- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.081
Eylemcim hosgeldin tatlım bu arada..
Esra nehirin çkb takımını almıstı yanlıs hatırlamıyoram o gelince yazar sana tatlım
evet canım bernardodan aldım ve kabus günler yaşadım.kargo ile gönderiyorlar ürünleri.kolileri açtıkça sinrden delirmiştim.porselenlerin üzerinde kahverengi lekeler ufacık çukurlar vardı.çaydanlık ce çatal bıcak takımındaki bazı ürünlerde lekeler vardı...bir kaç parçayı aldım götürdüm mağazadaki görevli bunların normal olduğunu falan söyledi...tabi ben delirdim ve bütün yemek takımını götürdüm bana tekrar takımın geleceğini söylediler bekle bekle sonra beğendiğim takımın hiç bir yerde kalmadıgını söylediler neyseki başka bir takım begendim aldım...çok sinir bozucu bir süreçti ve o kadar para vermeme rağmen bernardodan aldıklarımı hiç kullanasım yok.çabuk yıpranacaklarını süşündüğüm için misafirler için kullanıcam...kütahya porselenden de tkım almıştım...onları çok beğeniyor ve seviyor...
evet canım bernardodan aldım ve kabus günler yaşadım.kargo ile gönderiyorlar ürünleri.kolileri açtıkça sinrden delirmiştim.porselenlerin üzerinde kahverengi lekeler ufacık çukurlar vardı.çaydanlık ce çatal bıcak takımındaki bazı ürünlerde lekeler vardı...bir kaç parçayı aldım götürdüm mağazadaki görevli bunların normal olduğunu falan söyledi...tabi ben delirdim ve bütün yemek takımını götürdüm bana tekrar takımın geleceğini söylediler bekle bekle sonra beğendiğim takımın hiç bir yerde kalmadıgını söylediler neyseki başka bir takım begendim aldım...çok sinir bozucu bir süreçti ve o kadar para vermeme rağmen bernardodan aldıklarımı hiç kullanasım yok.çabuk yıpranacaklarını süşündüğüm için misafirler için kullanıcam...kütahya porselenden de tkım almıştım...onları çok beğeniyor ve seviyor...
saol tatlımm...28 parça takımı 83 tlye alıcamda...50 yıl garantisi varmış ama bilmediğimden güvenemedim açıkcası...
Bernardo'dan vazgectim aynı sorunu dün birinden daha duydum ben de kütahya porselene bakıyım
,mstfm,kleopatra_06+,gülcee,eylemonur,spicy_+,akasya22,
eyyyy kk kızçeleriiii nasılsınız[/QUO çeyiz derdindeyiz her şeyi nasıl alıcaz yapıcaz yaa... gözüm korkuyor..
eyyyy kk kızçeleriiii nasılsınız
bende nehir almayı düşünüyorum canımm
hep iyi şeyler duymuştum nehir hakkındaa :)
83 e de iyiymiş canım
bnce sağdaki favori rengim.. bde esincm sen dn aldklarını eklemştn btane siyah nevresm takımı vardı sarevin galiba bnde beğeniorm onu kaça aldın sen siyah ortası desenli
kleocummm nasılsın
bencede en iyisi kütahyaa :))
eyyyy kk kızçeleriiii nasılsınız
bnce sağdaki favori rengim.. bde esincm sen dn aldklarını eklemştn btane siyah nevresm takımı vardı sarevin galiba bnde beğeniorm onu kaça aldın sen siyah ortası desenli
bn ktahyadan aldm inşallah memnn kalırım :)
bn ktahyadan aldm inşallah memnn kalırım :)
tatlım internetten alıcam...site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama birmutfak.com dan bakabilirsin...en uygunu orası...
ben süperim canım her zamanki gibi:) Sen nasılsın?
çeyiz derdindeyiz her şeyi nasıl alıcaz yapıcaz yaa... gözüm korkuyor..
eşekkürler didoş hamdolsun iş koşturmacası sen nasılsın
selam kzılar alfemo dan evita corners köşe takımı aldım ekleyecektim ama ekleyemedim.malım annem yatak odası almadı bana bizde oturma grubu aldık inşallah ii yapmışımdır.
cnm evet sarevin bide sarevin ürünleri pierre cardinde bile daha kaliteli ikisini aynı anda sipariş etmiştim cnm bi çok yerde 176 ve 200 arası ben 150 ye evtekstilibul.com dan aldım şimdi kalmamış ama gelecekmiş bi arkadaş daha alıcaktı.. makinahalı.com orda da vardı..
iyiyimm canımm ders peşinde koşuyorum bendeee
yaş ilerledikçe kafam almıyoo yaşlanıyorum galibaaa :))))))))))
kleocummm nasılsın
bencede en iyisi kütahyaa :))
sağol canım sarevin ürünlerini bnde beğeniorm.. pamuk satenmi nevresim takımın yksa sadece saten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?