2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya kadın eltisi olduğunu şurdana nlamış. kız çocuğunun resimlerini falan koymuş siteye. demekki devamlı takip eidyormuş. zavallım da nerden bilsin devamlı ailesini şikayet etmiş

ya kadın eltisi olduğunu şurdana nlamış. kız çocuğunun resimlerini falan koymuş siteye. demekki devamlı takip eidyormuş. zavallım da nerden bilsin devamlı ailesini şikayet etmiş

ya ben karşıyım ne olursa olsun şikayet edilmemeli belki şu şeklde sorun yaşadım nasıl davranmalıyım demek ayrı, arkasından konuşmak şikayet etmek ayrıı... ayıp yaa ailesin sonuçtaa....

ayh dert ettim ya sıkıntı bastı bana da . neyseki silindi hamdolsun.
canm bnm saol kusura bakma senide skntıya soktm sayende sildm :))

aaaaaaa okudum ne kadar şaşrdm bnde mi silsem kız adımı sanımı :))

canm bnm saol kusura bakma senide skntıya soktm sayende sildm :))

aaaaaaa okudum ne kadar şaşrdm bnde mi silsem kız adımı sanımı :))

yok ya biizm kimseyi şikayet ettiğimiz falan yok. o biraz ağır konuşmuş tabi buda eltisine dokunmuş. anlamıyorum zaten eltiler neden birbirini çekemez. eviniz ayrı eşiniz ayrı işiniz ayrı. kıskanacağın bi konumda değil yani.

bnce bu yapıyla alakalı kıskanç insan herkesi herşeyi kıskanır ama yapısnda olmayanda kıskanmaz

bnce bu yapıyla alakalı kıskanç insan herkesi herşeyi kıskanır ama yapısnda olmayanda kıskanmaz

evet ya bence biraz bilinç altı. daha evlenmeden insanın kafasına yerleştiriyolar bazen kimseye yakın olma şöyle yapma mesafeni koru. bence yanlış. insandan insana zarar gelmemeli. benim eltim var. ve hep diyorum ne olursa olsun ben o ön yargıyla bakmayacağım. hamdolsun sorunda yaşamadık. inşallahta yaşamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…