- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.701
Kızlar dügüne kadar birazcık kilolara dur diyin çünkü o gün sizin gününüz olucak egerki kabarık gelinlik istiyorsanız kabarık modelleri zaten moda evi sahipleri de kilolu bayanlara önermiyorlar Aslı 58 kgmıssın dügüne kadar bir 3 kg daha ver 55 ol ya da iş çıkışı yorgun degilseniz yürüyüş yapın ben kilomu hep yürüyüş yaparak korudum hem de bacaklarımda da kas oldu hem de selülite kesin çözüm...
istersek vereblrz aslııııı boyun kaçtı.. bde bu resm nie slnmio yaa keşke albüme eklsydm
Canım Ben mAYISta 58 kiloydum şimdi 65 kilo oldum.
Canım Boyum 1.60 =)
Resmi yarım saat içinde silebilyosun.
Edit yapabiliyosun. Yarım saati geçince yapamıyosun.
betül resmi düzenleye girip yapamıyormusun
kızlar duydunuz mu forum da iki elti tesadüf birbirlerini buluyolar ve kavga ediyorlar
resmi dzenlemeye ekelntyi sildm ............. yaptm ama kaydet dediğim halde resm slnmedi halada orda
kızlar duydunuz mu forum da iki elti tesadüf birbirlerini buluyolar ve kavga ediyorlar
resmi dzenlemeye ekelntyi sildm ............. yaptm ama kaydet dediğim halde resm slnmedi halada orda
canım kontrol paneli ni aç solda en sonda eklentileri sil de siliniyo
komikmiş kimbilir neler demişlerdir birbirleri hakkında. kübra betülün fotolarına sende cevapla yapıp yorum yapmıştın sende o mesajı editlesene
komikmiş kimbilir neler demişlerdir birbirleri hakkında. kübra betülün fotolarına sende cevapla yapıp yorum yapmıştın sende o mesajı editlesene
betül oldumu silebildinmi resimleri
oldu slindi şimdi herhalde kızlar kübra senn dediğin yerden tek tek resmlere gelip silebldm sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?