- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.021
bnde okmştm bu yazıyı çk beğenmştm annesini kaybeden brinn yazması daha dokunaklı tabi.. Allah onları başımızdan eksik etmesin yitirenlerede sabır ve kolaylık versin..
dn bkaç bişey aldm albüme ekliorm kızlar
Aslıcım merve nerelerde az önce betülde sordu haberin varmıı
limangoda paşabahçede indirim var, su bardağı takımları şarap bardakları falan var çok hoş, daha önce hiç bardak bakmamıştım normalde fiyatları nedir bilmiyorum. siz bi bakın kızlar..
Herkese günaydın kızlar...
Güne çook tatsız başladım, otobüste insanlar birbirine girdi, saygısız sözler havada uçuştu, sinirden oturup ağladım durakta. Nefret ediyorum sabah sabah milletin laf yarışına girmesinden...
Bıktım ben yaa evlensen bir dert evlenmesen başka dert...
Ayrıca uzaklıktan nefret ediyoruuummm...
zuzum sen kesin en komik üye seçilirsin
ekledim canım çk bişii diiil zaten.. :)betüşçüm ekleyince söyle bakalım
O bardaklar özellikle içinden bir deseni çok hoşuma gidiyor.
Ama onlar bulaşık makinesinde yıkanmıyomuş galiba öle desenliler.
off esra büyük şehirde yaşamanın zorlukları
allah kolaylık versin
Herkese günaydın kızlar...
Güne çook tatsız başladım, otobüste insanlar birbirine girdi, saygısız sözler havada uçuştu, sinirden oturup ağladım durakta. Nefret ediyorum sabah sabah milletin laf yarışına girmesinden...
ekledim canım çk bişii diiil zaten.. :)
bnde duymştm kızlar dn karaca bernardo esse filan gezm karacaya grdm bu bardak setlerne bi baktım fiyatı 650 lira sanki kırılımaz sonçta cam neden bu kadar fiyat etiketi koyuolarki..
herkese günaydın kızlar...
öyle mi diyorsun bebişimm :81:
Bende nefret ediyorum esra böle şelerden
betül baktınmı bernardonun kahvaltı takımına.
en azından bu topikteki en komik kişi sensin zuzum koparıyorsun hepimizi? Var mı itirazı olan
esracım bu ne yaaaaa
hep böylemi trafik oralarda problem ne
en azından bu topikteki en komik kişi sensin zuzum koparıyorsun hepimizi? Var mı itirazı olan
baktım aslcm baktım yani çk çk ufak gelmedi gzüme eğer pasta takımı olarkta kullanmaktan vazgeçersem alablrm ama araştrıcam sonçta o cvarda fiyata büyük servs tabaklısınıda zevkme gre bulablrsem onu almam.. ama aklım kaldı çk hoşuma gtti o
Aklın kaldıysa al gitsin ya.
Almazsan hep aklında kalıcaktır çünkü
Benim aklımda bişi varsa onu almazsam içim kalır
ay canım özellikle ümraniye son yıllarda çok kötü oldu.
Face'de bile arkadaşlar nefretlerini dile getirmiş, aradığın herşey bulunur fakat trafik vasat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?