- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.041
buket evi bi grsen koyacak yer bulamıorm dn aldklarımı yerleştrcem resmen hepsi elmde kaldı :) ama hala eksklerim çoook :)) bazıları kolilenmedi en yakın zamanda kolilenmesi ve nişanlımn el atması lazm o çok gzel dizio :)Betüşçüm en küçük ayrıntıya kadar herşeyi almışsın sen maşallah maşallah tü tü tü
kızlar ben çıkıyorum
görüşürüz yine
iş yapma zamanı şimdi
buket evi bi grsen koyacak yer bulamıorm dn aldklarımı yerleştrcem resmen hepsi elmde kaldı :) ama hala eksklerim çoook :)) bazıları kolilenmedi en yakın zamanda kolilenmesi ve nişanlımn el atması lazm o çok gzel dizio :)
kolay gelsn aylncm
en azından bu topikteki en komik kişi sensin zuzum koparıyorsun hepimizi? Var mı itirazı olan
buket bn hepsine nişandan sonra başladım yani 4-5 aydr alıorm ondan önce hiiiç bişeym yoktu imkan oldkça ve beğendiğin şeyler denk geldkçe alınıo sennde 1-2 aya kalmaz bnmkini geçer hiç tasalanma hayatım.. :) bnm aklımda şimdi hep almadklarım olduğu için hep eksk gelio ama Allah evlenene gerçekten yardım edio kızlar
Eki Görüntüle 122652 Eki Görüntüle 122653
ekleyebldm mi acaba
kızlar dn bnları nette grmştm dn esse ye gdip yakından baktım hangisi gzel
sağdakinn paneli dışarda ve suyu istediğin derecede uzun bi süre saklama özelliği var ama soldaknn grntüsü daha çk hoşuma gti alt kısmı ankastre setimle uyumlu üstüde cam farklı geldi
sağol canım...seninkide harika gerçekten...sende mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah
çok güzelmiş güle güle kullan inşallah..
Kızlar iş parada bitiyor, para oldumu 1 haftada tüm çeyiz tamamlanır valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?