- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.441
ne kadar diyorlar merak ettim.
Camasır makinesi alana bulasık makinesi 199 lira bu kampanya demi canım?ben kararsız kalıorum Arcelik konusunda çünkü 1 yılda aldıklarımız bile hata vermeye basladı...Çinde üretiliyormus artık arcelik...
kızımmm onsuz 7 yıl uyumuşum onlayken uyumasam ne oluuuu aaaa hemm kavuşmuş olunca inşallah ne diye uyuyum delüü
Camasır makinesi alana bulasık makinesi 199 lira bu kampanya demi canım?ben kararsız kalıorum Arcelik konusunda çünkü 1 yılda aldıklarımız bile hata vermeye basladı...Çinde üretiliyormus artık arcelik...
Bazı yerler kişi başı 100lira diyorlar.
Bazıları 50'den başlar diyor, bu kadar basit tahliller için bu para çok bence yaa...
Alt tarafı röntgen ve kan tahlili, devlette ücretsiz oluyor sonuçta, ne yapsam bilemedim.
Acaba devlete gidip nikah işlemleri için desem ücret alırlarmı?
Normalde yasal değil ama pek uymuyorlarmış galiba...
Bazıları 50'den başlar diyor, bu kadar basit tahliller için bu para çok bence yaa...
Alt tarafı röntgen ve kan tahlili, devlette ücretsiz oluyor sonuçta, ne yapsam bilemedim.
hehe 7 yılın üstne yasemin uyusada enşte uyutmazzz :))
kızlar limangoda özdilek indrime girmiş, haberiniz olsun...
aslı bende senin gibi gelinlik açık olmayacak çok özellikle göğüs kısmı gördüğün bildiğin duyduğnu paylaş canıkom
Esin bende gördüm ama indirime girdiği söylenemez aslında.
fiyatları şişirmişler bu sefer.
dışardada o indirimdeki fiyatından satılıyor.
evet cnm ya bende denk geldim daha önce cotton box nevresim takımı alddım indirimde diye aldıktan sonra araştırdım normal fiyatı oymuş hemn iptal ettim siparişi...Esin bende gördüm ama indirime girdiği söylenemez aslında.
Çinin kalitesi de çok düsük canımm ben cok dikkat ederim özellikle elektronik konusundan nokia telefonların finlandiyada üretilen ve çinde üretilen modellerini karsılastır mutlaka hata veriyor denedim biliorumcnm çinde üretilmesi demek kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor artık bi çok firma fabrikasını çine taşıdı çünkü çinde işgücü ucuzz.. mühendis aynı mühendis teknolojiden bişey kaybetmiyor...
benim hala annem arçeliği göklere çıkarsada ben arçelik almayı düşünmüyorum
canım bnm kavuşucaz inşallah hayırlsyla hepimiz sonra işe geldiğimze esnemekten bi hal olucaz :))))))betül kızz canıma minnett en çok askerlik özlettirdi onu bana
Esin bende gördüm ama indirime girdiği söylenemez aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?