- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.341
kızlar şimdi 15 ocakta istemeye gelecekler sadece kahve mi yapacağım çünkü 25 aralıkta tanışmaya geldiler börek çörek vs... yaptık şimdi istemeye geldiklerinde sadece kahvemi yapacağım yanına birşey yapılmıyormu
Ben evlenince çalışamayacağım ama bir şekilde eve destek olmak istiyorum.
İlk zamanlar işsizlik maaşıyla, sonra belki netten çizim işleri bulurum bir ara yapıyordum.
Çizim işi bulursam zaten eşimin maaşını ikiye katlarım...
Siz bilirsiniz canım bizim isteme söz bir olmuştu. bİZ ozaman ikramlıklar yapmıştık.
Ama bana sorarsan isteme olduktan sonra kaveler içildikten sonra bide çay faslı oluyor.
Çayı kuru kuru ikram etmektense bişiler yapmak daha güzel olur canım.
Hayırlısı olsun inşallah canım.
al zuzucm al boy boy oluo onlar bn aldım bnmkide cem inbebişler tava setleri oluyor ya üçlü misal onlardan alayım değil mi ne alsam acaba fikri olan var mı acep
Biz nişanlımla nişan düğün alışverişine çıkıcaz inşallah :)))
Nişanda çıkmamıştık düğüne yakın çıkarız diye ertelemiştik.
Gecelikler iç çamışırları alıcam yarın
Biz yaptık geceler uzun yenilir acıkıyo insan zaten
valla çalışmak gibisi yok kızlar bende evlenince çalışacağım Ver Paşam Diyene Kadar Ver Köşem Dersiniz
zaten en önemlisi ssk canım ya ben de odada iki erkek ve ben varım çalışıyorum napcan mecbur bizim evimiz yok ben düğünden hemen sonra alma taraftarıyım
çocuk olunca da o kadar yılın geçmiş izin kullanırsın ücretli ücretsiz derken kocaman olur inş hayırlısı olsun
al zuzucm al boy boy oluo onlar bn aldım bnmkide cem in
oooh süpermş.. bz nişanda alışverişe çıktık kayıncvalidem ve bnm yengem vardı yanmda nişanlm kapıda bekledi yanmzda başkaa alşwerş yapanlar vardı kız nişanlsyla gelmş çock beğendi hepsni bu olsn şu olsn die.. bn nişanlıma anlattım o da dediki garibim "ben rengini ble söyleyemedm" ne gülmştm o zmn
Zaten 2 3 yıl çocuk düşünmüyoruz düğün olana kadar burda 2 yıllık eleman olmuş olucam işide kaptım tam çözmüşken işi bırakmak zor geliyor tek bayan benim 2 ci katta 4 tane erkek bide ben varım gerçi hepsi komsumuz tanıdık sorun olursa birtek bu olur,bizim evimiz var paradan ziyade ssk ödensin derdindeyim
Nasıl ikna ettin bende kayınvalidemle görümceme söylüyorum ikna edin diye,evliliğin il yılları gerçi istemezse kırmam birçok kez konuştum çünkü
çayın yanına kuruyemiş falan mı versem acaba 29 ocaktada söz nişan ikisi bir arada olacak o zamanda birşeyler ikram etmek lazım diye düşünüyorum ama bilemedim
al zuzucm al boy boy oluo onlar bn aldım bnmkide cem in
oooh süpermş.. bz nişanda alışverişe çıktık kayıncvalidem ve bnm yengem vardı yanmda nişanlm kapıda bekledi yanmzda başkaa alşwerş yapanlar vardı kız nişanlsyla gelmş çock beğendi hepsni bu olsn şu olsn die.. bn nişanlıma anlattım o da dediki garibim "ben rengini ble söyleyemedm" ne gülmştm o zmn
İşsizlik maaşı için ne kadar çalışmşlığın olması gerekiyordu
bizde de gelini yönlendiren biri olur, ilk önce kuzenim öpüyordu peşindende ben, bir ara sıkıldı galiba beni ortada bırakıp gitti, kimin elini öpeceğimi şaşırmıştım...
Biz nişan söz birarada yaptık 100 150 kişi vardı o yüzden meyvesuyu kek dağıttık zaten bahçede yaptım çokta güzel oldu sadece değer verdiklerim yanımdaydı
Canım bizimde evimiz filan var. Maddi yönden inşallah sıkıntı çekmeyiz pek.
Ben kayınvalidemle aynı evde oturucam ya o yüzden çalışayım dedim.
Akşama kadar hani sıkıldıkça birbirimizle uğraşmayalım falan diye
Ama kayınvalidemin hastalığı daha da ilerlerse çalışmam ozaman.
Yine göz kulak olurum evde.
Ayy ne güzel hayeller bunlar çocuk olmadan büyüttük birdePatronlarım memnun gibi duruyo gerçi içlerini bilemem ne zaman izin istesem sorun olmadı
Çalışma saatleriniz düzenliyse çalısın kızlar en azından cocuk olana kadar kıyıya köseye birikim yaparsınız k.k'nın bir kösesi varya iste bayanlar ayda 1 cumhuriyet altını alıyorlar...
Aslı sana da bir sey demesin artık tatlım sen memur gibi calısıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?