2011 gelin adayları buyrun sohbete

sizinki isteme olmadığı için sadece kahve olmaz tabi ama istemede kahve yeterli olur heralde

vaktin var ise yufkasını kendin açabilirsin ama yoksa hazır yufka ilede güzel oluyor

benim peynirler dışarı fırlamıştı çok sinirim bozulmuştu

bu arada bizimkiler yakından gelmişlerdi ama yine de pasta börek yaptık çayla verdik biz boş boş olunmasın die sonra da kahve verdik canım bomboş kahve de ayıp olur diye düşünmüştük ama öyle yapanlar da var

neden öyle oldu bilmiyorum..

canım ikram bence birazcık kişiye kalıyor ikram etmek isterseniz edilir etmek istemezseniz yapmazsınız.. ama şahsen ikram edilmesi ve o an ki muhabbet çok güzel oluyor samimi bi ortam oluyor. şahsen yakından bile gelseler ikramda bulunurduk

bencede daha fazla oturuyorlar daha fazla kaynaşıyorlar
ben bu hafta sonu bidaha deneyim şu böreği bakalım bu kez başarırım umarım

kahvede ne yoktu ki tuz şeker biber
kahve içiş anı nı yakaladım fotoda bulursam atayım

ayy atsana toprağım yaa:))))

sizinki isteme olmadığı için sadece kahve olmaz tabi ama istemede kahve yeterli olur heralde

evet tatlımmmmm

bizdede yapılır tatlım yanına bişeylerr

sağol canımm :13:
Ben de gelin adayıyım ama 2012 gelin adayıyım ben maalesef bu yıl olamıcak düğünüm

olsun be fıstık burda zaman çabuk geçiyo emin olll :))))

vallahi benim aşkım sakın kahveme tuz felan koyma bana seni değiştirme joker hakkımı kullandırtma dedi hayatta tuz felan koymam

oooooooo kendini garantiye almışş

bencede daha fazla oturuyorlar daha fazla kaynaşıyorlar
ben bu hafta sonu bidaha deneyim şu böreği bakalım bu kez başarırım umarım

inşallah başarırsın canım ama önerim yufkanın hamuru fazla yumuşak olmasın çok fazla da sert olmasın hamur kıvamı önemli

ben krem şanti sevmem ki:S onun yerine kendim krema yapsam sosunuda kendim yapsam olur mu acaba

neden olmasın ki yahu olur elbet

hmmm hayırlısı olsun beee canımm vardır bi hayr adı konulmuş ya ona şükür

artık yapcak bişi yok bi kere erteledik ama duramıyorum ben şimdiden hazırlıklara başladım

hafta sonu böreği yaparken dikkate alcam söylediklerinizi kızlar teşekkür ederim

bu arada burda yeniyim daha nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum hepinizin mesajları alıntı yapamadım

hmm unutmşm bzdede varde mercmekli köfte.. cnm zeytnli poğaçamn tarifi yanmda diil ama maya ile yaptığın herhangi bir hamurun içine zeytn koyupta yapablrsn maya ile yapılan poğaçalar puf puf yumuşack oluo çnkü
kahvede ne yoktu ki tuz şeker biber
kahve içiş anı nı yakaladım fotoda bulursam atayım

vallahi benim aşkım sakın kahveme tuz felan koyma bana seni değiştirme joker hakkımı kullandırtma dedi hayatta tuz felan koymam

bnm sevgilimde sakın koyma dedi bz tuz karabber hepsini koyduk kahveyi sonuna kadar içti canım bnm.. sonra amcam muzurluk yaptı çayınada tuz koydu ondan bir yudum aldı suratı srke gbi oldu artık su vernce ble içmedi :)) çıkarkende ayakkabsnn içine salça koyduk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…