- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.901
tatlım bizim bu hafta isteme olmıcak :))
ama istemede olsa önce çay ikram sonra kahve olur herhalde hiç bilmiyorum kiii
hmmm mesafe olunca tabi farklı olur tatlım yaa
sadece kahvede hepten boş olmazmı yaaa
yok kuzum yok isme değil sadece tanışma :86:
vaktin var ise yufkasını kendin açabilirsin ama yoksa hazır yufka ilede güzel oluyor
sağol canımm :13:evet yaaa harika görünüyooooooo
olurmu kız öyle şey gel gel
tamam toprağım annem+sen
kahvede ne yoktu ki tuz şeker biber
kahve içiş anı nı yakaladım fotoda bulursam atayım
benim peynirler dışarı fırlamıştı çok sinirim bozulmuştu
bu arada bizimkiler yakından gelmişlerdi ama yine de pasta börek yaptık çayla verdik biz boş boş olunmasın die sonra da kahve verdik canım bomboş kahve de ayıp olur diye düşünmüştük ama öyle yapanlar da var
neden öyle oldu bilmiyorum..
canım ikram bence birazcık kişiye kalıyor ikram etmek isterseniz edilir etmek istemezseniz yapmazsınız.. ama şahsen ikram edilmesi ve o an ki muhabbet çok güzel oluyor samimi bi ortam oluyor. şahsen yakından bile gelseler ikramda bulunurduk
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/186390-aglayan-pasta.html bu linkte yapılışı var canım
sağol canımm :13:
ben de gelin adayıyım ama 2012 gelin adayıyım ben maalesef bu yıl olamıcak düğünüm
bencede daha fazla oturuyorlar daha fazla kaynaşıyorlar
ben bu hafta sonu bidaha deneyim şu böreği bakalım bu kez başarırım umarım
sizinki isteme olmadığı için sadece kahve olmaz tabi ama istemede kahve yeterli olur heralde
benim peynirler dışarı fırlamıştı çok sinirim bozulmuştu
bu arada bizimkiler yakından gelmişlerdi ama yine de pasta börek yaptık çayla verdik biz boş boş olunmasın die sonra da kahve verdik canım bomboş kahve de ayıp olur diye düşünmüştük ama öyle yapanlar da var
sağol canımm :13:
Ben de gelin adayıyım ama 2012 gelin adayıyım ben maalesef bu yıl olamıcak düğünüm
vallahi benim aşkım sakın kahveme tuz felan koyma bana seni değiştirme joker hakkımı kullandırtma dedi hayatta tuz felan koymam
bencede daha fazla oturuyorlar daha fazla kaynaşıyorlar
ben bu hafta sonu bidaha deneyim şu böreği bakalım bu kez başarırım umarım
ben krem şanti sevmem ki:S onun yerine kendim krema yapsam sosunuda kendim yapsam olur mu acaba
neden o kadr geç ki
Mayıs Ankaranın neresindensin canım?
abim planda yoktu bu sene o düğün yapacak hazırlıklar başladı e tabi bi yıla 2 düğün aile üyeleri şehir dışında olunca izin alıp gelmeler falan zor olcak dedik biz küçüğüz bekleyelim dedik
abim planda yoktu bu sene o düğün yapacak hazırlıklar başladı e tabi bi yıla 2 düğün aile üyeleri şehir dışında olunca izin alıp gelmeler falan zor olcak dedik biz küçüğüz bekleyelim dedik
Mayıs Ankaranın neresindensin canım?
hmm unutmşm bzdede varde mercmekli köfte.. cnm zeytnli poğaçamn tarifi yanmda diil ama maya ile yaptığın herhangi bir hamurun içine zeytn koyupta yapablrsn maya ile yapılan poğaçalar puf puf yumuşack oluo çnküCanımm zeytinli poaca tarifin yanındaysa verirmisin?ben cok seviyorum :)
Bizde de uzaktan geldikleri için yemek hazırlamıstık.Hemen hemen aynı Yasemin seninle :))
Züleyha yaprak sarması da sarabilirsiniz biz sarmıstık bi de ben nisanlım mercimek köftesi istemişti ondan yapmıstım...
vallahi benim aşkım sakın kahveme tuz felan koyma bana seni değiştirme joker hakkımı kullandırtma dedi hayatta tuz felan koymam
:) ben her yerdeyim canım
keçiörende oturuyorum emekte çalışıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?