2011 gelin adayları buyrun sohbete

Betüşçüm en küçük ayrıntıya kadar herşeyi almışsın sen maşallah maşallah tü tü tü
buket evi bi grsen koyacak yer bulamıorm dn aldklarımı yerleştrcem resmen hepsi elmde kaldı :) ama hala eksklerim çoook :)) bazıları kolilenmedi en yakın zamanda kolilenmesi ve nişanlımn el atması lazm o çok gzel dizio :)
kızlar ben çıkıyorum
görüşürüz yine
iş yapma zamanı şimdi

kolay gelsn aylncm

ne eksiğin var kız eksik deyipte beni bunalıma sokma seninkilerin yanında benim birşeyciğim yok:S

buket bn hepsine nişandan sonra başladım yani 4-5 aydr alıorm ondan önce hiiiç bişeym yoktu imkan oldkça ve beğendiğin şeyler denk geldkçe alınıo sennde 1-2 aya kalmaz bnmkini geçer hiç tasalanma hayatım.. :) bnm aklımda şimdi hep almadklarım olduğu için hep eksk gelio ama Allah evlenene gerçekten yardım edio kızlar

benim sadece sewimli ev aletlerimin bir kısmı var Aslında acelemde yokta evime alışveriş yapmak çok hoşuma gidiyor.

superisi88,cimcime eses+,Pandomim+,spicy_+,caznur,kradese+,hlmbtl+,kleopatra_06+,DENİZKOYDUMADIMI+,mstfm,ykyy+,

MAŞALLAHIMIZ VAR KIZLARRRR

sağdakinn paneli dışarda ve suyu istediğin derecede uzun bi süre saklama özelliği var ama soldaknn grntüsü daha çk hoşuma gti alt kısmı ankastre setimle uyumlu üstüde cam farklı geldi

sağdakinn paneli dışarda ve suyu istediğin derecede uzun bi süre saklama özelliği var ama soldaknn grntüsü daha çk hoşuma gti alt kısmı ankastre setimle uyumlu üstüde cam farklı geldi

Canım çaycın varsa onlarda da uzun süre sıcak su saklanabiliyor.
Bunu anlık kullanacaksan soldaki diyorum...
Soldaki çok şeker yaa...

sağol canım...seninkide harika gerçekten...sende mutlu huzurlu günlerde kullan inşallah

çok güzelmiş güle güle kullan inşallah..

Tesekkür ederim kızlar saolun annem harikalar yaratıo

Aslıcımm benim kardesim almıs o bardaklardan yılbası öncesi reale gitmiş kalmamıs sipariş vermiş onlar da getirmişler onunkinin rengi kırmızı ama ...pasabahceye bakmıstık biz geçen hafta kare ayaklı sarap bardagının fiyatı 9.90 lira yani kardesim çok uyguna aldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…