- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.941
tamam kaldirdim karaca katalogunu almiyorum zaten 8 ay var daha kutahyayada bakim.sagolun kizlar :)) gerci bugun yemek takimlarina bakarken baharat takimi aldim karacadan6li donerli yesil kapakli mutfaga hep yesil almistim gorunce cok begendim aldim.
Benimm havlularım Bursa'dan geldii canımm biliomuusunnnÇekirge'de akrabamız var oraya gittigimizde almıstık
yatak örtüsü alcam beğenemiyorum alan yok mu resimlerini paylaşamaz mısın?*
yatak örtüsü alcam beğenemiyorum alan yok mu resimlerini paylaşamaz mısın?*
ben günlük olarak bunu aldım...günlük dediğim yani evlenince o ilk serilecek gelin yatak örtüsü dışında...o gelin yatak örtüsünü almadık daha zaten..
taç'ın bu...149 lira....
Yalnız degilmisimkızlar annemin ceyizi;jumbo catal-bıcak takımı kütahya porselen yemek takımı emsan caydanlık 27 senedir kullanıyoruz hiçbir sorun yasamadık ama karaca mı tövbe hisar,jumbo catal-bıcakta tavsiye ederim ...
ben günlük olarak bunu aldım...günlük dediğim yani evlenince o ilk serilecek gelin yatak örtüsü dışında...o gelin yatak örtüsünü almadık daha zaten..
taç'ın bu...149 lira....
bende karacanın önünden geçtim içeri bile bakmadım porseleni kütahya bon china çatal bıçağı jumbo almayı düşünüyorum
cnm sen ne yaptın jumbo alıcaktın karar verdin mi ??
cnm jumbo 9400 a baksana ben onu beğendim bende onu alıcamm... klasik şık modası geçmicek bişey bide kaşığının teknesi çok güzel...
kızlar siz porselenlerden bahsederken bende netten küçük bir araştırma yaptım.Berfin kahvaltı takımı çok tatlı geldi ben bayılırım böyle şirin şeylere ama çokmu şirin sonuçta kahvaltıya büyüklerde misafir gelebilir?Eki Görüntüle 122551
sizce nasıl?
kızlar siz porselenlerden bahsederken bende netten küçük bir araştırma yaptım.Berfin kahvaltı takımı çok tatlı geldi ben bayılırım böyle şirin şeylere ama çokmu şirin sonuçta kahvaltıya büyüklerde misafir gelebilir?Eki Görüntüle 122551
sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?