2011 gelin adayları buyrun sohbete

peki elektirik süpürgesi alanlar hangi marka aldı ben reowentanın sessiz torbasız olanıyla samsungun sc8680 ni arasında karar vermeye çalışıyorum...

Benim elektrik süpürgem philips canım.
Evdekide philips marathon serisinden torbasız. Onuda yeni aldık sayılır.
Gerçekten çok güzel. Ama çeyizime torbalı olan philips modelinden aldık.
Nişanlımın ısrarıyla ve tavsiyesiyle
Benim çeyiz topiğinde var dı resmi.

evet tatlımm çok uygunmuşş gerçektennn
borusu kısaymış çok da istiyordum ondan almayıı

Son düzenleme:

bizim ewdeki de seninkinden canım. philipsh zaten çok kaliteli.

bende tefal düşünüyorum ama oda dedigin gibi 400 civarlarında en son çıkanı okadarınada gerk yok şöyle orta ve iyi modelini kullanan varmı son çıkanı olmayıversin

canım bahsettiğim ürün azur serisine ait son çıkan model bir çok ürünü var azur serisinin...ama bu ütüden önceki ütü daha pahalı 359 tlydi sanırım...istersen araştır philips azur serisi olarak...yani en iyisinin philips olduğunu duydum gördüm...

meltemciğim sağol cnm uzun zmndır bunu planlıoduk ztn
nişanlım gelicek buraya.
burda oturucaz yani :)
evlendirme dairesinede gittik nisanda gün
alıcakmışız mayıs için erken dediler onda da rahatım yani artık

bende tefal düşünüyorum ama oda dedigin gibi 400 civarlarında en son çıkanı okadarınada gerk yok şöyle orta ve iyi modelini kullanan varmı son çıkanı olmayıversin

Benim kayınvalidemde braun ütü var. Kutusundan iki üç ay önce çıkarıp kullanmaya başladım.
Gerçekten çok güzel. Bizim evde de tefal ütü var öyle orta modellerden en son çıkan değil.
Çok çok güzel diyemem. Braun ütü çok çok iyi ama.

ben tefalin GV9360 ına takmış durumdayım aşkım ne yapacaksın o uzay mekiğini kocaman desede taktım birkere o ütüyü istiyorum istiyorum istiyorum:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…