- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.221
hoşbulduk cnm bende iyiim.
yeni işe girdim ordan yazıyrm
nevresimden konuştuk ya yanlış yazdın sandım canım tencere tava markası olarak bilmiyordum
Gülme be ya =)
Taçında var tencereleri.
Hatta ben cemin iki setini birleştirdim aldım.
Sığmadığı için taçın kolisine koydu adam. :)
yavrm sabahtan beri ağzını bıçak açmadı iimsn
bn teflon tencerelerimi emsandan teflon tavalarımıda cem den aldm aslı sana katılıorm sonçta bu teflon ve cem yılların markası bn ucuz olmasna karşın kötü olduğunu düşünmüorm
slam hoşgeldn zeynep iiyim sen naslsn
peki elektirik süpürgesi alanlar hangi marka aldı ben reowentanın sessiz torbasız olanıyla samsungun sc8680 ni arasında karar vermeye çalışıyorum...
taçı bende çok duydum kızlar toflonda baya iyiymiş...hatta ablam beni sürekli öğütlüyor taçtan al diye... bilir böyle işleri...teflon hakkında satıcı doğru söylemiş çok iyi kullanılsa bile teflonun ömrü 2 yıl kızlar...bende wok tavasını optimumdaki tefalden almıştım yazın 33 tlydi sanırım 3lü tavasını 49 tlye aldım...birde mehtaptan aldım tava ve tencere...ama pilav tenceremi ayrıca alıcam onu tefalden almayı planlıyorum...
peki elektirik süpürgesi alanlar hangi marka aldı ben reowentanın sessiz torbasız olanıyla samsungun sc8680 ni arasında karar vermeye çalışıyorum...
Saoll didosummm forumda da varmıs forum bana daha yakınben gidip bi bakıyım fiyatlarına...
forum istanbulda benim 64 e aldığım tencere 124 tl ydi.sakın gitme. tefal outlet şirinevlerde yan yolda var
kıs zeynep rahatsın artık demek netede girmeye aşladın naparsın bebemmm
hayırlı olsun canım
hayırlı olsn zeynep nerede çalışıosn
forum istanbulda benim 64 e aldığım tencere 124 tl ydi.sakın gitme. tefal outlet şirinevlerde yan yolda var
kızlar teşk.ederim.
gerçi 1 ay oldu ama yeni girdiğim için şimdi alıştım ancak işe girdiğime :)
elçinim tam değil arada girebiliyrm ancak nete.
yanımdaki ark.ı başka birime vercekler daha rahat edicem o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?