2011 gelin adayları buyrun sohbete

elektrikli düdüklü hakkında bilginiz varmı alan yada kullanan normal düdüklüden korkuyorum bende elektrikli düşünüorm

düdüklümde tefal clipso 6 lt ve su anda kampanyası var canım tefal clipso alana tefal cam rondo hediye ediyorlar ben de kettlela birlikte aldım çok kolay bir sekilde acıp kapayabilirsin de...

ben tefalin GV9360 ına takmış durumdayım aşkım ne yapacaksın o uzay mekiğini kocaman desede taktım birkere o ütüyü istiyorum istiyorum istiyorum:84:

İlk zamanlar o ütülere bende bakıyodum ama sonra vazgeçtim.
Buket ne bilim büyükler ya gerçekten.
Ben normalde ütü yapmaya üşeniyorum artık.
Bide öle kocaman ütüyle kandır indir daha zor olur benim için sanırım.

aaa bizimle paylasacagın süpriz buydu heralde eee nisanlın ne iş yapıyor canım?orda iş bulabilecek mi?kaynanan ne dedi bu duruma?

betülümm kafam çok yorgun düştü bugün masada durup durup uyuya kalıyorum
dkkat et kendne cnm eve gdnce dnlenmeye çalış
forum istanbulda benim 64 e aldığım tencere 124 tl ydi.sakın gitme. tefal outlet şirinevlerde yan yolda var

eveeeet bzm evin orda tefal outlet :))

kızlar sevglm ütü bakma dedi bna beyaz eşyaları aldığı için o electroworldden alacakmş herhalde daha uyguna alıcak ii olurmu ki dedim o da beğenmezsen kullandktan snra yeni alırız şimdi bakmaya gerek yok ddi

Elektroworld de gene bütün ürünlerde kampanya yapsalar :)))

kaldırıp indirmeyeceğim canım küçük odamda ütü masası hep açık olacak ütüde orda duracak ama orası çocuk odası olunca ne yaparım onu bilmiyorum

kızlar burda tefal outlet yok tefal bile yok doğru düzgün ben napıcam.. internette alabileveğim bi yer yok mudur acaba??

kaldırıp indirmeyeceğim canım küçük odamda ütü masası hep açık olacak ütüde orda duracak ama orası çocuk odası olunca ne yaparım onu bilmiyorum

Hım ozaman iyi. Çocuk olana kadarda kim öle kim kala deyimini kullanıcam. =))
Ama benim fazla odam olsada öle açık bırakamam ütü masasını falan.
İçime sıkıntı gelir. Sanki o oda dağınıkmışta toplanmayı bekliyomuş gibi.
:26: :78: :76: :76:

biz bayağı faydalanmıştık:) alacağım blender seti ütü ve elektrikli süpürge kaldı birde dik şarjlı süprüge aradan çıkartırdım onları iyi olurdu

Bende fırın, tost makinesi, şarjlı süpürge alıcam öle bi kampanyada :))

Ooo çok iyi ya.

Beko
çamaşır makinası
bulaşık makinası
ankastre fırın
buzdolabı
plazma tv
şarjlı süpürge
elektrikli süpürge
blender set
tost makinası

mutfak
misafir yemek takımı noble life
çatak bıçak takımı noble life
tencere takımı akel
teflon set noble life
tava seti cem
günlük yemek takımı güral porselen
günlük çatal bıçak bimden )
çay setim nehir
baharat takımım noble life
ütü grewtoon
saç kurutma arzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…