2011 gelin adayları buyrun sohbete

İşsizlik maaşı için ne kadar çalışmşlığın olması gerekiyordu

çayın yanına kuruyemiş falan mı versem acaba 29 ocaktada söz nişan ikisi bir arada olacak o zamanda birşeyler ikram etmek lazım diye düşünüyorum ama bilemedim

bebişler tava setleri oluyor ya üçlü misal onlardan alayım değil mi ne alsam acaba fikri olan var mı acep
al zuzucm al boy boy oluo onlar bn aldım bnmkide cem in

oooh süpermş.. bz nişanda alışverişe çıktık kayıncvalidem ve bnm yengem vardı yanmda nişanlm kapıda bekledi yanmzda başkaa alşwerş yapanlar vardı kız nişanlsyla gelmş çock beğendi hepsni bu olsn şu olsn die.. bn nişanlıma anlattım o da dediki garibim "ben rengini ble söyleyemedm" ne gülmştm o zmn

tanışmada da istemede de çayın yanına ikramlık bişeyler yapmıştık
yüzük takılırkende yaş pasta kestik
lahmacun makarna salatası vs yapmıştık canım

Ayy ne güzel hayeller bunlar çocuk olmadan büyüttük birde Patronlarım memnun gibi duruyo gerçi içlerini bilemem ne zaman izin istesem sorun olmadı

ay bak şimdi bende çok güldüm yaaaaa

Nasıl ikna ettin bende kayınvalidemle görümceme söylüyorum ikna edin diye,evliliğin il yılları gerçi istemezse kırmam birçok kez konuştum çünkü

Canım bizimde evimiz filan var. Maddi yönden inşallah sıkıntı çekmeyiz pek.
Ben kayınvalidemle aynı evde oturucam ya o yüzden çalışayım dedim.
Akşama kadar hani sıkıldıkça birbirimizle uğraşmayalım falan diye
Ama kayınvalidemin hastalığı daha da ilerlerse çalışmam ozaman.
Yine göz kulak olurum evde.

Çalışma saatleriniz düzenliyse çalısın kızlar en azından cocuk olana kadar kıyıya köseye birikim yaparsınız k.k'nın bir kösesi varya iste bayanlar ayda 1 cumhuriyet altını alıyorlar...

Aslı sana da bir sey demesin artık tatlım sen memur gibi calısıyorsun...

çayın yanına kuruyemiş falan mı versem acaba 29 ocaktada söz nişan ikisi bir arada olacak o zamanda birşeyler ikram etmek lazım diye düşünüyorum ama bilemedim

Biz nişan söz birarada yaptık 100 150 kişi vardı o yüzden meyvesuyu kek dağıttık zaten bahçede yaptım çokta güzel oldu sadece değer verdiklerim yanımdaydı

hahaha ay ben utanıyorum ne işi var nişanlımın girip kendim almıştım ben de

İşsizlik maaşı için ne kadar çalışmşlığın olması gerekiyordu

Canım bu konuyu baya araştırdım.
Son 3 ay kesin yatması gerekiyor ssk, ayrıca son 3 yılda 600 gün prim yatırılmış olması gerekiyor.
Son olarak toplam 1080 gün prim yatırılmış olması gerekiyor...
Umarım açıklayıcı olmuştur biraz karıştı galiba :))

bizde de gelini yönlendiren biri olur, ilk önce kuzenim öpüyordu peşindende ben, bir ara sıkıldı galiba beni ortada bırakıp gitti, kimin elini öpeceğimi şaşırmıştım...

ablam önden di ama ben takip edemedim ki hemen arkasından geliyordum oda milletin içinde diyememiştir hava da kalır verme diye iyi yapıştım amma eline bey amcanın maden ne işni var senin kalabalıkta kadınların yanında

Biz nişan söz birarada yaptık 100 150 kişi vardı o yüzden meyvesuyu kek dağıttık zaten bahçede yaptım çokta güzel oldu sadece değer verdiklerim yanımdaydı

bizde aile arasında yapacağız zaten ablamlar falan gelecek erkek tarafındanda çok yakın akrabaları olacak yani yaklaşık 50 kişi falan oluruz diye düşünüyorum

kleopatra_06+,Pandomim+,dorleo,mayis06,shewall+,didoss+,DENİZKOYDUMADIMI+,MuzipRakkase,ykyy+,hlmbtl+,spicy_+,akasya22+,lugruns,
slm kıslar nasılsınızz ay ben ne çok uyuyorum ya sinir oluyorum artık erken uyanmak istiyorum
vucudum hantallaşıyor wallaaaa

Seninde tek kayınvalidemi önce beraber oturmayı teklif etti kayınvalidem kabul etmedim evin kirasını size veririm dedi,acaba birliktemi otursak zaten bir yandan vicdanım sızlıyo

Benim çalışma saatleri 8,3 aksam 5,3 ama cumartesi full

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…