2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizde de gelini yönlendiren biri olur, ilk önce kuzenim öpüyordu peşindende ben, bir ara sıkıldı galiba beni ortada bırakıp gitti, kimin elini öpeceğimi şaşırmıştım...

bende yapacağım tuzlu kahve ama onlarlar beraber oturamayacğım için yüz ifadesini göremeyeceğim çok merak ediyorum aslında suratındaki ifadeyi

Ben tuz yerine acı biber koymuştum :))
Ama sonuna kadar telvesine kadar yedi
Tuzlu yapma tek ben herşeyi içerim demişti.
Bende tuzlu yapınca ortaya kusar diye acı biber atmıştım

veeeeersinnn hepimizn :))
esra yazı çk gzeldi

zuzuşm bn kullanmıorm ama nişanlmn garanti kartı var şu anda uyuyo gececydi uyandığında unutmazsam sorarım bn eğer varsa bi bildiği sölerim

Betül bizimkilerin bu vardiye durumu nolcak yahu :))
Benimkide şimdi uyuyo gececiydi.
Evlenince de 4-5 ay gececi olmucak ama sonra olucak

Bizde de gelini yönlendiren biri olur, ilk önce kuzenim öpüyordu peşindende ben, bir ara sıkıldı galiba beni ortada bırakıp gitti, kimin elini öpeceğimi şaşırmıştım...
bzde werlip kahve içildkten sonra nişanlmla bn herkesin elini toptan öptük önce o snra bn öpüp çikolatalarnı dağıtıodm..
Ben tuz yerine acı biber koymuştum :))
Ama sonuna kadar telvesine kadar yedi
Tuzlu yapma tek ben herşeyi içerim demişti.
Bende tuzlu yapınca ortaya kusar diye acı biber atmıştım

bn tuz ve karabber koydm sonrada tuzlu çay :)))

tamam bebişimm:))) bukettt bilgin var mıkız senin bu garanti parkartta biriken puanım görünüyor 51 tl nerde nasıl kullanabiliriz bunu beni bir aydınlatın yahu:84:

canım onu bir alışverişinde bonusumu kullanmak istiyorum dediğinde harcamanı ordan alıyorlar bende bonusumu kapatacaktım birikmiş bonusum vardı dükkana paspas aldım bonusları kulanacağım dediğinde görevliye çekiyor onlar

Betül bizimkilerin bu vardiye durumu nolcak yahu :))
Benimkide şimdi uyuyo gececiydi.
Evlenince de 4-5 ay gececi olmucak ama sonra olucak

valla blmiorm aslıcm bnm sevglmde ilk zamanlar gececi olmycak ama bi süre sonra mutlaka olucak.. sabah eve geldi telefnda konşuorz diormki sen bu saatte geliosn bnde şimdi çıkıorm.. sen kayınvalidenlesin bnmde kayınvalidemler üst katımda oturucak gece korkmak gbi bi sorun olmaz onlarnda sanmıorm gözü arkada kalmaz ama bu vardiyada oldklarında ayrı olucaz.. bzm her vardiya 1 hafta srüo sizn nasıl

bebişim kredi kartı değil normal bankamatik kartı benim onda da oluyor yani öyle mi

iyi yapmışsın benimde zaman zaman başıma gelmiştir birde ben alışmışım samimiysem yanağındanda öperim bir kere biri kafa tokuşturmuştu benimle öpmemek için şok olmuştum

Ben de kayınvalidemle aynı bina da olacagım ve annemlerden de uzakta olacagım nasıl olucak acaba :
5:

iyi yapmışsın benimde zaman zaman başıma gelmiştir birde ben alışmışım samimiysem yanağındanda öperim bir kere biri kafa tokuşturmuştu benimle öpmemek için şok olmuştum

bende tanımıyorum etmiyorum. hiç kimseylede tokalaşmadım hayatım boyunca. nişanlımın eniştesi yaşlı bir amca olur kendisi yüzükleri taktı. bi sarıldı bana bu kzı artık benim kızım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…