2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dün gelinlik modelleri paylaşılmış. bir iki tane pc me kaydettim.
Bende straplez giymicem. Ya yarım kollu olucak. Ya da Prenses yakamı ne diyolar öle bişi olucak.
Mümkün olduğunca koltuk altımın kapanması lazım Nişanlımın gıcığı var çünkü

ne oldu kız anlat neşemiz yerine gelsin

kızzz Sabahlar otobüse biniyorum metroya gelene kdr o 20 dk için de bazen gözlerimi kapatıyorum bugün de öyle yaptım son bi durak kalayı hatırlıyorum sonrasında derin bi uykuya dalmışım herkes inmiş bi ben kalmışım otobüsüde durağa sıraya çekiyordu adam ve ben o esnada uyandım :)) sağıma soluma arkama baktım kimseler yok :)) sonra şoförün yanına gittim abi ben uyuya kalmışım dedm adam bıyık altı gülüyordu bende kızım seni uyandırmaya gelecektim dedi kapıyı açtı iyi günler dedim indim ama etrafa güya çaktırmıyorum havası ile ama gülümseyerek metroya bindim ve geldim

İşe geç kalmadıysan sorun yok fıstık hem birazcık gezmişsin hem uykunu almışsın

aslı bna srekli oluo bu nişanlmla çk yeni konştuğumuz bşeyi ertesi gn bn açmadan burda konusu geçio :) ewelsi akşam ütü konşmştk dün burda ütü mevzusu açldı.. dn akşamda glnlk bakmaya başlayalım artık dedi bi baktım sabah burda konşlmş tamm bnlar hepimzn gndemndeki konular ama hemen akabnde olması şaşrtıo bni :))
bnmde 164 :))

benim ŞAFAĞIMDA 1 3 4 inşallah şekerimm

ohh maşallah yasemincm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…