2011 gelin adayları buyrun sohbete

Elçin'cim insan evde olunca uyuyor yaa ister istemez...
Bende uyumak istemem ama kendime söz geçireceğimi zannetmiyorum, kocemi işe gönderdikten sonra tekrar sıcak yatağıma dönerim :))

canım işte ozaman uyku daha güsel oluyor canım daha tatlı oluyor sabah kalktım börek yapmıştım
onları ısıttım kocişe hazırladım götürdü sonra bir yatmışım annem arıyor öle uyandım yaa birde diyorum ki zaten çalışacam birdaha uykuyu nerde bulacam en iyisi uyu diyorum

Ayy inşallah o günleri görürüz kız :))
Şuan uykudan çok sevgülüme kahvaltı hazırlama hayalim var, o zaman değişirse bilemem :))

inşallahhhhh canımcımmm :)
değişirse bile uzun süre sonra değişsinnnn :)
kahvaltı hazırlama
işten gelince karşılamak
güzelll yemekler yapıp güzel sofralar kurmak istiyorum bendeee

BEnimki sağlıklı aslında evlerde karşılıklı aslında,uzak değiliz,sen kayınvalidenle birlikte mi oturacaksın

Benim çalışma saatleri 8,3 aksam 5,3 ama cumartesi full

Sen de evlendikten sonra konusursun canım evli bayanlara her zaman kolaylıklar saglıyorlar sen angi sehirde yasıyorsun?

Kızlar deniz sen muhasebeciydin demi canım bu aile geçim indirimi ne oluyor ya ben bunu anlamıyorum..Bu arada bir seyden daha bahsediyim artık ssk primlerine bakamıyoruz e-devlet sifresi istiyorlar onu da pttlerden alabiliyormusuz ama ben almayı düsünmüyorum benden baskasına gelicek bir haciz bile isim benzerliginden bana gelebiliyormus...

inşallahhhhh canımcımmm :)
değişirse bile uzun süre sonra değişsinnnn :)
kahvaltı hazırlama
işten gelince karşılamak
güzelll yemekler yapıp güzel sofralar kurmak istiyorum bendeee

oh oh valla aynen ben de bunları istiyorummmm siz yine yakınsınız bana daha 1 yıldan fazla var yazık banaaaaa

çalışacaksın bebek olacak derken uykuyu unutacaksın
uyu kızz
boşviiirrr

inş. yok yok değişmez ya hayali bile ne güzel dimi

Oyy bak yine duygularım depreşti koceme
İnşallah birbirimize hayırlı eşler ve yuvamızda çook mutlu oluruz...

Haklısın hedefinde çalışmak var o nedenle şimdi bol bol dinlen...

fıstık beni yanlış anlama ama kafama takıldı tesettürlüsün ve avatarın benim bile kullanmayacağım bir avatar fazla tezat gibi geldi bana

haha hava almaya :)) bnde utanmam nişanlmdan alacağım zaman sorarım ona bazen

Hadi yaa, ama ben şimdi prim günlerimi hesaplamak istiyorum ona nasıl bakıcam?

Aslı sen en iyisini yapıyorsun canım ayrıca bir yandan da cok sanslısın ne görümcen var ne de eltin var kimseyi çekmek zorunda kalmıyorsun eminim o da seni zaten kızı yerine koymustur...

evet canım Allah bozmasın öyle. Ben onu annem yerine
o beni kızı yerine koydu. nişanlımın doğmasına sebep olmuş.
öyle bi evlat yetiştirmiş o yüzden saygım sonsuz :)

aile geçim indirimi mesela 2010 yılı için 54,68 alıyordum ki bunu devlet beliliyor işte bekarlara farklı evli çocuklara farklı hani biz çalışanlar sene sonlarında fişler yazıyoduk o fişlein belli bir oranını alıyorduk şimdi o fiş dönemi yok onun yerine asgari geçim vergi iadesi oalrak maaşa ekleniyor..

Evet artık malesef bakılmıyor herşey tc ile olduğu için başlkalarının da hizmet dökümünü görebiliyorsun iş verenler için avantaj oldu eğerki takip etmeyen biri oldumu sigortasını ödemiyorsa patronu haberi bile olmuyor şifre alınmadıkça hey sen neden sigortamı yatırmıyorsun ki bunlar çok sık karşılaşılan sorunlar herkesin bir şifresi olup öyle bakılabiliyor ve kendin alıyorsun

dimi didoşcum ya uyuyim uyku gibisi yokkkk

annem hep derkii
mideniz sağlamken canınız ne isterse yiyin(ilerki yaşlarda mide rahasızlanınca yiyemiyorsunuz canınız istiyo ama durmak zorundasın diyo)
çocuğunuz yokken istediğiniz kadar uyuyunn diyoooo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…