2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallah kızlar, ben müdürümü bugün bir haftalık izine gönderdim artık rahatım sürekli yazdıklarınızı okuyabileceğim.

beylerbeyi polis evinin fiyatını merak eden bir arkadaş vardı, biz 14 Mayıs 2011 tarihine 250 kişilik fiyat aldık dün, herşey dahil 4000 e anlaştık gibi opuyorumnanaktan

iyi bak bide söz söylüyosun çocukcağıza..

aman allahım be adanayı sordum 800 tl osmaniye 2000 tl dediler istanbul farkı desene..ben osmaniye pahalı diye düşünürken

bende uyku halindeyken hiç dokunmam hııı huuu der durur kapatıveririm telefonu

Benimkine kalsa o da son zamana bırakır büyük ihtimall... Zaten hep belirsizlik bizim işimiz bakalım.

Bizde mayıs haziran diyoruz düğün için daha dünde konuştuk ama kendi bir yer bulmuş ama ne arama var ne sorma tam gün diye bişey yok heralde ocakta gelince arayacak inşallah yer buluruz ozamana :sinifsinif:

kızlar dün gece barıştık biz benimki bi öpücük verdi tüm yağlarım bi anda eridikaydirigubbakcemile3 evlenince de öpücüklerinin devamını bekliyoruz...

Evlenince daha çok öpücük inşaallah ve maşallah Allah bozmasın

Ayy ne güzel yaa boshayallersmile Allah bozmasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

latinsugar polisevini merak eden bendim ama pekom zeytinburnu olan yeri canım. tarhiniz netleşmiş tebrikler

sağol canım darısı sizlere inşallah :Saruboceq: nişanlım sabancı'da çalıştığı için bize güzel indirim yaptılar bide anadolu yakasında oturuyoruz o yüzden orayı tercih ettik canım. Allah hepimize dilediği gibi güzel bir düğün yaşamayı nasip etsin. mekan tefferuat bence önemli olan ortam ve misafirlerin neşesi

Hayırlı olsun canım. Tarih kesinleşmiş. Çok güzel ya fiyatta iyiymiş bence. düğün salonu tutsan aynı para.
listedeki tarihinide değiştiriyorum o halde =)

hadi söyle bakalım

300+ kisi.. arti diyorum cunku ekstra gelenler icin ek ucrek almicaklarr.. pastami ozel yaptiracaklar 1 ay oncesinden gidip secicem.. her yeri bembis balonlarla suslicekler.. istedigim herseyi bu dugun salonu yapmaya anlasti vallah.. butun ekstralari (yer volkani, suslemeler falan filan) ile 1950 e anlastik.. Izmirde en merkez yerde hemde 2 adim gerisinde taksi duragi ve otobusler var.. yani Mart ayinda insanlar hava soguk oldugunda bile sorun cekmicekler.. fotolarini ekliyorum kizlar ne dusunuyosunuz merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…