2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bernardo'dan vazgectim aynı sorunu dün birinden daha duydum ben de kütahya porselene bakıyım

aa bunları söylediğin iyi oldu tatlım bende az daha alıyordum bernardodan 2040 tl tuttu 40 tl inmediler diye kızıp çıktım sonra kütahya porselende kare bon china beğendim onu almayı düşünüyorum

valla ben kesinlikle önermiyorum...tasarımları farklı ve güzel ama kalitesi berbat ötesi sanki defolu,seri sonu ürün almış gibi her parçasında bir sorun vardı...kütahya porselen dünyaya ihracat yapan bir marka...ve yeni modelleride daha modern ve şık eskiye oranla...

selam kzılar alfemo dan evita corners köşe takımı aldım ekleyecektim ama ekleyemedim.malım annem yatak odası almadı bana bizde oturma grubu aldık inşallah ii yapmışımdır.

cnm evet sarevin bide sarevin ürünleri pierre cardinde bile daha kaliteli ikisini aynı anda sipariş etmiştim cnm bi çok yerde 176 ve 200 arası ben 150 ye evtekstilibul.com dan aldım şimdi kalmamış ama gelecekmiş bi arkadaş daha alıcaktı.. makinahalı.com orda da vardı..

inşallah tatlımm

tatlım internetten alıcam...site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama birmutfak.com dan bakabilirsin...en uygunu orası...

nehirin sitesinde de satış yapılıyor canım haberin olsun
internet uygun oluyor bazen

ben süperim canım her zamanki gibi:) Sen nasılsın?

bende iyiyim canımm kendi halimdeeyimmm ders çalışıyorumm iyiyimmmm :=))))

çeyiz derdindeyiz her şeyi nasıl alıcaz yapıcaz yaa... gözüm korkuyor..

çooooook para lazımm çokkkk valla

selam kzılar alfemo dan evita corners köşe takımı aldım ekleyecektim ama ekleyemedim.malım annem yatak odası almadı bana bizde oturma grubu aldık inşallah ii yapmışımdır.

Canım bayıldım köşe koltuğuna. güle güle kullan. olsun illa yatak odası alınacak değil ya. katkıda bulunmak amaaç

sağol canım sarevin ürünlerini bnde beğeniorm.. pamuk satenmi nevresim takımın yksa sadece saten mi

iyiyimm canımm ders peşinde koşuyorum bendeee
yaş ilerledikçe kafam almıyoo yaşlanıyorum galibaaa :))))))))))

ben 21 yaşımdaykende yaşlandım diyordum şimdi 25 olduk hala yaşlıyım diyorum ama 4 yıl geçmiş keşke öyle düşünmeseymişim. şimdiye üniversite bitirmiş olurdum. hiç bir yaş geç değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…