- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.421
bugün aksilikler günü sanırım. yasemin çok güldümbende sabah bir uyandım 8:35 benim aslında işte olmam gereken saatte ben yeni uyandım. vebir saatlik yolum var. daha yeni işe geldim kızlar çaktırmayın patronlar hala gelmedi
Dün gelinlik modelleri paylaşılmış. bir iki tane pc me kaydettim.
Bende straplez giymicem. Ya yarım kollu olucak. Ya da Prenses yakamı ne diyolar öle bişi olucak.
Mümkün olduğunca koltuk altımın kapanması lazımNişanlımın gıcığı var çünkü
kızz az erken kalkacann otobüse binecen ben gibi güzel uyku çekeceksin hiç bilmiyorsun formülü kübra
aslı bna srekli oluo bu nişanlmla çk yeni konştuğumuz bşeyi ertesi gn bn açmadan burda konusu geçio :) ewelsi akşam ütü konşmştk dün burda ütü mevzusu açldı.. dn akşamda glnlk bakmaya başlayalım artık dedi bi baktım sabah burda konşlmş tamm bnlar hepimzn gndemndeki konular ama hemen akabnde olması şaşrtıo bni :))
bnmde 164 :))
ohh maşallah yasemincm
Kız Yasemin enişte gelince seni uyandırır diye düşünüyordum ama bu adama iyice uyuttu
kızlar nikah başvurusu yapacağız. bilen varmı aranızda nasıl oluır nereye gidilir
kızzz enişten yanımda olunca ne gece uyuyabiliyorum ne sabah uyku tutmuyo ama olmayınca böle oluyo :)) onsuzluk uyku yapıyo bende
Benim ay sonuna kadar evrakları hazırlamam lazım...
Bizim burada verem savaş var, orada kan tahlili ve röntgen çekiliyormuş, 1 günde teslim alınıyormuş.
Diğerleri fotograf falan zaten...
Ama çok pahalı diyorlar yaa
Günaydın kızlaar...
Şu arçeliğin kampanyasına bakıyodum nasıl sizce?
Çamaşır mak. 199lira
desene siz evlenince ömür boyu uykusuz olacaksın
aslı bna srekli oluo bu nişanlmla çk yeni konştuğumuz bşeyi ertesi gn bn açmadan burda konusu geçio :) ewelsi akşam ütü konşmştk dün burda ütü mevzusu açldı.. dn akşamda glnlk bakmaya başlayalım artık dedi bi baktım sabah burda konşlmş tamm bnlar hepimzn gndemndeki konular ama hemen akabnde olması şaşrtıo bni :))
bnmde 164 :))
ohh maşallah yasemincm
Ben o konuda resti çektim Aslıcımm istedigimm modelii giyecegimm sadece çok açık gögüs dekoltesi ben de sevmiyorum nisanlım da o olmayacak
Ben hiç uyuyamıorum otobüste uzun yolda çok sıkıcı oluoo bu durum
Benim ay sonuna kadar evrakları hazırlamam lazım...
Bizim burada verem savaş var, orada kan tahlili ve röntgen çekiliyormuş, 1 günde teslim alınıyormuş.
Diğerleri fotograf falan zaten...
Ama çok pahalı diyorlar yaa
Bir şafağım bile yok anlıyor musun hadi gülümse
Bir şafağım bile yok anlıyor musun hadi gülümse
kızımmm onsuz 7 yıl uyumuşum onlayken uyumasam ne oluuuu aaaa hemm kavuşmuş olunca inşallah ne diye uyuyum delüü
Günaydın kızlaar...
Şu arçeliğin kampanyasına bakıyodum nasıl sizce?
Çamaşır mak. 199lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?