- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.401
günaydın deniz günaydın yasemin ben geldim
hoşgeldin buketcimm
hoşbuldum canım süperim hergün olduğu gibi sen nasılsın?
cümneten hoşgeldinizz bacılar bugün sabah çok komik bişiy oldu
Şafağım 157
ne oldu kız anlat neşemiz yerine gelsin
sayılı gün elbet geçecek aslıcım
kızzz Sabahlar otobüse biniyorum metroya gelene kdr o 20 dk için de bazen gözlerimi kapatıyorum bugün de öyle yaptım son bi durak kalayı hatırlıyorum sonrasında derin bi uykuya dalmışımherkes inmiş bi ben kalmışım otobüsüde durağa sıraya çekiyordu adam ve ben o esnada uyandım :)) sağıma soluma arkama baktım kimseler yok :)) sonra şoförün yanına gittim abi ben uyuya kalmışım dedm adam bıyık altı gülüyordu bende kızım seni uyandırmaya gelecektim dedi kapıyı açtı iyi günler dedim indim ama etrafa güya çaktırmıyorum havası ile ama gülümseyerek metroya bindim ve geldim
İşe geç kalmadıysan sorun yok fıstık hem birazcık gezmişsin hem uykunu almışsın
aslı bna srekli oluo bu nişanlmla çk yeni konştuğumuz bşeyi ertesi gn bn açmadan burda konusu geçio :) ewelsi akşam ütü konşmştk dün burda ütü mevzusu açldı.. dn akşamda glnlk bakmaya başlayalım artık dedi bi baktım sabah burda konşlmş tamm bnlar hepimzn gndemndeki konular ama hemen akabnde olması şaşrtıo bni :))Dün gelinlik modelleri paylaşılmış. bir iki tane pc me kaydettim.
Bende straplez giymicem. Ya yarım kollu olucak. Ya da Prenses yakamı ne diyolar öle bişi olucak.
Mümkün olduğunca koltuk altımın kapanması lazımNişanlımın gıcığı var çünkü
bnmde 164 :))Şafağım 157
benim ŞAFAĞIMDA 1 3 4 inşallah şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?