- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.261
Evimizde kullandıgımız braun ...tefalin de 150-200 arasındaki modelleri de çok güzel canım...
meltemciğim sağol cnm uzun zmndır bunu planlıoduk ztn
nişanlım gelicek buraya.
burda oturucaz yani :)
evlendirme dairesinede gittik nisanda gün
alıcakmışız mayıs için erken dediler onda da rahatım yani artık
Hayırlısı olsun Zeynep.
Yeni işinde hayırlı olsun...
elektrikli düdüklü hakkında bilginiz varmı alan yada kullanan normal düdüklüden korkuyorum bende elektrikli düşünüorm
düdüklümde tefal clipso 6 lt ve su anda kampanyası var canım tefal clipso alana tefal cam rondo hediye ediyorlar ben de kettlela birlikte aldım çok kolay bir sekilde acıp kapayabilirsin de...
ben tefalin GV9360 ına takmış durumdayım aşkım ne yapacaksın o uzay mekiğini kocaman desede taktım birkere o ütüyü istiyorum istiyorum istiyorum:84:
meltemciğim sağol cnm uzun zmndır bunu planlıoduk ztn
nişanlım gelicek buraya.
burda oturucaz yani :)
evlendirme dairesinede gittik nisanda gün
alıcakmışız mayıs için erken dediler onda da rahatım yani artık
dkkat et kendne cnm eve gdnce dnlenmeye çalış
betülümm kafam çok yorgun düştü bugün masada durup durup uyuya kalıyorum
forum istanbulda benim 64 e aldığım tencere 124 tl ydi.sakın gitme. tefal outlet şirinevlerde yan yolda var
eveeeet bzm evin orda tefal outlet :))
kızlar sevglm ütü bakma dedi bna beyaz eşyaları aldığı için o electroworldden alacakmş herhalde daha uyguna alıcak ii olurmu ki dedim o da beğenmezsen kullandktan snra yeni alırız şimdi bakmaya gerek yok ddi
aaa bizimle paylasacagın süpriz buydu heraldeeee nisanlın ne iş yapıyor canım?orda iş bulabilecek mi?kaynanan ne dedi bu duruma?
İlk zamanlar o ütülere bende bakıyodum ama sonra vazgeçtim.
Buket ne bilim büyükler ya gerçekten.
Ben normalde ütü yapmaya üşeniyorum artık.
Bide öle kocaman ütüyle kandır indir daha zor olur benim için sanırım.
Elektroworld de gene bütün ürünlerde kampanya yapsalar :)))
Elektroworld de gene bütün ürünlerde kampanya yapsalar :)))
eveeeet bzm evin orda tefal outlet :))
kızlar sevglm ütü bakma dedi bna beyaz eşyaları aldığı için o electroworldden alacakmş herhalde daha uyguna alıcak ii olurmu ki dedim o da beğenmezsen kullandktan snra yeni alırız şimdi bakmaya gerek yok ddi
evet cnm buydu
meltemciğim şimdilik iş bakıyrz idare edicez biraz bulamazsak bi süreliğine abimin yanında durcak herhalde. kayınvaldem şok oldu
ama bişiy diyemedi
kaldırıp indirmeyeceğim canım küçük odamda ütü masası hep açık olacak ütüde orda duracak ama orası çocuk odası olunca ne yaparım onu bilmiyorum
kızlar burda tefal outlet yok tefal bile yok doğru düzgün ben napıcam.. internette alabileveğim bi yer yok mudur acaba??
biz bayağı faydalanmıştık:) alacağım blender seti ütü ve elektrikli süpürge kaldı birde dik şarjlı süprüge aradan çıkartırdım onları iyi olurdu
bnde hemen sze haber verseeeeem
sze söledmmi kızlar aşkım general electrk aldığımz buzdolabmızıı değştrdi onuda electrolux aldk normal fyatı 3200 lira olan buzdolabnı electrowordden 1200 liraya aldık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?