- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.721
Siz siz olun aynı çok fazla aileden çevreden kişileri onların tahmin edebilicekleri nicklerle eleştirmeyin kötü yorumlar yapmayın dersini çıkarıyorum burdan
bende şu saatten sonra adımı mesleğimi değiştiriyorum kızlar bilginiz olsun
ya kadın eltisi olduğunu şurdana nlamış. kız çocuğunun resimlerini falan koymuş siteye. demekki devamlı takip eidyormuş. zavallım da nerden bilsin devamlı ailesini şikayet etmiş
canm bnm saol kusura bakma senide skntıya soktm sayende sildm :))ayh dert ettim ya sıkıntı bastı bana da . neyseki silindi hamdolsun.
ya kadın eltisi olduğunu şurdana nlamış. kız çocuğunun resimlerini falan koymuş siteye. demekki devamlı takip eidyormuş. zavallım da nerden bilsin devamlı ailesini şikayet etmiş
canm bnm saol kusura bakma senide skntıya soktm sayende sildm :))
aaaaaaa okudum ne kadar şaşrdm bnde mi silsem kız adımı sanımı :))
yok ya biizm kimseyi şikayet ettiğimiz falan yok. o biraz ağır konuşmuş tabi buda eltisine dokunmuş. anlamıyorum zaten eltiler neden birbirini çekemez. eviniz ayrı eşiniz ayrı işiniz ayrı. kıskanacağın bi konumda değil yani.
bnce bu yapıyla alakalı kıskanç insan herkesi herşeyi kıskanır ama yapısnda olmayanda kıskanmaz
ayy bebişlerr çaydanlık alcamda nişanlım beğen oda benden dedi evet fikri olan ben hisar düşünüyorum
ayy bebişlerr çaydanlık alcamda nişanlım beğen oda benden dedi evet fikri olan ben hisar düşünüyorum
tabi doğum günüm yaklaşıyor 14 de :)))açtı cüzdanı :86:
geçen gün ofise almış patron hisar 98 tl ye valla ben kıyamazdım o kadar paraya. bende kokkrmazın aldım 45 e
tabi doğum günüm yaklaşıyor 14 de :)))açtı cüzdanı :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?