- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.121
Düğün stresidir kesin... Ama yeme kız beynini yazık ya. En güzel zamanlarını çocuk böle hatırlıcak :roflol:
kızlar dün gece barıştık biz benimki bi öpücük verdi tüm yağlarım bi anda eridikaydirigubbakcemile3 evlenince de öpücüklerinin devamını bekliyoruz...
kaydirigubbakcemile3..evet iyi tespit.
kaydirigubbakcemile3..evet iyi tespit.
Bende dün akşam inadına maç ortasında aradım, gerçi geçerli bir neden vardı ama sonrada arayabilirdim...
Kapattıktan sonra msj yazdım "üzgünüm maçını böldüğüm için" diye :))
Oda "her zaman rahatsız edebilirsin, memnun olurum. bu bahaneyle sesini duymuş oldum" yazmış....
kızlar dün gece barıştık biz benimki bi öpücük verdi tüm yağlarım bi anda eridikaydirigubbakcemile3 evlenince de öpücüklerinin devamını bekliyoruz...
maşallah kızlar, ben müdürümü bugün bir haftalık izine gönderdim artık rahatım sürekli yazdıklarınızı okuyabileceğim.
beylerbeyi polis evinin fiyatını merak eden bir arkadaş vardı, biz 14 Mayıs 2011 tarihine 250 kişilik fiyat aldık dün, herşey dahil 4000 e anlaştık gibi opuyorumnanaktan
Bende dün akşam inadına maç ortasında aradım, gerçi geçerli bir neden vardı ama sonrada arayabilirdim...
Oda "her zaman rahatsız edebilirsin, memnun olurum. bu bahaneyle sesini duymuş oldum" yazmış....
Benimkine kalsa o da son zamana bırakır büyük ihtimall... Zaten hep belirsizlik bizim işimiz bakalım.
bende uyku halindeyken hiç dokunmam hııı huuu der durur kapatıveririm telefonu
hadi söyle bakalımkizlar benim dugun salonum cok uygun bi fiyata geldiiii.. fiyati duyunca sok olucaksinizzzz.
latinsugar polisevini merak eden bendim ama pekom zeytinburnu olan yeri canım. tarhiniz netleşmiş tebrikler
canım sana mesaj yazdım ama geldimi..fiyatlar değişmiş galiba görünce :1shok: oldum resmen
maşallah kızlar, ben müdürümü bugün bir haftalık izine gönderdim artık rahatım sürekli yazdıklarınızı okuyabileceğim.
beylerbeyi polis evinin fiyatını merak eden bir arkadaş vardı, biz 14 Mayıs 2011 tarihine 250 kişilik fiyat aldık dün, herşey dahil 4000 e anlaştık gibi opuyorumnanaktan
hadi söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?