- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.381
Elçin'cim insan evde olunca uyuyor yaa ister istemez...
Bende uyumak istemem ama kendime söz geçireceğimi zannetmiyorum, kocemi işe gönderdikten sonra tekrar sıcak yatağıma dönerim :))
Ayy inşallah o günleri görürüz kız :))
Şuan uykudan çok sevgülüme kahvaltı hazırlama hayalim var, o zaman değişirse bilemem :))
kadıncağız hastaymış bide yazık onada üzüldüm şimdi sende çok fedakar bir gelinsin rabbim yüzünü hep güldürsün allah ağzınızın tadını bozmasın ben birlikte otur derim ama senin kararın gene ailen ne diyor bu duruma ?
Benim çalışma saatleri 8,3 aksam 5,3 ama cumartesi full
inşallahhhhh canımcımmm :)
değişirse bile uzun süre sonra değişsinnnn :)
kahvaltı hazırlama
işten gelince karşılamak
güzelll yemekler yapıp güzel sofralar kurmak istiyorum bendeee
canım işte ozaman uyku daha güsel oluyor canım daha tatlı oluyor sabah kalktım börek yapmıştım
onları ısıttım kocişe hazırladım götürdü sonra bir yatmışım annem arıyor öle uyandım yaa birde diyorum ki zaten çalışacam birdaha uykuyu nerde bulacam en iyisi uyu diyorum
inş. yok yok değişmez ya hayali bile ne güzel dimi
canım işte ozaman uyku daha güsel oluyor canım daha tatlı oluyor sabah kalktım börek yapmıştım
onları ısıttım kocişe hazırladım götürdü sonra bir yatmışım annem arıyor öle uyandım yaa birde diyorum ki zaten çalışacam birdaha uykuyu nerde bulacam en iyisi uyu diyorum
Bende tesettürlüyüm,tokalaşmak için elimi uzatmam ama karşı taraf uzatırsa geride çevirmiyorum zaten çok nadir oluyo ne bilim elin havada kalması karşı tarafın kalbini kırar buda bir günah diye düşünüyorum zaten
Betülüm ben nişanlım annem gidicez.
İkimiz gidicektik. Nişanlım annenden gelsin başımızda daha iyi anlayan biri olsun falan diye ısrar etti.
Annem olmasa direk oda derdi bu bu bu daha iyi falan diye.
Bende utanmam ondan zaten yarı eşim sayılır
Annemde anlayışlı kadındır
Yasinin fikrini alırım illaki. Annemi hava almaya yollarız iki dakka
BEnimki sağlıklı aslında evlerde karşılıklı aslında,uzak değiliz,sen kayınvalidenle birlikte mi oturacaksın
Sen de evlendikten sonra konusursun canım evli bayanlara her zaman kolaylıklar saglıyorlar sen angi sehirde yasıyorsun?
Kızlar deniz sen muhasebeciydin demi canım bu aile geçim indirimi ne oluyor ya ben bunu anlamıyorum..Bu arada bir seyden daha bahsediyim artık ssk primlerine bakamıyoruz e-devlet sifresi istiyorlar onu da pttlerden alabiliyormusuz ama ben almayı düsünmüyorum benden baskasına gelicek bir haciz bile isim benzerliginden bana gelebiliyormus...
kızlar ben yemeğe çıkıyorum öptüm sizi
fıstık beni yanlış anlama ama kafama takıldı tesettürlüsün ve avatarın benim bile kullanmayacağım bir avatar fazla tezat gibi geldi bana
oh oh valla aynen ben de bunları istiyorummmm siz yine yakınsınız bana daha 1 yıldan fazla var yazık banaaaaa
Aslı sen en iyisini yapıyorsun canım ayrıca bir yandan da cok sanslısın ne görümcen var ne de eltin var kimseyi çekmek zorunda kalmıyorsun eminim o da seni zaten kızı yerine koymustur...
sen de evlendikten sonra konusursun canım evli bayanlara her zaman kolaylıklar saglıyorlar sen angi sehirde yasıyorsun?
Kızlar deniz sen muhasebeciydin demi canım bu aile geçim indirimi ne oluyor ya ben bunu anlamıyorum..bu arada bir seyden daha bahsediyim artık ssk primlerine bakamıyoruz e-devlet sifresi istiyorlar onu da pttlerden alabiliyormusuz ama ben almayı düsünmüyorum benden baskasına gelicek bir haciz bile isim benzerliginden bana gelebiliyormus...
1 yıldan az kaldı çok şükür
bir aksilik vs çıkmaz inş hepimiz hayırlısı ile evimizin sultanları oluruz :))
dimi didoşcum ya uyuyim uyku gibisi yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?