- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.981
bu süper haber züleyhacım hangimizi önce isteyecekler diyorduk seninkiler hızlı davrandıdarısı başıma inşallah
Günaydın şeker.
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn
ama ama karacada da cok cici rengarenk kahvalti takimlari vardi yesilli flnda vardi( tamam vazgecmistik dimi karacadan.
kızlar günaydınnn merve yne yokmerak ediorm
faceyi açtım bnu grdm sabah sabah yne tuhaf oldum
Kna Gecesinde Bir Gelinin Annesine Vedas Bu kadar gzel | Facebook | Video indir | Video izle - FacebookVideoindir.Me
günaydın toprağım dün yine gelemedim yaaaaa söyleyemedim
aşkımın annesi aradı pazar geliyolar
Eevet tatlım yaaaa
hemen arkamdan bekliyorum senideeee :)))
sağol aslımmm :)))
kızzz züloşşşş ağzın kulaklarındaaaa hadii gözün aydınnnn
betülcüm ben kaçırdımmı yaaaa(
bu kim hem izleyemiyomuyuz
kızlar günaydınnn merve yne yokmerak ediorm
faceyi açtım bnu grdm sabah sabah yne tuhaf oldum
Kna Gecesinde Bir Gelinin Annesine Vedas Bu kadar gzel | Facebook | Video indir | Video izle - FacebookVideoindir.Me
epey zaman olmuş ama sen istenme merasimini hatırlıyormusum zuzu
kızzz züloşşşş ağzın kulaklarındaaaa hadii gözün aydınnnn
İnşallah arkandan jet hızıyla gelirim bende
züleyhacım hayırlı olsun canımm
tanımıormki balım anasayfada paylaşlmıştı izleyeblrsn herhalde ayrı bi link çnkü proflde paylaşılmamş.. bu arada hayırlı olsn daha mutlu gnlerinidepaylaşırsn bzmle hemen arkandan buketide ışık hızıyla bekliorz
izledim, bide iş yerinde ağladım. pufffffffff
canım bizde istenme merasimi olmadı abim kabul etmedi direk nişana kalkıştık biz yüreği dayanmıyorda öyle şeylerediğer şeyleri an be an hatırlıyorum tabi be dahaa seniii yüzükk niyetine takarım ben be:84:
canım bizde istenme merasimi olmadı abim kabul etmedi direk nişana kalkıştık biz yüreği dayanmıyorda öyle şeylerediğer şeyleri an be an hatırlıyorum tabi be dahaa seniii yüzükk niyetine takarım ben be:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?