2011 gelin adayları buyrun sohbete

peki elektirik süpürgesi alanlar hangi marka aldı ben reowentanın sessiz torbasız olanıyla samsungun sc8680 ni arasında karar vermeye çalışıyorum...

betülümm kafam çok yorgun düştü bugün masada durup durup uyuya kalıyorum

fiyatlarını cok uyguna almıssın benim de bakmam lazım tefale tatlımm ben pilav tenceresini eternity aldım

peki elektirik süpürgesi alanlar hangi marka aldı ben reowentanın sessiz torbasız olanıyla samsungun sc8680 ni arasında karar vermeye çalışıyorum...

annemin süpürgesi bozuldu roewntanın sessiz ama torbalısını aldık çok hafif sadece halıya öyle bir yapışıyor ki zor ayırıyorum ama ayırmak için düğmesi varmış ona basıyormuşsun bilmiyordum sonradan annem söyledi memnun annem çok belki bende ondan alırım belkide rowentanın dik şarjlısını alıp yanına arnica bora sulu süpürge alırım

süpürgeyi ben arnica düşünüyordum
galiba süpürgenin borusu kısaymış
boyum uzun sonra belim belim diye gezmiyim diye vazgeçtim ondannn

forum istanbulda benim 64 e aldığım tencere 124 tl ydi.sakın gitme. tefal outlet şirinevlerde yan yolda var

Canımm ben ank'dayımm :))ankaradaki forum outlet magazası ama yine de tesekkür ederim bunları da not alıyorum çünkü ben de istanbula gelin gidecegim

Didosumm bora arnicanın fiyatı 149 lira bana da cok uyguna geldi fiyatı

hayırlı olsun canımmm
nereye girdinnn

rowentanın silince force torbasız modelinin emiş gücü hakkında bilgi yok...birde sanırım hortum girişi yandan olduğu için süpürürken makine sağa sola gidiyormuş...zaten sakarım...makineyi sğa sola çarpıp parçalama imkanım var...samsungun antialerjik özelligi mevcut 360 emiş gücü...karar veremiyorum onun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…