2011 gelin adayları buyrun sohbete

tabiki soldaki :))

Soldakinin doldurma hazneside güzell..

bende soldakini beğendim canım

Canım çaycın varsa onlarda da uzun süre sıcak su saklanabiliyor.
Bunu anlık kullanacaksan soldaki diyorum...
Soldaki çok şeker yaa...

bnde soldakini beğenmştm diğernn özelliği gzel ama grntüsü hoşuma gtmedi pek.. inşallah braz daha araştırıp soldakini alıcam

esraa sağol hayatım yorumun için cvp werdm bnde güldrdn bni kız

kızlar günaydın;
kendime nehirden çay seti alıcam uygun fiyata buldum ama çevremde nehir kullanan yok...kalitesi nasıldır?bilen gören duyan var mı acaba?

hıııı bende diyorum onlar ne öyle Çaycının altını kettle gibi kullanacağım ben canım ama soldaki daha şık
ya benim çeyiz baya geride kalmış bu uzay aracı gibi kettle

kk 2011 gelnleri oy brliğiyle soldaki bnm ördeğe benzettiğim kübracğmn uzay aracına benzettiğine karar verlmştr :))) değşklk olmaz ise nişanlmla bu hafta inşallah esse ye gdip alıcaz

kızlar bi el atın yaa...nehir markasını bilen kullanan hakkında fikri olan var mı acaba?

Ben adını duydum ama kalitesini bilmiyorum canım.

sanıyorum zuzunun çeyizinde nehir vardı. Sen yemek takımlaını bernardodan almıştın dimi sorun yaşadın mı? Orası bana hiç güven vermedide

Bende cevap verim "sorun yaşamadım"

sanıyorum zuzunun çeyizinde nehir vardı. Sen yemek takımlaını bernardodan almıştın dimi sorun yaşadın mı? Orası bana hiç güven vermedide

evet canım bernardodan aldım ve kabus günler yaşadım.kargo ile gönderiyorlar ürünleri.kolileri açtıkça sinrden delirmiştim.porselenlerin üzerinde kahverengi lekeler ufacık çukurlar vardı.çaydanlık ce çatal bıcak takımındaki bazı ürünlerde lekeler vardı...bir kaç parçayı aldım götürdüm mağazadaki görevli bunların normal olduğunu falan söyledi...tabi ben delirdim ve bütün yemek takımını götürdüm bana tekrar takımın geleceğini söylediler bekle bekle sonra beğendiğim takımın hiç bir yerde kalmadıgını söylediler neyseki başka bir takım begendim aldım...çok sinir bozucu bir süreçti ve o kadar para vermeme rağmen bernardodan aldıklarımı hiç kullanasım yok.çabuk yıpranacaklarını süşündüğüm için misafirler için kullanıcam...kütahya porselenden de tkım almıştım...onları çok beğeniyor ve seviyor...

,mstfm,kleopatra_06+,gülcee,eylemonur,spicy_+,akasya22,
eyyyy kk kızçeleriiii nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…