2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne kadar diyorlar merak ettim.

Bazı yerler kişi başı 100lira diyorlar.
Bazıları 50'den başlar diyor, bu kadar basit tahliller için bu para çok bence yaa...
Alt tarafı röntgen ve kan tahlili, devlette ücretsiz oluyor sonuçta, ne yapsam bilemedim.
Acaba devlete gidip nikah işlemleri için desem ücret alırlarmı?
Normalde yasal değil ama pek uymuyorlarmış galiba...

cnm çinde üretilmesi demek kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor artık bi çok firma fabrikasını çine taşıdı çünkü çinde işgücü ucuzz.. mühendis aynı mühendis teknolojiden bişey kaybetmiyor...

Öylemi, o zaman hiç girmeyelim bu işe.
Akşam nişanlıma söyledim bi bakarım dedi bugün için ama söyleyimde boşuna gitmesin...

benim hala annem arçeliği göklere çıkarsada ben arçelik almayı düşünmüyorum

esracım tam bilgim yok ama o kurumların yönlendirdiği yerler oluyor uygun fiyata bi görüş evraklar için yardımcı olmalarını iste bakalım

canım artık hiç birşey eski kalitesinde değil. bosch ta bozdu kendini. arçelik çok uygun bi marka. ben açıkçası mecburen tercih ediyorum.

Bizde yapıcaz daha bu işlemleri. Nezaman yaparız bilmiyorum.
bide onlara bir sürü para.
Bence devlet hastanesine git söyle Esra.
Doktorlar sevk edicek alt tarafı hastanenin rötgen bölümüne filan.

e nikah işlemi için diye belirtmek zorundamıyız ki?

Esin bende gördüm ama indirime girdiği söylenemez aslında.
fiyatları şişirmişler bu sefer.
dışardada o indirimdeki fiyatından satılıyor.

aslı haklısın geçengün satış noktasına gittim daha uygun bile geldi bide kargo parası yok

evet cnm ya bende denk geldim daha önce cotton box nevresim takımı alddım indirimde diye aldıktan sonra araştırdım normal fiyatı oymuş hemn iptal ettim siparişi...

slm kızlar. ben 3 ay önce yaptırdım nikah işlemleri için sağlık raporunu sağlık ocağından aldık. hiçbir ücret de ödemedik bence 50-100 vermeye değmez yakınlarınızda bir sağlık ocağı varsa hemen halledersiniz. kan testi ve talasemi testi istendi bizden sonuçlarını ertesi gün aldık 2 günde çıktı yani sağlık raporu. bu arada evliyim 2 aya yaklaştık. cevaplayabileceğim aklınıza takılan şeylerde yardıma hazırım kolay gelsin hepinize kızlarrr

Çinin kalitesi de çok düsük canımm ben cok dikkat ederim özellikle elektronik konusundan nokia telefonların finlandiyada üretilen ve çinde üretilen modellerini karsılastır mutlaka hata veriyor denedim biliorum
benim hala annem arçeliği göklere çıkarsada ben arçelik almayı düşünmüyorum

Bizim son 1 yıl içerisinde aldıgımız tv ve elektrik süpürgesi hata veriyor sürekli o yüzden asla ve asla arçelik almam arçeligin kalitesi eskidenmiş kafamdaki düşüncelerim;samsung,hot point ariston

betül kızz canıma minnett en çok askerlik özlettirdi onu bana
canım bnm kavuşucaz inşallah hayırlsyla hepimiz sonra işe geldiğimze esnemekten bi hal olucaz :))))))

ewt Aslı bnde baktımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…