- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.201
günaydınn hoşgeldin.afiyet olsun
afiyet olsn cicimm
kızlar çizelgeyi nerden yapıodk bn yaptığm linki bulamıormda
abla o sana güveniyodur ondan ilgilenmiyodur büyük ihtimalle. =))
bide kaç yaşında kızın?
bende çalıştığım için çoğu şeyi anneme bıraktım sen al ayarla dedim anneler herşeyin güzelini alır onun için öyle yaptım bide çalıştığım için vakit bulamıyorumkızım 23 yaşında. çok yoğun çalışıyor. o yüzden çeyiz falan çok ilgilenemiyor zaten. benim aldığım herşeyi de beğendiği için tamamen bıraktı banaben de sizlerden kopya çekiyorum çoğu zaman
feri hoşgeldin canım. Nasılsın?
denizcim çaydanlığın çok cici iyi günlerde kullan tatlım
Saol canımcım, beraber olsun dicem ama uzaksınız be yaa...
Saol canımcım, tarihimi değiştireceksin?
Bizim tarih 1 hafta ileri atılacak ama değiştirmek istemiyorum şubatta nikah tarihini alınca net belli olacak....
kızım 23 yaşında. çok yoğun çalışıyor. o yüzden çeyiz falan çok ilgilenemiyor zaten. benim aldığım herşeyi de beğendiği için tamamen bıraktı banaben de sizlerden kopya çekiyorum çoğu zaman
kızlar günaydın demeyi unuttum bende geldim
günaydın hoşgeldin lugruns
anneler her zaman en pahalı en kalitelisini alırlar ve genelde hep en güzeli olur benimde çeyiz için dantellerimi verdi sardırmaya ben daha kumaşlarını bile göremedim bakalım bu hafta sonu alacağım dedi nasıl oldular merak ediyorum açıkçası
ben dantelli takımlar yaptıramadım maalesef. kızım kesinlikle kullanmam dedi. ben de daha beğendiği şeylere yöneldim mecburen.
kızım 23 yaşında. çok yoğun çalışıyor. o yüzden çeyiz falan çok ilgilenemiyor zaten. benim aldığım herşeyi de beğendiği için tamamen bıraktı banaben de sizlerden kopya çekiyorum çoğu zaman
sağol canım iyiyim sen nasılsın?
anneler her zaman en pahalı en kalitelisini alırlar ve genelde hep en güzeli olur benimde çeyiz için dantellerimi verdi sardırmaya ben daha kumaşlarını bile göremedim bakalım bu hafta sonu alacağım dedi nasıl oldular merak ediyorum açıkçası
kızlar size bir sorum olacak şimdi bizim aileler tanıştı kısmet olursa 15 ocakta istemeye gelecekler söz nişan bir arada olacak ama isteme ayrı olacak tabii sözümüz sözdür verdik diye onlara ufak bir hediye vermek istiyorum çok güzel kuşlu bir havlu kenarı yaptım altın yaldızlı renginde 30x40 cm ölçülerinde bir tahta kestirdim onun üzerini elyafla daha sonrada altın yaldızlı kumaş ile kapladım süslemelerini falan yapıcam tabii bu arad onun içine havlu ve kendi isimlerimizin yazdığı mendil yaptırıyorum onu koyup tülle süsleyip vereceğim fakat misafirlere de söz-nişan akşamı yüzükler takıldığı zaman söz mendili vermek istiyorum fakat mendil normal mendil mi yoksa saten mendil mi yaptırsam kararsız kaldım yardımınıza ihtiyacım var yaniiii
Lugrus bizde söz ayrı oldu nişan ayrı oldu
sözde onlar bize söz tepsisi verdi
bizde söz sandığı vedik
söz kalabalık için dağıtmak için bişey vermedik
çünkü kaç kişi gelinceği belli değildi 2 araba dediler4 araba oldu
yüzüklerden sonra servis yaptık çay felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?