıl?

bence cok sirin canım begendiysen fiyatı da uygunsa al sonucta kullanacak olan sensin...

bende o firfirli gelin yatak ortulerinden almayacagim 1 tane aldim krem rengi sade ve sik 200e pesin. int.e resmini bulamadim bide tlfdan giriyorum o yuzden.yrn bulursam eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…